mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Any suggestions?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 19, 2007, 05:57
Narys

Default Any suggestions?

Gaunu naują PC ir man buvo įdomu, jei galėtumėte duoti man kokių nors pasiūlymų (išskyrus mažiau RAM lol: P).

Aš turbūt geriau procesorius

Štai jis:

Procesorius: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (galbūt daugiau)
Pagrindinė plokštė: Abit IN9 32X-MAX "WiFi" (problemų su PCI, todėl aš negaliu pakeisti).
RAM: 4GB DDR2-6400C5DHX CORSAIR TWIN2x4096
Optical Drive: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA)
HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB viso:))
Vaizdo plokštė 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO m / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Vaizdo plokštė 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO m / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Power Supply: ENERMAX EIN660AWT-650W
Aušintuvai: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (įsiurbimo, išmetimo, Heatsink)
Byla: AKASA Eclipse 62

Ir ventiliatoriaus reguliatorius, klaviatūra, pelė, išorinis HDD, pelės kilimėlis, NEONS, UV kabeliai, kortelių skaitytuvas, ir kai kurios kitos medžiagos.

Vyras, aš rimtai nenoriu rašyti, kad vėl xD.

Taigi, ką manote?
Gal kitą elektros energijos tiekimas, RAM, dunno.
Old Liepa 19, 2007, 06:23
Moderatorius Grupė

Default Any suggestions?

Jūs mane painioti jūs jau turite, kad kita ar tai ateityje statyti?

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Liepa 19, 2007, 06:32
Narys

Default Any suggestions?

Citata:
Originally Posted by Vlad View Post
Gaunu naują kompiuterį ...
;)
Old Liepa 19, 2007, 06:41
Donorų grupės

Default Any suggestions?

Citata:
Originally Posted by Vlad View Post
Gaunu naują PC ir man buvo įdomu, jei galėtumėte duoti man kokių nors pasiūlymų (išskyrus mažiau RAM lol: P).

Aš turbūt geriau procesorius

Štai jis:

Procesorius: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (galbūt daugiau)
Pagrindinė plokštė: Abit IN9 32X-MAX "WiFi" (problemų su PCI, todėl aš negaliu pakeisti).
RAM: 4GB DDR2-6400C5DHX CORSAIR TWIN2x4096
Optical Drive: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA)
HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB viso:))
Vaizdo plokštė 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO m / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Vaizdo plokštė 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO m / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Power Supply: ENERMAX EIN660AWT-650W
Aušintuvai: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (įsiurbimo, išmetimo, Heatsink)
Byla: AKASA Eclipse 62

Ir ventiliatoriaus reguliatorius, klaviatūra, pelė, išorinis HDD, pelės kilimėlis, NEONS, UV kabeliai, kortelių skaitytuvas, ir kai kurios kitos medžiagos.

Vyras, aš rimtai nenoriu rašyti, kad vėl xD.

Taigi, ką manote?
Gal kitą elektros energijos tiekimas, RAM, dunno.
Hi Vlad.

CPU bauda, nes linkęs būti padoraus overclocker. Bet kaip jūs ketinate oc Norėčiau pasiūlyti E6420 ir sutaupyti šiek tiek pinigų, ypač jei manote MOBO Jūs spec'd buvo iš esmės gimę overclock. Tai ABIT atsakymą Asus "Striker Extreme. Pažvelgus įtampa yra (kvailas 1.9V prie CPU, 3V į RAM ir panašiai kvailas įtampa Šiaurės ir Southbridges). Taip, eikite į E6420, bet jei esate ne taip fussed apie pinigų taupymas tada klijuoti su E6600.

MOBO, kaip nurodyta pirmiau, yra gana geras. 680i chipsetu, dvigubos x16 PCI-E lizdus. Bet montuoti dvi dvigubas plotis korteles praras priėjimą prie PCI-E 1x ir 2 PCI. Taigi, jei norite pridėti garso korta ar fizikines kortelės tada jūs ketinate turėti problemų, ir ne su oro srauto.

Labai gera optiniai diskai, nuff said.

Būčiau norėjusi, kad matė "Hitachi Deskstar's cituojamas, o ne WD spec. Pačią duomenų tankis patiekalas tikiu, bet ieškoti ir skaityti laiko paprastai yra greitesnė apie Hitachi. Kai tai, žinoma, iki saugojimo vairuoti de fragged nors realiame pasaulyje naudojimas.

Jei esate SLI Lot-optimizuota Žaidimai tada Yeah, dvi korteles. Jei ne, tuomet tikrai nėra prasmės, bet thats upto jums turiu. Bet jei jūs ocing CPU kodėl ne tik gauti dviem Vanilla GTS "ir oc juos sau? Negali oc srautas Shader dar, bet nemanau, kad EVGA padarei, kad kortelė jūs cituojamą anyway.

Fanai gerai, garsiai, bet tai perėjimas padorus kiekis oro. Atsikratyti kad HSF nors ir gaukite Scythe Ninja arba AC Freezer 7 Pro. Ypač kaip jūs oc'ing. I dont 'abejonės tai aušinimo meistriškumą tiesiog 1) Tai dydis atveju jūs spec'd svarsto visa kita. Manau, kad jūs pamatysite daugiau aplinkos temps viduje atveju. 2) It's damn garsiai!

Atsijungia atveju atsižvelgiant į visus komponentus spec'd ir tai jums oc'ing. Jūs esate (I'd pavojus) turėsi problemų su šilumos ir triukšmo, tačiau konkrečiai triukšmo. Bet jei jūsų garso alkūninio iki tada jūs ne klausytis jo, dar kartą, modernus jums. Bet jūs turite komponentų daug ten dideli tuos taip pat, visi keturi RAM Slots užpildytas, dvigubo pločio korteles ir kad HSF. Oro srovė gali būti problema. Tiesiog mano nuomonė. Kodėl negalima eiti Antec P180 (tik šiek tiek brangesnė ir nuostabus atveju) arba 900 (pigiau ir greičiau geriau senas oro srauto).

Labai malonu matyti Enermax PSU cituojamą ten. Būčiau ieško 700w + nors, tiesiog turi būti tikri. Kadangi jūs 4 lazdos RAM, 2 korteles, 2 HDD, 2 optiniai diskai į valdžią, ir būsite oc'ing. Taip, klijuoti su Enermax Norėčiau pamatyti 720W Infiniti ten.

Arctic silver 5 savo LTP nors.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Liepa 19, 2007, 06:43
Donorų grupės

Default Any suggestions?

Citata:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Jūs mane painioti jūs jau turite, kad kita ar tai ateityje statyti?

Hey iki SW.

Jūsų mintys?

-Kanoakavirus
Old Liepa 19, 2007, 06:59
Moderatorius Grupė

Default Any suggestions?

Norėčiau eiti vietoj Abit Asus (kinda prarado tikėjimą jiems po IC7 MAX3)
Ir priklausomai nuo savaitės gaunate 6600 (anksčiau, tuo geriau) Norėčiau Stick su tuo, kaip anksčiau savaites lengvai Hit 3.5GHz arba daugiau
640MB GPU yra gera idėja, nes nvidia yra nutraukti jų, todėl, jei jie pertrauka EVGA turės pakeisti savo kortelę su kažkuo geresnis lol
Nors suprantama, kad 2x640mb vos plaka vienu 8800GTX ir 3dmark, kad tik gauti vienos 8800GTX ir jei manote, kad ateityje reikia tik gauti kitą 8800GTX
Old Liepa 19, 2007, 07:09
Narys

Default Any suggestions?

Alex: garso izoliacija;)
SocialWarfare: Taip, bet aš jau Hit 4.000 $: (

EDIT:
Idėja!

Aš jūsų nuorodų į kai vaizdo plokštės. It's in rumunų, bet w / e, pamatysite, ką turiu galvoje.

Kortele gaunu 15 milijonų lėja (... Um). Here it is.
Šitas kortelė yra 18 milijonų lėja, labiausiai manau esu pasirengęs išleisti.
Ar šie du tikrai geriau? Vienas. Du.

EDIT 2:
Pat: LOL!
Old Liepa 19, 2007, 07:14
Moderatorius Grupė

Default Any suggestions?

2 640MB's yra brangesnis nei 8800GTX, o Odrobineczkę veiklos padidėjimas gaunate su 2 ji tiesiog nėra verta IMO
Old Liepa 19, 2007, 07:16
Narys

Default Any suggestions?

Skaityti aukščiau redaguoti PLZ! :)
Old Liepa 19, 2007, 09:29
Moderatorius Grupė

Default Any suggestions?

Norėčiau tiesiog eikite į 8800GTX, KO tik prieš Overclocked 8800GTX ir Black Pearl yra vandens tik aušinimas
2 GTS "planuoja kainuoti 30 mln lėja vistiek yra apie 12mil daugiau lėja minutę efektyvumą daugiau nei GTX
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Underclocked GPU ir pasiūlymai redbullz Graphics Cards & Monitoriai 1 Birželis 18, 2009 11:15
Kaip įsigyti naują nešiojamąjį kompiuterį reikia pasiūlymai rmcclafl Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 2 rugsėjis 2008 23:20
Suggestions? Jophen Graphics Cards & Monitoriai 10 22 liepa 2008 02:43
Norėčiau keletą pasiūlymų Torner General Hardware Chat 3 10 sausis 2008 18:36
Reitingas pasiūlymų, prašome ... Hybr! D Community News & Chat 10 20 liepa 2007 20:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.