![]() |
|
| |||
| |||
| Es saņemu jaunu datoru, un es domāju, ja jūs varētu man kādi ieteikumi (izņemot mazāk RAM lol: P). Es, iespējams iegūt labāku procesoru Te tā ir: Procesors: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (varbūt vairāk) Motherboard: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (problēmas ar PCI slots, tāpēc es nevaru mainīt šo). RAM: 4GB DDR2 CORSAIR TWIN2x4096-6400C5DHX Optical drive: 2x Asus DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA) HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB kopā:)) Video kartes 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Video kartes 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Power Supply: ENERMAX EIN660AWT-650W Coolers: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (ieplūdes, izplūdes, Heatsink) Case: AKASA Eclipse 62 Un ventilatoru kontrolieris, klaviatūra, pele, ārējais HDD, peles paliktnis, neons, UV kabeļus, karšu lasītājs, un dažas citas lietas. Cilvēks, es nopietni negribu rakstīt, ka atkal xD. So, what do you think? Varbūt vēl power supply, RAM, dunno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums ir mani mulsina jums jau pieder, ka sīkumi, vai tas nākotnē būvēt?
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
CPU ir labi, ka mēdz būt pienācīgas overclocker. Bet kā jūs dodas uz oc man liek domāt, E6420 un ietaupīt naudu, jo īpaši, ja jūs uzskatāt, MOBO esat spec'd galvenokārt bija dzimis, lai OVERCLOCK. Tas ABIT atbildi uz Asus 'Striker Extreme. Aplūkojot spriegumu pieejams (stulba 1.9V uz CPU, 3v ar aunu un līdzīgi dumjš spriegumu uz ziemeļiem un Southbridges). Jā, iet par E6420, bet, ja jūs ne tik fussed par ietaupīt naudu, tad brauciet ar E6600. MOBO, kā minēts iepriekš, ir diezgan labs. 680i chipset, dual x16 PCI-e slots. Bet aprīkot divus divkāršu platumu kartes zaudēs jums piekļuvi PCI-E 1x un 2 PCI slots. Tātad, ja jūs vēlaties pievienot skaņu karti vai ārstēt kartes tad jūs nāksies problēmām, ne tikai ar gaisa plūsmu. Ļoti labu optisko disku, Nuff teica. I'd vēlējusies redzēt Hitachi Deskstar ir citēti spec nevis WD's. Pašu datu blīvums uz plate Es uzskatu, bet meklēt un lasīt laiks mēdz būt ātrāks par Hitachi. Dažas šī, protams, uz leju, lai tur vadīt de-fragged gan reālajā pasaulē izmantošanu. Ja jūs esat daudz SLI-optimizētas spēles, tad jā, divas kartiņas. Ja ne, tad tur tiešām nav punkts, bet thats līdz pat jums Vlad. Bet, ja jūs esat ocing cpu kāpēc ne tikai iegūt divus Vaniļa GTS's un oc viņiem pats? Nevar oc plūsma šeiderus vēl, bet es nedomāju, ka EVGA ir darījuši, ka kartes esat citēto anyway. Fani ir ok, skaļa taču pāreja pienācīga gaisa daudzums. Atbrīvoties no šo HSF lai gan, un saņemt izkapts Ninja vai AC Freezer 7 pro. It kā jūs esat oc'ing. I dont 'šaubas tas dzesēšanas drošsirdība vienkārši 1) It's izmēru gadījumā jūs esat spec'd vērā viss cits. Es domāju, ka jūs redzēsiet lielāku vides temps iekšpusē gadījumā. 2) It's damn skaļi! Izslēdzas gadījumā, ņemot vērā visas sastāvdaļas spec'd un patiesībā jūs esat oc'ing. Jūs esat (I, lūdzu apdraudējums) nāksies jautājumiem ar siltuma un trokšņa, bet īpaši trokšņa. Bet, ja jūs esat skaņu izliekts līdz tam jūs nedzirdat to, atkal, līdz pat jums. Bet jums ir daudz detaļu tur, liela tiem, kā arī visi četri ram slots aizpildīta, dubulta platuma kartēm, un ka HSF. Airflow varētu būt jautājums. Tikai mans viedoklis. Kāpēc nedrīkst iet Antec P180 (tikai nedaudz dārgāki un awesome gadījumā) vai 900 (lētāks un diezgan labāk ar veco gaisa plūsma). Ļoti jauki redzēt Enermax PSU citēto tur. Es lūdzu būt meklē 700w + gan, tikai lai pārliecinātos. Tāpēc, ka jūs esat 4 sticks of ram, 2 kartes, 2 HDD, 2 optiskie diskdziņi pie varas, un jums tiks oc'ing. Yeah, salīmējot ar Enermax es gribētu redzēt 720w Infiniti tur. Arktisks Silver 5 Jūsu TIM though.
|
| |||
| |||
| Quote:
Hey up SW. Jūsu domas?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Es gribētu iet nevis ABIT Asus (kinda zaudējis ticību tiem pēc IC7 max3) Un atkarībā no nedēļas jums par 6.600 (agrāk labāk) Es gribētu pieturēties ar to, kā agrāk nedēļas var viegli hit 3.5GHz vai vairāk 640mb GPU ir laba ideja, jo Nvidia ir pārtrauc tām, ja tās uzliesmo Evga būs nomainīt savu karti ar kaut ko labāku lol Lai gan sakot, ka 2x640mb tikko pārspēj vienu 8800gtx in 3DMark, tādēļ vienkārši iegūt vienu 8800gtx un, ja jūtat nepieciešamību nākotnē tikai iegūt citu 8800gtx |
|
| |||
| |||
| Alex: Skaņas necaurlaidības;) SocialWarfare: Jā, bet es jau esmu hit 4.000 $: ( EDIT: Ideja! Es saite jūs daži video kartes. It's in rumāņu, bet w / e, jūs redzēsiet, ko es domāju. Kart es saņemu ir 15 miljoni lei (... Umm). Šeit tā ir. Šis karte ir 18 miljoni lei, visvairāk es domāju, ka es esmu gatavs tērēt. Vai šie divi tiešām labāk? Viens. Divi. EDIT 2: Arī: LOL! |
|
| |||
| |||
| 2 640mb's ir dārgāka nekā vienu 8800gtx, un tiny bit veiktspējas pieaugumu jums ar 2 tas vienkārši nav vērts, IMO |
|
| |||
| |||
| Lasīt iepriekš rediģēt plz! :) |
|
| |||
| |||
| Es vēlētos aiziet uz 8800GTX, KO ir tikai pre overclocked 8800GTX un Black Pearl ir ūdens dzesēšanas tikai 2 GTS "gatavojas Jums izmaksās 30 miljonus lei vienalga kas ir apmēram 12mil vairāk lei par minūti veiktspējas pieaugumu GTX |
![]() |
|
| Bookmarks |