![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Se mi nové PC a já věděl, kdybyste mi dejte nějaké návrhy (kromě méně RAM lol: P). Uvidíme pravděpodobně lépe procesor Tady to je: Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (pravděpodobně) Základní deska: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (problémy s PCI sloty, takže nemůžu nic nezmění). RAM: 4 GB DDR2 Corsair TWIN2x4096-6400C5DHX Optická mechanika: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA) HDD: 2x Western Digital WD5000AAKS (1TB celkem:)) Grafická karta 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640mb GDDR3 DX10 Grafická karta 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640mb GDDR3 DX10 Napájení: ENERMAX EIN660AWT-650W Chladiče: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (sání, výfukové, chladiče) Věc: AKASA Eclipse 62 A ventilátor regulátoru, klávesnice, myš, externí HDD, mousepad, neony, UV kabely, čtečka karet, a některé další věci. Člověče, já vážně nechci psát, že opět xD. Takže, co si o tom myslíte? Možná jiný zdroj, RAM, nevím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíš mě to už tak, že vlastní, nebo je to v budoucnu stavět?
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Procesor je v pohodě, to bývá slušné overclocker. Ale pokud vy budete oc bych navrhnout E6420 a ušetřit nějaké peníze, zvláště když si myslíte, že mobo jste spec'd byl v podstatě narodila přetaktování. Je to odpověď na Abit Asus' stávkující Extreme. Podíváme-li se na napětí k dispozici (a stupidní 1.9v na cpu, 3v na berana a podobně hloupé napětí na severu a Southbridges). Jo, jdi na E6420, ale pokud nejste tak rozčiloval o úsporu peněz pak klacek s E6600. Na mobo, jak je uvedeno výše, je poměrně dobrá. 680i chipset, duální PCI-E x16 sloty. Ale montáž dva dvoulůžkové šířka karty ztratí přístup k PCI-E 1x a 2 PCI sloty. Takže pokud chcete přidat zvukovou kartu nebo fyzika karty pak vy budete mít problémy, a to nejen s prouděním vzduchu. Velmi dobré optické mechaniky, Nuff řekl. Já bych byla raději, aby jste viděli, Hitachi Deskstar je citován ve spec spíše než WD to. Stejné údaje hustotou talíře i věřit, ale hledat a číst čas bývá rychlejší na Hitachi to. Některé to je samozřejmě na vedení řídit de-fragged přestože v reálném světě použití. Pokud jste hodně SLI-optimalizované hry pak jo, dvě karty. Pokud ne, pak je to opravdu nemá smysl, ale to je až budete Vlad. Ale pokud jste ocing CPU proč ne jen dostat dva Vanilla GTS a oc je sám? Nelze oc proudu shadery, ale i přesto si nemyslím, EVGA udělali, že na kartě, kterou jste citovaný stejně. Ventilátory jsou v pořádku, ale nahlas to posun slušné množství vzduchu. Zbavte se HSF, že i když dostanete kosa Ninja nebo AC Mrazničkou 7 pro. Zvláště pokud jste oc'ing. I dont 'pochyb je to prostě chlazení statečnost 1) Je to velikost v případě, že jste spec'd posuzování všeho ostatního. Myslím, že uvidíte vyšší okolní temps uvnitř případu. 2) Je to sakra nahlas! Přepněte se na případu s ohledem na všechny složky spec'd a skutečnost, že jste oc'ing. You're (I'd hazard) budete mít problémy s výrobou tepla a hluku, ale konkrétně hluku. Ale pokud jste zvuk cranked až potom vám není slyšet znovu, až Vám. Ale máte hodně komponenty tam, značné jsou i všechna čtyři ram sloty obsazena, dvojitě-width karty a HSF. Proudění vzduchu může být problém. Jen můj názor. Proč jít na Antec P180 (jen mírně dražší a děsivý případ) nebo 900 (levnější a raději se lépe stará proudění vzduchu). Velmi pěkné vidět Enermax PsÚ citovaný tam. Já bych se podíváme na 700w + ale prostě to být jisti. Vzhledem k tomu, že jste 4 hole RAM, 2 karty, 2 HDD, 2 optické mechaniky k moci, a budete se oc'ing. Jo, lepení s Enermax Chtěl bych vidět 720w infiniti tam. Arctic Silver 5 pro Váš TIM ačkoli.
|
| |||
| |||
| Hele až SW. Vaše myšlenky?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych jít na Asus místo na Abit (trochu ztratil víru v nich po IC7 max3) Av závislosti na týden dostanete za 6600 (dříve, tím lépe) bych držet se, že jako starší týdnů může snadno zasáhnout 3.5Ghz nebo vyšší V 640mb GPU je dobrý nápad, protože Nvidia jsou ukončovaných, takže pokud bude mít přestávku Evga nahradit Vaší karty s něčím lepším lol Přestože se říká, že v 2x640mb stěží bije jediné 8800gtx v 3DMark, takže dostaneme jednu 8800gtx a pokud máte pocit, že je třeba v budoucnu jen získat další 8800gtx |
|
| |||
| |||
| Alex: Zvukotesný;) SocialWarfare: Jo, ale já si již zasažených $ 4000: ( EDIT: Idea! Odkaz vás uvidíme na některých grafických karet. Je to v rumunštině, ale w / e, uvidíte, co myslím. Karta se mi je 15 milionů lei (Umm ...). Tady to je. Tento karty je 18 milionů lei, nejvíce Myslím jsem ochoten zaplatit. Jsou tyto dvě opravdu lepší? Jeden. Dva. EDIT 2: Také: LOL! |
|
| |||
| |||
| 2 640 megabajtů jsou dražší než jednu 8800gtx a pro trošičku zvýšení výkonu dostanete s 2 je prostě nestojí za to, že IMO |
|
| |||
| |||
| Přečtěte si nad editovat plz! :) |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych jít na 8800GTX, že KO je jen předběžné overclocked 8800GTX a Black Pearl je určen pro chlazení vodou pouze 2 GTS 'bude vás 30 milionů lei stejně což je o 12mil více lei za minutu zvyšují výkon přes GTX |