![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jo pavadinimas yra menkavertis, bet info yra gana kietas. Nuorodą iš esmės skirtingų datų rinkinys, kai GPU yra, procesoriaus, mikroschemų rinkinio ir yra už naują AMD technologijų lauk. Pranešimas Alost iš jų yra nustatytos lapkričio 20 ir netoli ten. Vėl tik pagalvojau, kad tai būtų patogu žinoti tiems, kurie nori per daug. http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy |
|
| |||
| |||
| Ačiū Sgtoku už interneto svetainę. Myliu PlayIn su TechnoToys. Ar savo naują procesorių, vaizdo plokštę, MOBO ar MEM, aš visada smagiai PlayIn su em ![]() Elijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš visada sakė Inquirer nebuvo tikslios, kad iš svetainės ... Gal jiems negerai. Ya know what juokinga? Jūs matote tonų AMD arba Intel fanboys, kai aš čia sėdėti ir galvoti, "vieno produkto cant kalbėti už visą įmonės" Aš tiesiog eiti su kas kada nors buvo geriausias iš CPU. taip jiems neutralus. Kas kada darbai man: D
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema su PC Data "Windows XP" | Troubled | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 23 vasaris 2009 07:45 |
| Firefox 3 Release date announced | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 28 | Birželis 19, 2008 04:45 |
| Windows Vista Service Pack Service Pack 1 Release Date? | Hybr! D | Windows "operacinės sistemos | 11 | 5 sausis 2008 01:59 |
| PS3 Release Date Aptarimas | Conred | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 21 spalis 2006 09:38 |
| "Windows Vista" Išleidimo data | Hybr! D | Windows "operacinės sistemos | 6 | 11 rugsėjis 2006 08:04 |
| Temos įrankiai | |
| |