![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι εύρεση νέων PC και Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να μου δώσετε τις προτάσεις τους (εκτός από λιγότερο RAM lol: P). Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα έχουν καλύτερη επεξεργαστή Εδώ είναι: Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (ίσως περισσότερο) Motherboard: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (που έχουν προβλήματα με την PCI διαθέσιμου χρόνου χρήσης, γι 'αυτό δεν μπορεί να αλλάξει αυτό). RAM: 4GB DDR2 CORSAIR TWIN2x4096-6400C5DHX Οπτικών δίσκων: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (lightscribe, SATA) HDD: 2x Western Digital WD5000AAKS (1TB συνολικά:)) Video card 1: ΕΒΓΑ e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Βίντεο κάρτα 2: ΕΒΓΑ e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Power Supply: ENERMAX EIN660AWT-650W Ψυγεία: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (πρόσληψη, εξάτμιση, heatsink) Υπόθεση: AKASA Eclipse 62 Και οπαδός ελεγκτή, πληκτρολόγιο, ποντίκι, εξωτερικό HDD, mousepad, neons, UV καλώδια, αναγνώστη καρτών, καθώς και κάποια άλλα πράγματα. Man, I σοβαρά δεν θέλουν να γράψει και πάλι ότι xD. Λοιπόν, τι λες; Ίσως άλλη πηγή ενέργειας, RAM, dunno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να μου συγκεχυμένη έχετε ήδη κάνει αυτό το πράγμα ή αυτό οικοδομήσουμε ένα μέλλον;
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Cpu είναι καλός, θα τείνει να είναι ένα αξιοπρεπές overclocker. Αλλά, όπως σας πάμε oc θα ήθελα να προτείνω τον E6420 και εξοικονομήσετε χρήματα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και το mobo που έχετε spec'd ήταν βασικά για να γεννηθεί overclock. Είναι Abit απάντηση της Asus' Στράικερ Extreme. Εξετάζοντας τις τάσεις διαθέσιμα (μια ηλίθια 1.9v με την cpu, 3V για να ζευγαρώσει και εξίσου ανόητο τάσης προς το Βορρά και Southbridges). Ναι, πάει για τον E6420, αλλά αν δεν είστε τόσο fussed σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων στη συνέχεια, με το ραβδί E6600. Η mobo, όπως προαναφέρθηκε, είναι αρκετά καλή. 680i chipset, διττό x16 PCI-E slots. Αλλά τοποθέτηση δύο διπλά πλάτος κάρτες θα χάσουν την πρόσβαση σε PCI-E 1x και 2 PCI του διαθέσιμου χρόνου χρήσης. Επομένως, αν θέλετε να προσθέσετε μια κάρτα ήχου ή μια κάρτα της καθάρσιο τότε πηγαίνετε να έχουν προβλήματα, αν μη τι άλλο με αέρα. Πολύ καλή οπτικών δίσκων, Nuff είπε. Είχα προτιμούσα να είχα δει Hitachi Deskstar που είναι εισηγμένες στο spec αντί του εγγράφου εργασίας του. Ίδια πυκνότητα δεδομένων ανά πιατέλα πιστεύω, αλλά τα ζητά και να διαβάσετε φορά τείνει να είναι σχετικά με την ταχύτερη της Hitachi. Ορισμένες από αυτές είναι, βεβαίως, προβλέπεται να διατηρηθεί η ώθηση de fragged-αν και σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Εάν έχετε πολλά SLI-βελτιστοποιημένη παιχνίδια τότε ναι, δύο κάρτες. Εάν δεν είναι, τότε πραγματικά δεν υπάρχει σημείο, αλλά μέχρι thats σας Vlad. Αλλά αν είστε ocing cpu γιατί να μην το πάρετε μόνο δύο Βανίλια GTS και oc τους τον εαυτό σου; Δεν είναι δυνατή η ροή oc shaders έχει ακόμα αλλά δεν νομίζω ότι ΕΒΓΑ έχουν γίνει σχετικά με την κάρτα που έχετε αναφέρθηκαν ούτως ή άλλως. Ανεμιστήρες είναι εντάξει, αλλά κάνουμε δυνατά στροφή αξιοπρεπή ποσά αέρα. Ξεφορτώσου hsf ότι αν και έχετε ένα δρεπάνι Ninja ή ένα AC FREEZER 7 Pro. Ειδικά ως είστε oc'ing. I dont 'αμφιβολία είναι απλή ψύξη ανδρεία 1) Το μέγεθος στην περίπτωση που έχετε spec'd υπόψη όλα τα άλλα. Νομίζω ότι θα βλέπετε υψηλότερες ατμοσφαιρικό temps εσωτερικό της υπόθεσης. 2) Είναι δυνατό δεκάρα! Ενεργοποιήστε την περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνιστώσες spec'd και το γεγονός είστε oc'ing. Είσαι (Είχα επικινδυνότητας) θα έχουν τα θέματα με θερμότητα και τον θόρυβο, αλλά ειδικά το θόρυβο. Αν όμως έχετε τον ήχο cranked μέχρι τότε δεν θα έχετε ακούσει αυτό, και πάλι, μέχρι σας. Αλλά έχετε πολλά συστατικά εκεί, αλλά και σημαντικές αυτές, και οι τέσσερις χρονοθυρίδες συμπλήρωσαν RAM, διπλό πλάτος κάρτες και ότι hsf. Ροή αέρα μπορεί να είναι ένα θέμα. Απλά τη γνώμη μου. Γιατί δεν πάμε για ένα Antec P180 (μόνο λίγο πιο ακριβό και ένα φοβερό περίπτωση) ή το 900 (φθηνότερο και μάλλον καλύτερα με την παλιά ροή αέρα). Πολύ ωραίο να βλέπουμε ένα Enermax PSU που αναφέρονται εκεί. Θα ήθελα να εξετάσουμε 700w + όμως, μόνο και μόνο για να είναι σίγουρος. Επειδή έχετε 4 sticks RAM, 2 κάρτες, 2 hdds, 2 οπτικών δίσκων στην εξουσία, και θα σας oc'ing. Ναι, κολλώντας με Enermax Θα ήθελα να δω ένα 720w infiniti εκεί. Arctic Silver 5 για την ΤΙΜ όμως.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Γεια σου μέχρι SW. Τις σκέψεις σας;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Θα πάμε για το Asus αντί του Abit (κάπως χάσει την εμπιστοσύνη σε αυτά μετά την IC7 max3) Και ανάλογα με την εβδομάδα που έχετε για το 6600 (νωρίτερα τόσο το καλύτερο) θα ήθελα να κολλήσει με το ότι την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί εύκολα να πληγεί 3.5Ghz ή περισσότερα Η 640mb Gpu είναι μια καλή ιδέα, επειδή είναι η διακοπή της Nvidia τους, οπότε αν πλήξουν ΕΒΓΑ θα πρέπει να αντικαταστήσετε την κάρτα σας με κάτι καλύτερο lol Αν και όταν λέει ότι 2x640mb μόλις χτυπάει ένα ενιαίο 8800gtx σε 3dmark, έτσι ακριβώς γίνεται μία 8800gtx και αν αισθάνεστε την ανάγκη στο μέλλον μόλις λάβετε άλλο 8800gtx |
|
| |||
| |||
| Alex: ηχομόνωσής?) SocialWarfare: Ναι, αλλά έχω ήδη χτυπήσει $ 4000: ( EDIT: Ιδέα! Θα σας συνδέσει με κάποιες κάρτες γραφικών. Είναι στην ρουμανική, αλλά w / e, θα δείτε τι εννοώ. Η κάρτα μου να είναι 15 εκατ. lei (... umm). Εδώ είναι. Αυτό κάρτας είναι 18 εκατ. lei, το πιο πιστεύω ότι είμαι πρόθυμος να δαπανήσει. Είναι πράγματι καλύτερα αυτά τα δύο; Ένα. Δύο. EDIT 2: Επίσης: LOL! |
|
| |||
| |||
| 2 640mb της είναι πιο ακριβά από ένα 8800gtx, και λιγουλάκι για την αύξηση της απόδοσης θα έχετε με το 2, απλά δεν αξίζει τον κόπο ΙΜΟ |
|
| |||
| |||
| Διαβάστε ανωτέρω επεξεργαστείτε plz! :) |
|
| |||
| |||
| Απλώς θα πάμε για την 8800GTX, η ΚΟ είναι απλώς μια προ overclocked 8800GTX και το "Μαύρο Μαργαριτάρι" είναι μόνο για το νερό ψύξης 2 GTS "θα σας κοστίσει 30 εκατ. lei το οποίο ούτως ή άλλως είναι περίπου 12mil περισσότερο lei για ένα λεπτό πάνω από την αύξηση των επιδόσεων GTX |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Underclocked GPU και Προτάσεις | redbullz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Ιουν 2009 11:15 |
| Getting νέο φορητό χρειάζεται υποδείξεις | rmcclafl | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 2ο Σεπ 2008 23:20 |
| Προτάσεις; | Jophen | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 22 Ιουλ 2008 02:43 |
| Θα θέλαμε κάποιες προτάσεις | Torner | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 10 Ιαν 2008 18:36 |
| Κατάταξη προτάσεις παρακαλώ ... | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 10 | 20 Ιουλ 2007 20:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |