![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'добивање нови ПЦ и био сам задивљен, да нама могу да дају било какве препоруке (осим мање РАМ лол: П). Ја ћу вероватно добити бољи процесор Ево га: Процесор: Интел Цоре 2 Дуо Е6600 Оверцлоцкед@3.00ГХз (вероватно више) Матична плоча: АБИТ ИН9-32Кс МАКС УиФи (има проблема са ПЦИ слот, тако да не могу променити). РАМ: 4ГБ ДДР2 гусар ТУИН2кс4096-6400Ц5ДХКС Оптички погон: 2кс Асус ДРУ-1814БЛТ-Б (лигхтсцрибе, САТА) ХДД: 2кс УЕСТЕРН ДИГИТАЛ УД5000ААКС (1ТБ оцена:)) Видео картица 1: ЕВГА е-ГеФорце 8800 ГТС КО У / АЦС3 (640-П2-Е827-АР) 640МБ ГДДР3 меморију ДКС10 Видео картица 2: ЕВГА е-ГеФорце 8800 ГТС КО У / АЦС3 (640-П2-Е827-АР) 640МБ ГДДР3 меморију ДКС10 Напајање: ЕНЕРМАКС ЕИН660АУТ-650У Фрижидери: ТХЕРМАЛРИГХТ СИ-128, 3кс АКАСА АК-174ЦГ-4ГНБ (усисне, издувни, хеатсинк) Цасе: АКАСА Ецлипсе 62 И вентилатор контролер, тастатура, миш, Екстернал ХДД, Подлога за миша, неонс, УВ зрачење каблови, читач картица, као и неке друге ствари. Човек, ја озбиљно не желе да пишу да поново паковања. Дакле, шта мислиш? Можда неки други извор напајања, меморије, знам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ме збуни да ли сте већ да своје ствари или је ово будућност градити?
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Процесор је у реду, она има тенденцију да буде пристојан Оверцлоцкер. Али, као што ћете Бенцхмарк бих Предлажем Е6420 и сачувате нешто новца, посебно када размотрите мобо сте спец'д основи је рођен у оверцлоцкинг. То је абит одговор на Асус Клуб екстремних. Гледајући у напону на располагању (глупо 1.9в за ЦПУ, 3в на овна и слично глупо напона на северу и Соутхбридгес). Да, ићи за Е6420, али ако нисте тако фуссед око чувања новца слепљене са Е6600. Мобо, као што је горе наведено, је веома добра. 680и чипсет, два кс16 ПЦИ-Е слота. Међутим, уклапање две двоструке ширине карте ће изгубити вам приступ ПЦИ-Е 1кс и 2 ПЦИ слота. Дакле, ако желите да додате звучну картицу или физичка карта онда ћете имати проблема, не само са промаје. Врло добар оптички уређаји, Нуфф рекао. Ја сам бих више волео да се види, ХИТАЦХИ Дескстар је цитирао у спецификације него УД'с. Густина података по истом послужавнику верујем, али траже и прочитајте време тежи да буде бржи на Хитацхи. Неки за то је наравно до вођења диск де фраггед мада у стварном свету употребу. Ако сте много СЛИ оптимизованих игара онда да, по две карте. Ако не, онда заиста нема никаквог смисла али тај ЕУ ти Влад. Али, ако сте оцинг ЦПУ зашто не само добити два Ванила ГТС и Бенцхмарк их себе? Не можете Бенцхмарк схадер поток још, али ја не мислим ЕВГА учинио на картицу коју сте свеједно цитирао. Вентилатори су у реду, али немој гласно помак пристојне количине ваздуха. Отарасити тог ХСФ и иако се коса ниња или АЦ Фреезер 7 Про. Посебно зато што сте оц'инг. ЈА донт 'сумњам да је то једноставно хлађење јунаштво 1) То је величина у случају да сте спец'д с обзиром на све остало. Мислим да ћете видети више амбијенталног Темпс унутар футроле. 2) То је проклето наглас! Пребацивање из случаја с обзиром на све компоненте спец'д и чињеница да сте оц'инг. Ви сте (ја бих хазард) да ће имати проблема са топлоте и буке, а нарочито шума. Али, ако сте звук Кољенаст до тада нећете чути, поново, ЕУ вас. Али имате доста компоненти унутра, као и значајан оне, све четири РАМ слота попуњена, двапут ширине картице и да се ХСФ. Проток ваздуха може да буде проблем. Само моје мишљење. Зашто не иду за Тосхиба П180 (само незнатно скупљи и страшан случај) или 900 (јефтинији и доста боље са старим промаје). Врло лепо видети Енермакс ПСУ цитирао тамо. Ја бих се гледа 700у + али, да би били сигурни. Јер сте 4 штапића РАМ-а, 2 картице, 2 ХДД, 2 оптичка погона на власт, и ви ћете бити оц'инг. Да, забада са Енермакс Хтео бих да видим 720у Инфинити тамо. Арктик Сребрни 5 за ХЕЛП ипак.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хеы до СУ. Своје мисли?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Отишла бих на Асус уместо АБИТ (кинд изгубио веру у њих после ИЦ7 макс3) И у зависности од недељу дана добијате за 6600 (раније боље) бих штапа с тим што се лако недеља раније погодио 3.5Гхз или више 640МБ ГПУ је добра идеја, јер их нВидиа дисцонтинуинг, па ако прекрши ЕВГА ће морати да замените картицу уз нешто боље ЛОЛ Иако је у рекао да 2кс640мб једва побеђује једном 8800ГТКС у 3ДМарк, па само се једном 8800ГТКС и ако мислите да је потребно у будућности добити само још један 8800ГТКС |
|
| |||
| |||
| Алекс: звучне изолације;) СоциалУарфаре: Да, али ја сам већ ударио $ 4000: ( Едит: Идеја! Ја ћу ти линк на неки видео картице. То је на румунском, али је У / Е, видећете шта мислим. Картица И'м геттинг је 15 милиона леја (Умм ...). Ево га. Ово картица је 18 милиона леја, највише Мислим да сам спреман да потроши. Да ли су ове две СТВАРНО боље? Један. Два. Едит 2: Такође: Лол! |
|
| |||
| |||
| 2 640МБ су скупљи од 8800ГТКС, и комадић повећања перформанси добија са 2 не само да вреди ИМО, |
|
| |||
| |||
| Прочитајте изнад уреди плз! :) |
|
| |||
| |||
| Ја само ће ићи за 8800ГТКС, КО је управо пред оверцлоцк 8800ГТКС и Црног бисера је за воду само за хлађење 2 ГТС, ће вас коштати 30 милиона леја свеједно што је око 12мил више леја за минут пораст перформанси преко ГТКС |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ундерцлоцкед ГПУ и сугестије | редбуллз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18. јуна 2009 11:15 |
| Геттинг нови лаптоп требају предлози | рмццлафл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 2. Сеп 2008 23:20 |
| Предлози? | Јопхен | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 22. јула 2008 02:43 |
| Волео бих неке предлоге | Торнер | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 јануар 2008 18:36 |
| Ранг приједлоге молим ... | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 10 | 20. јула 2007 20:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |