az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

AMD yayımı tarihinden şeyler.

Reply

Konu Araçları
Old 30 Ekim 2007, 23:41
Üye Grubu

Evet başlık ancak bilgi oldukça sağlam kalitesiz olduğunu. Aşağıdaki bağlantı temelde farklı tarihleri zaman GPU's, CPU'nuzun ve Yongaseti en yeni AMD teknolojiler için çıkıp bir derleme olduğunu. Bunların Hakları alost Kasım ve 20. için ayarlanır civarında orada. Yine bu Daha fazla bilgi edinmek isteyenler için yararlı olacağını düşündüm.

http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy
Old 12 Kasım 2007, 18:21
Üye Grubu

Teşekkürler Sgtoku web site.
Ben TechnoToys ile Playin seviyorum. Ve yeni bir işlemci olsun, ekran kartı, mobo veya Mem, ben her zaman icin ile eğlenceli Playin var

Baris
Old 12 Kasım 2007, 20:32
Bağış Grubu

Ben her zaman bir sitenin doğru değil de soran söylendi ... belki yanlış Sohbet. Sana ne komik biliyor musun? sen, ben burada düşünüyorsanız, "tek bir şirket için" Sadece kim hiç CPU en iyi ile gitmek konuşmak ürün cant oturup fanboys AMD veya Intel tonlarca bakın. Bunu tarafsız Sohbet. ne kadar benim için çalışır: D

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından