![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt obtinerea unui nou PC-ul şi mă întrebam dacă ai putea să-mi dai orice sugestii (cu excepţia mai puţin RAM lol: P). Eu, probabil, vom obţine o mai bună procesor Iat-o: Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (probabil mai mult) Plăci de bază: ABIT IN9 32X-MAX WiFi (care au probleme cu sloturi PCI, deci nu pot schimba acest lucru). RAM: 4GB DDR2 pirat TWIN2x4096-6400C5DHX Optical Drive: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA) HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB total:)) Video card 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Video card 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Alimentare: ENERMAX EIN660AWT-650W Coolere: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (admisie, evacuare, heatsink) Cauza: AKASA Eclipse 62 Şi un fan controller, tastatura, mouse, HDD extern, mousepad, neons, cabluri UV, cititor de card, şi alte câteva lucruri. Omule, eu serios nu vrea să scrie din nou că xD. Deci, ce crezi? Poate o altă sursă de alimentare, RAM, stiu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| M-ai confundat nu-i aşa că lucrurile deja propriul sau este acest construi un viitor?
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
CPU este în regulă, el tinde să fie un overclocker decent. Dar, ca mergi la oc Aş sugera E6420 şi salva niste bani, mai ales atunci când ia în considerare mobo pe care le-aţi spec'd a fost, practic născut la overclock. Este Abit a răspuns la Asus "Striker Extreme. Privind la tensiuni disponibile (o prostie 1.9v la cpu, 3V la berbec şi în mod similar, o prostie tensiuni de Nord şi Southbridges). Da, du-te de E6420, dar, dacă nu sunteţi atât de fussed despre economisirea banilor apoi stick cu E6600. De mobo, astfel cum este menţionat mai sus, este destul de buna. 680i chipset, dual x16 PCI-E sloturi. Dar amenajare două dublu latime carduri va pierde ai acces la PCI-E 1x şi 2 din sloturi PCI. Deci, dacă doriţi să adăugaţi o placă de sunet sau un leac de carte apoi mergi de a avea probleme, nu în ultimul rând cu airflow. Foarte bun drive optic, Nuff spus. Aş fi preferat să fi văzut Hitachi Deskstar's citat în spec., mai degrabă decât WD lui. Aceleaşi date densitate pe platou, dar cred că a căuta şi a citi timp tinde să fie mai rapidă pe Hitachi lui. Unele din acest lucru este, desigur, în jos pentru a menţine unitatea de-fragged, deşi în lumea reală de utilizare. Dacă ai o mulţime de SLI-optimizat de jocuri, atunci da, două carduri. Dacă nu, atunci nu e adevărat, dar nici un punct de thats până vă Vlad. Dar dacă sunteţi ocing procesorul de ce nu, doar obţineţi două Vanilla GTS lui şi le-te oc? Nu se poate oc de flux shaders încă, dar nu cred că au făcut EVGA pe card pe care l-aţi citat, oricum. Ventilatoare sunt ok, puternic, dar face trecerea decente sume de aer. Scapa de faptul că, deşi şi hsf primi o coasă Ninja sau un AC Freezer 7 Pro. Mai ales ca esti oc'ing. I dont 'îndoială este pur şi simplu de răcire dibăcie 1) Este dimensiunea în cazul pe care l-aţi spec'd considerare orice altceva. Cred că veţi vedea mai mare ambiant temps interiorul caz. 2) Este al naibii de tare! Switch afară de cazul în considerare toate componentele spec'd si de faptul ca esti oc'ing. Esti (Aş risc) va avea probleme cu caldura si a zgomotului, dar în special la zgomot. Dar dacă v-aţi de sunet cranked până atunci, nu veti auzi asta, din nou, până la tine. Dar aveţi o mulţime de componente acolo, cele de dimensiuni, de asemenea, toate cele patru sloturi RAM umplut, dublu-lăţime carduri şi că hsf. Airflow-ar putea fi o problemă. Doar opinia mea. De ce nu merge pentru un Antec P180 (doar puţin mai scump şi un excelent caz) sau de 900 (mai ieftin şi mai bun, mai degrabă cu vechiul airflow). Foarte frumos pentru a vedea o Enermax PSU citat acolo. Aş fi uitat la 700w + deşi, ca sa fim siguri. Pentru că v-aţi 4 tije de RAM, 2 cartele, 2 hdds, 2 unităţi de stocare optice de la putere, şi veţi fi oc'ing. Da, sticking cu Enermax Aş dori să văd un 720w Infiniti acolo. Arctic Silver 5 pentru MIT totusi.
|
| |||
| |||
| Citat:
Hei până SW. Gandurile tale?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mi-ar merge pentru Asus loc de Abit (cam pierdut încrederea în ei după IC7 max3) Şi în funcţie de săptămâni aveţi pentru 6600 (mai devreme cu atât mai bine) I-ar scoate cu faptul că în calitate de săptămâna anterioară cu uşurinţă lovit 3.5Ghz sau mai multe De 640mb GPU este o idee bună pentru că sunt Nvidia discontinuing ei, aşa că, dacă le sparge Evga vor trebui să înlocuiască dvs. carte cu ceva mai bun lol Deşi în a spune că 2x640mb abia bate un singur 8800GTX in 3dmark, deci doar primi un 8800GTX, iar dacă vă simţiţi nevoia, pe viitor, doar primi un alt 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Alex: Izolat fonic;) SocialWarfare: Da, dar l-am lovit deja $ 4000: ( EDIT: Idee! Voi aveţi link-ul la unele plăcile video. Este scris în română, dar w / e, veţi vedea ce vreau să spun. Cardul Sunt Noţiuni de bază este de 15 de milioane de lei (Umm ...). Aici este. Acesta carte este de 18 milioane de lei, cea mai cred ca eu sunt dispus să o cheltuiţi. Sunt mai bine aceste două Serios? Unu. Doi. EDIT 2: De asemenea: Hohot de râs! |
|
| |||
| |||
| 2 640mb sunt mai scumpe decât un 8800GTX, şi pentru a tiny bit de performanţă ai creşte cu doar 2 nu este meritat OMI |
|
| |||
| |||
| Citeşte mai sus edita plz! :) |
|
| |||
| |||
| Mi-ar merge doar pentru 8800GTX, de KO este doar un pre overclocked 8800GTX şi Black Pearl de apă de răcire este de numai 2 GTS "este sa te coste 30 de milioane de lei, care este oricum mai multe despre 12mil lei pentru un minut de performanţă creştere peste GTX |
![]() |
|
| Marcaje |