по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Всякакви предложения?

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 юли 2007, 05:57
Член Група

Default Всякакви предложения?

Аз съм се нов персонален компютър и аз се чудех дали бихте могли да ми даде някакви предложения (с изключение на по-малко RAM LOL: P).

Аз вероятно ще получи по-добър процесор

Ето го:

Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (вероятно повече)
Дънната платка: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (като проблеми с PCI слотове, така че не мога да променя това).
RAM: 4GB DDR2 корсар TWIN2x4096-6400C5DHX
Оптично устройство: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (lightscribe, SATA)
HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB общо:))
Видео карти 1: EVGA д-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Видео карти 2: EVGA д-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Захранване: ENERMAX EIN660AWT-650W
Охладители: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (прием, изпускателна система, heatsink)
Пример: AKASA Eclipse 62

И фен контролер, клавиатура, мишка, външни HDD, mousepad, neons, UV кабели, четец на карти, както и някои други неща.

Човече, аз сериозно не искам да пиша, че пак XD.

Така че, какво мислиш?
Може би друг захранване, RAM, знам.
Old 19 юли 2007, 06:23
Модератор Група

Трябва ми бърка ли вече собствен че нещата, или това е едно бъдещо изграждане?

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 19 юли 2007, 06:32
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Влад View Post
Аз съм се нов персонален компютър ...
;)
Old 19 юли 2007, 06:41
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Влад View Post
Аз съм се нов персонален компютър и аз се чудех дали бихте могли да ми даде някакви предложения (с изключение на по-малко RAM LOL: P).

Аз вероятно ще получи по-добър процесор

Ето го:

Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (вероятно повече)
Дънната платка: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (като проблеми с PCI слотове, така че не мога да променя това).
RAM: 4GB DDR2 корсар TWIN2x4096-6400C5DHX
Оптично устройство: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (lightscribe, SATA)
HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB общо:))
Видео карти 1: EVGA д-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Видео карти 2: EVGA д-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Захранване: ENERMAX EIN660AWT-650W
Охладители: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (прием, изпускателна система, heatsink)
Пример: AKASA Eclipse 62

И фен контролер, клавиатура, мишка, външни HDD, mousepad, neons, UV кабели, четец на карти, както и някои други неща.

Човече, аз сериозно не искам да пиша, че пак XD.

Така че, какво мислиш?
Може би друг захранване, RAM, знам.
Здравей Влад.

Процесора е добре, че има тенденция да бъде достоен overclocker. Но като започваш да се OC Бих предложат E6420 и запазете малко пари, особено когато се разглеждат mobo сте spec'd беше основно родиха overclock. Това е Abit на отговора на Asus "Страйкър Екстремни. Търсите най-напрежения на разположение (глупава 1.9v на процесора, 3v за овена и по подобен начин глупаво напрежения на север и Southbridges). Да, идете на E6420, а ако не сте толкова fussed за спестяване на пари, след което стик с E6600.

В mobo, както бе посочено по-горе, е доста добро. 680i чипсет, двойна x16 PCI-E слотове. Но монтаж две двойни ширина карти ще загубят достъп до PCI-E 1x и 2 на PCI слотове. Така че, ако искате да добавите звук карта или очистително карта, която след това ще имат проблеми, не на последно място с въздушния поток.

Много добри оптични дискове, Nuff каза.

Бих предпочел да са видели Hitachi Deskstar на цитираната в спецификационен-скоро, отколкото на WD. Същите данни за плътността на блюдо Аз вярвам, но търси и чете време има тенденция да бъде по-бърз на Hitachi. Част от това, разбира се, е предвидена да се съхранява на устройството дьо fragged въпреки че в реалния свят ползване.

Ако сте много SLI-оптимизирани игри после Да, две карти. Ако не, тогава наистина няма смисъл, но този до теб Влад. Но ако сте ocing на CPU защо просто не се получи два часа Ванилов GTS и OC ги сами? Не може да се OC потока shaders още, но аз не мисля, EVGA са прави, че на карта, която сте цитира във всеки случай.

Фенове са ОК, силен, но на смени прилични суми на въздуха. Отърви се от hsf че макар и да получите коса Ninja или AC Фризер 7 Pro. Особено както сте oc'ing. I DONT "несъмнено е охлаждането юначност просто 1) Това е размер в случая сте spec'd обмисля всичко останало. Мисля, че ще видите високи атмосферния време вътре в делото. 2) Това е проклет силен!

Превключване на случая обмисля всички компоненти spec'd и фактът, че oc'ing. Вие сте (Бих опасност) ще имат проблеми с топлина и шум, но специално шум. Но ако вие сте на звука извит нагоре после ще не го чуя отново, до теб. Но имате много компоненти вътре, така и големи такива, всичките четири слота напълнени овен, двойно-ширина картите и че hsf. Въздушния поток може да бъде проблем. Просто моето мнение. Защо да не отидем за ANTEC P180 (само малко по-скъпо и страхотно случая) или 900 (евтино и по-скоро по-добре със стария въздушния поток).

Много хубаво за да видите Enermax PSU цитирани там. Бих се търси по 700 вата + обаче, само за да бъда сигурен. Защото вие сте 4 пръчки на овен, 2 карти, 2 hdds, 2 оптични дискове на власт, а вие ще бъдете oc'ing. Да, залепване с Enermax Бих искал да видя 720 вата infiniti там.

Арктика Сребърен 5 за вашата ТИМ все пак.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 19 юли 2007, 06:43
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от SocialWarfare View Post
Трябва ми бърка ли вече собствен че нещата, или това е едно бъдещо изграждане?

Ей до SW.

Вашите мисли?

-Kanoakavirus
Old 19 юли 2007, 06:59
Модератор Група

Аз ще отида за Asus, вместо на Abit (малко губи вярата в тях, след IC7 max3)
И в зависимост от седмицата ли за 6600 (по-рано) Бих стик с това както предишната седмица може лесно хит 3.5Ghz или повече
В 640mb Gpu е добра идея, защото NVidia са прекратяване на тях, така че ако те пауза Evga ще трябва да заменят картата си с нещо по-добро LOL
Въпреки че в кажете, че 2x640mb едва бие един 8800gtx в 3dmark, така че просто взема и 8800gtx и ако почувствате необходимостта в бъдеще просто ми друга 8800gtx
Old 19 юли 2007, 07:09
Член Група

Алекс: Шумоизолации;)
SocialWarfare: Да, но аз вече удари $ 4000: (

АТРИБУТИ:
Идея!

Ще връзката ви към някои видео карти. Той е на румънски език, но без Е, вие ще видите какво имам предвид.

Картата, че получавам е 15 милиона Лей (... Umm). Ето го.
Това картата е 18 милиона Лей, най-Аз мисля, че съм склонен да похарчите.
Ли са тези два REALLY по-добре? Един. Две.

АТРИБУТИ 2:
Също така: LOL!
Old 19 юли 2007, 07:14
Модератор Група

2 640mb са по-скъпи от един 8800gtx и за малка част от изпълнението се увеличи с 2, тя просто не си струва ММО
Old 19 юли 2007, 07:16
Член Група

Прочети по-горе редактирате PLZ! :)
Old 19 юли 2007, 09:29
Модератор Група

Аз ще отида за 8800GTX, на КО е само предварително overclocked 8800GTX и Черно Пърл е за водно охлаждане, само
2 GTS "ще ви струва 30 милиона Лей, който все пак е около 12mil повече Лей за минута изпълнение увеличение през GTX
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc