![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Im 'uzimajući novi PC i bio sam zadivljen, ako mi mogu dati bilo kakve preporuke (osim manje RAM lol: P).
Ja ću vjerojatno dobiti bolji procesor Evo ga: Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (vjerojatno više) Matična ploča: ABIT IN9-32X MAX WiFi (ima problema s PCI utora, tako da ne mogu promijeniti). RAM: 4GB DDR2 gusar TWIN2x4096-6400C5DHX Optički pogon: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (lightscribe, SATA) HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB ocjena:)) Video kartica 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Video kartica 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Napajanje: ENERMAX EIN660AWT-650W Hladnjaci: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (usisni, ispušni, heatsink) Case: AKASA Eclipse 62 A fan controller, tipkovnica, miš, eksterni HDD, podloga za miša, neons, UV kablovi, čitač kartica i neke druge stvari. Čovječe, ja ozbiljno ne želim pisati da opet XD. Dakle, što ti misliš? Možda neki drugi napajanje, RAM, dunno. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vi ste mi zbunjena da li se već posjedovati stvari ili da je to budućnost graditi?
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Procesor je u redu, ona tendira da bude pristojne overclocker. Ali kao da idete oc Htio predlažemo E6420 i uštedite nešto novca, a osobito kada promatramo mobo ste spec'd u osnovi je bio rođen za overclock. It's Abit Asus je odgovor na 'Extreme njihalo. Gledajući u naponu dostupne (a glupo 1.9v na CPU, 3V na ovna i slično nedotupavan naponi na sjeveru i Southbridges). Da, idi za E6420 ali ako niste tako fussed o spremanju novaca onda stick sa E6600. The mobo, kao što je navedeno gore u tekstu, je prilično dobra. 680i chipset, dual PCI-E x16 utora. Ali neuklapanje dvije dvokrevetne širina kartice će izgubiti pristup na 1x PCI-E i 2 PCI utora. Dakle, ako želite dodati zvučne kartice ili purgativni a zatim karticu idete da imaju problema, ne samo sa protok zraka. Vrlo dobar optički pogoni, Nuff said. Htio je da vidi željenih Hitachi Deskstar's citirani u spec. radije nego WD-a. Gustoća podataka po istom pladnju vjerujem ali tražiti i čitati vrijeme, tendira da bude brži na Hitachi's. Neki to je, naravno, pa sve do vođenja pogona de-fragged iako u stvarnom svijetu korištenja. Ako ste puno SLI-optimizirane igre onda yeah, dvije kartice. Ako nije, onda zaista ne postoji, ali taj točka upto vas Vlad. Ali, ako ste ocing CPU zašto ne samo dva Vanilla GTS i oc ih sami? Can't oc potoka shaders još ali ja ne mislim EVGA učinio da na kartici koju ste kotiranim anyway. Obožavatelji su ok, ali to glasno pomak pristojne količine zraka. Dobili osloboditi od koji hsf iako i dobiti kositi Ninja ili AC Zamrzivač 7 Pro. Pogotovo što ste oc'ing. JA dont 'sumnjam da je jednostavno hlađenja junaštvo 1) To je veličina, u slučaju da ste spec'd s obzirom na sve ostalo. Mislim da ćete vidjeti veći ambijentu temps unutar slučaja. 2) It's glasno osuditi! Prebaci se slučaju s obzirom na sve komponente spec'd i činjenica da ste oc'ing. You're (Htio hazard) će imati problema s vrućine i buke, ali posebno buke. Ali ako ste zvuk koljenast gore onda ćete ne čuješ to, opet, upto vas. Ali, imate puno komponenti u tamo, kao i velik sam sebe, sve četiri ram utora popunjena, dvo-kartice, a da širina hsf. Protok zraka može biti problem. Samo moje mišljenje. Zašto ne idi za Antec P180 (samo malo skuplji i Awesome slučaju) ili 900 (jeftinije i bolje, a ne sa starim protok zraka). Vrlo izbirljiv vidjeti Enermax PSU kotiranim tamo. Htio biti obličje at 700w + ipak, samo da bi bili sigurni. Budući da ste 4 štapići od ovna, 2 kartice, 2 hdds, 2 optički pogoni na vlast, a Vi ćete biti oc'ing. Da, priljepljivanje sa Enermax Htio bih vidjeti 720w infiniti unutra. Arctic Silver 5 za vaš TIM ipak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Hej do SW. Vaše mišljenje?
|
|||
|
|||
|
Ja bih ići za Asus umjesto na Abit (kinda izgubio vjeru u njih nakon IC7 max3)
I ovisno o tjedna dobiti za 6600 (ranije to bolje) bih staviti s tim što je ranije tjedana može lako pogoditi 3.5Ghz ili više The 640mb GPU je dobra ideja, jer Nvidia su discontinuing njih, pa ako oni break Evga će morati zamijeniti Vašu karticu s nešto bolje lol Iako su u kojem se kaže da 2x640mb jedva pobjeđuje jednu 8800gtx u 3dmark, tako da samo jedna 8800gtx, a ako osjećate potrebu u budućnosti dobiti samo još jednu 8800gtx |
|
|
|||
|
|||
|
Alex: Soundproofing;)
SocialWarfare: Da, ali sam već hit 4000 $: ( EDIT: Ideju! Ja ću ti link na neke video kartice. To je u rumunjski, no w / e, vidjet ćete što mislim. Karticu sam uzimajući je 15 miliona lei (Umm ...). Evo ga. Ovo kartica je 18 miliona lei, a mislim da sam spreman potrošiti. Jesu li ove dvije STVARNO bolje? Jedan. Dva. EDIT 2: Također: Lol! |
|
|
|||
|
|||
|
2 640mb's su skuplje od 8800gtx, a za komadić učinka povećanja dobiti sa samo 2 ne isplati IMO
|
|
|
|||
|
|||
|
Pročitaj gore uredi plz! :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja bih samo ići za 8800GTX, u KO je tek pred overclocked 8800GTX i Crni Biser je za vodu za hlađenje samo
2 GTS 'ide na trošak Vas 30 miliona lei anyway oko 12mil više od minute lei za povećanje performansi putem GTX |