![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én kapok egy új számítógépet és azon gondolkoztam, ha nekem adja a javaslatokat (kivéve kevesebb RAM lol: P). Én talán jobban processzor Itt is van: Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (esetleg több) Alaplap: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (miután problémák PCI slots, így nem tudom megváltoztatni ezt). RAM: 4GB DDR2 Corsair TWIN2x4096-6400C5DHX Optikai meghajtó: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA) HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB összesen:)) Videokártya 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Videokártya 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Power Supply: ENERMAX EIN660AWT-650W Hűtők: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (bevitel, kipufogó, hűtőborda) Case: AKASA Eclipse 62 És a ventilátor vezérlő, billentyűzet, egér, külső HDD, Mousepad, neons, UV kábel, kártyaolvasó, és néhány más dolog. Én komolyan nem akarok írni, hogy újra xD. Szóval, mit gondolsz? Talán egy másik tápegység, RAM, tudom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van nekem confused ugye már saját cucc, vagy hogy ez a jövőben építeni?
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
CPU finom, ez általában egy tisztességes overclocker. De ha lesz oc Én javaslom az E6420 és mentse pénzt, különösen, ha figyelembe mobo you've spec'd alapvetően született overclock. Az Abit válaszát az Asus "Striker Extreme. Ami a rendelkezésre álló feszültség (a hülye 1.9V a cpu, 3V a RAM és hasonlóan ostoba feszültség az Északi-és Southbridges). Igen, megy az E6420, de ha nem így nyugtalan körülbelül megtakarítás pénz, akkor marad a E6600. A mobo, mint már említettük, inkább a jó. 680i lapkakészlet, dual x16 PCI-E résidőket. De berendezési kétágyas szélessége kártyák elveszítelek hozzáférést a PCI-E 1x és 2. a PCI résidőket. Tehát, ha szeretné hozzáadni a hangkártya vagy a fizikus a kártya akkor lesz probléma, nem utolsósorban a légáramlást. Nagyon jó optikai meghajtók, nuff said. Én is szívesebben látta Hitachi Deskstar's idézte a spec nem a WD is. Ugyanezeket az adatokat sűrűség pecsenyéstál Hiszem, de keresni és olvasni idő általában gyorsabb a Hitachi is. Néhány ez természetesen lefelé tartva a meghajtó de szétszedje de valós világ usage. Ha sok SLI-optimalizált játékok, akkor igen, két lap. Ha nem, akkor tényleg nincs, de amit te upto Vlad. De ha a CPU ocing miért nem csak a két Vanília GTS és OC őket magadnak? Nem oc a patak shaderek még, de nem hiszem, EVGA volna, hogy a kártya már idézett anyway. Rajongók vannak, hangos, de a váltott műszakban tisztességes mennyiségű levegőt. Megszabadulni, hogy hsf bár és egy kasza Ninja, vagy egy AC Freezer 7 pro. Különösen a te oc'ing. I dont 'kétség, hogy ez a hűtés bátorság egyszerűen 1) Ez a méret a te spec'd figyelembe véve minden mást. Azt hiszem, majd meglátjuk magasabb környezeti temps belül az ügyet. 2) Ez a rohadt hangosan! Kapcsoljuk ki az ügyet tekintve összetevőit spec'd és az a tény, te oc'ing. Te (Én veszélyű) lesz kérdéseket a hő és a zaj, hanem kifejezetten a zaj. De ha már a hangot fogantyús fel akkor nem hallom, megint upto you. De tényleg sok az alkatrészek vannak, akik jelentős is, mind a négy RAM résidők töltött, dupla szélességû kártyát, és hogy hsf. Airflow lehet probléma. Csak az én véleményem. Miért nem megy az Antec P180 (csak kicsit drágább, és egy döbbenetes eset) vagy 900 (olcsóbb és jobb inkább a régi légáramlás). Nagyon szép, hogy egy Enermax psu idézte ott. Én lennék nézett 700W + bár, csak hogy biztos. Mert már 4 botszékek RAM, 2 kártya, 2 HDDs, 2 optikai meghajtó a hatalmat, és te leszel oc'ing. Igen, ragasztás-val Enermax Szeretném megnézni egy 720w Infiniti oda. Arctic Silver 5 meg TIM is.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Hé ki SW. Gondolatait?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Inkább az Asus helyett az Abit (kinda elveszett hit után a IC7 max3) És attól függően, hogy a héten lesz a 6600 (korábban a jobb), én maradok az, hogy a korábbi hetekben könnyen hit 3.5GHZ vagy több A 640mb GPU egy jó ötlet, mert az Nvidia beszüntetését, így ha Evga szünet lesz, hogy a kártya valami jobb lol Bár a mondás, hogy 2x640mb alig ver egy 8800gtx a 3dmark, így csak egy 8800gtx, és ha úgy érzi, hogy szükség van a jövőben csak egy 8800gtx |
|
| |||
| |||
| Alex: Hangszigetelés;) SocialWarfare: Igen, de én már hit 4000 $: ( Edit: Ötlet! Majd link, hogy néhány videó kártya. Ez a román, de a W / E, látni fogja, mit gondolok. A kártya I'm getting a 15 millió lej (... Umm). Itt is van. Ez kártya is 18 millió lej, a leginkább azt hiszem, én vagyok hajlandó költeni. Van két igazán jobb? Egy. Kettő. EDIT 2: Is: LOL! |
|
| |||
| |||
| 2 640mb van drágább mint egy 8800gtx, és az apró kis teljesítmény növelése lesz a 2, csak nem éri meg az IMO |
|
| |||
| |||
| Olvasd el a fenti szerkesztés plz! :) |
|
| |||
| |||
| Csak menj a 8800GTX, a KO is csak egy előre overclocked 8800GTX és a Fekete Gyöngy van vízhűtés csak 2 GTS "fog Önnek 30 millió lej, amely egyébként arról szól, 12mil több lei egy percig teljesítményének növekedése a GTX |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Underclocked GPU és javaslatok | redbullz | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 18. június 2009 11:15 |
| Ismerkedés az új laptop szükséges javaslatokat | rmcclafl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 2. Szeptember 2008 23:20 |
| Javaslatok? | Jophen | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 22. július 2008 02:43 |
| Szeretném néhány javaslat | Torner | Általános fémáru Chat | 3 | 10. január 2008 18:36 |
| Helyezés javaslatokat ... | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 10 | 20. július 2007 20:07 |
| Téma eszközök | |
| |