![]() |
|
| |||
| |||
| כן הכותרת היא מאיכות גרועה אבל היא די מידע מוצק. הקישור הבא הוא בעצם אוסף של תאריכים שונים כאשר GPU's, מעבד, ועל ערכת שבבים חדשה של AMD טכנולוגיות ייצא. שימו לב alost מהם מוגדרים לחודש נובמבר סביב ה -20 שם. שוב רק חשבתי שזה יהיה שימושי לדעת למי שרוצה מדי. http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy |
|
| |||
| |||
| תודה Sgtoku עבור אתר אינטרנט. אני אוהב משחק עם TechnoToys. אם המעבד החדש שלה, כרטיס מסך, או mobo mem, אני תמיד משחק עם כיף להם ![]() Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני תמיד אמרתי Inquirer לא היה מדויק של האתר ... אולי IM טועה. את יודעת Whats מצחיק? אתה רואה טונות של אינטל או AMD fanboys, כאשר אני יושב כאן וחושב, "צביעות מוצר אחד לדבר בשם החברה כולה" אני פשוט ללכת עם מי בכלל יש מעבד הכי טוב החוצה. כך IM ניטרלי. מה אי פעם עובד לי: D
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תאריך בעיה עם המחשב ב-Windows XP | מעוכר | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 23 פבר 2009 07:45 |
| Firefox 3 הוכרז תאריך פרסום | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 28 | 19th יוני 2008 04:45 |
| Windows Vista Service Pack SP1 תאריך פרסום? | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 11 | ה -5 בחודש ינואר 2008 01:59 |
| תאריך פרסום PS3 דיון | Conred | PC & קונסולת משחקים | 4 | 21st אוקטובר 2006 09:38 |
| Windows Vista תאריך פרסום | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 11th ספטמבר 2006 08:04 |
| שרשרת כלים | |
| |