![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да наслов је покондирена тиква, али информација је прилично чврста. Линк је у суштини компилација различитих датума када ГПУ'с, процесора и чипсета за АМД технологијама ће изаћи. Алост обавештење од њих су поставили за 20. новембра и то тамо. Једном помислио ово би било згодно да се зна за оне који желе превише. хттп://ууу.тхеинкуирер.нет/гб/инкуир...асе-датес-ахоы |
|
| |||
| |||
| Хвала Сгтоку за уеб сајт. Волим плаыин са ТецхноТоыс. Било да је нови процесор, видео картицу, мобо и МЕР-а, увек сам их са забаве плаыин ![]() Илија |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Био сам увек рекао Инкуирер није тачно да је на сајту ... ИМ можда погрешно. ыа знате шта је смешно? видите тона АМД или Интел Фанбоыс, када седим овде и мислим да "један производ не могу говорити за целу фирму" ја идем само са тим ко је икада од најбољих процесора. ИМ тако неутрално. ста све ради за мене: Д
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са ПЦ Дате у систему Уиндоус КСП | Мутан | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 23 фебруар 2009 07:45 |
| Фирефокс 3 Датум објаве Објављен | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 28 | 19. јуна 2008 04:45 |
| Уиндоус Виста Сервице Пацк СП1 Датум објављивања? | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 5 јануар 2008 01:59 |
| Пс3 Датум објаве Разговор | Цонред | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 21 октобар 2006 09:38 |
| Уиндоус Виста Датум објаве | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 11тх Сеп 2006 08:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |