az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Any suggestions?

Reply

Konu Araçları
Old 19 Temmuz 2007, 05:57
Üye Grubu

Default Any suggestions?

Yeni bir bilgisayar alıyorum ve bana herhangi bir öneri daha az RAM lol: P (hariç) verebilir ben merak ediyorum.

Herhalde daha iyi bir işlemci alırsınız

İşte burada:

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (muhtemelen) daha
Anakart: Abit IN9 32X-MAX WiFi PCI yuvaları ile (kalmadan sorunlar, yani değiştirmek mümkün değil bu).
RAM: 4GB DDR2 korsan TWIN2x4096-6400C5DHX
Optik sürücü: 2x ASUS DRW-1814BLT-B () SATA LightScribe
HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB toplam:))
Ekran kartı 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Ekran kartı 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Güç Kaynağı: ENERMAX EIN660AWT-650W
Soğutucu: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (tüketiminizi, heatsink) egzoz
Case: AKASA Eclipse 62

Ve hayranıyım denetleyicisi, klavye, fare, harici HDD, mousepad, neons, UV kablo, kart okuyucu ve diğer bazı şeyler.

Dostum, ben ciddi bir daha xD yazmak istemiyorum.

Peki, ne düşünüyorsun?
Belki de başka bir güç kaynağı, RAM, dunno.
Old 19 Temmuz 2007, 06:23
Moderatör Grubu

Default Any suggestions?

Beni var zaten bu maddeleri ya da bu bir gelecek kurmak olduğunu kendi karıştı mı?

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 19 Temmuz 2007, 06:32
Üye Grubu

Default Any suggestions?

Alıntı:
Originally Posted by Vlad View Post
Yeni bir PC alıyorum ...
;)
Old 19 Temmuz 2007, 06:41
Bağış Grubu

Default Any suggestions?

Alıntı:
Originally Posted by Vlad View Post
Yeni bir bilgisayar alıyorum ve bana herhangi bir öneri daha az RAM lol: P (hariç) verebilir ben merak ediyorum.

Herhalde daha iyi bir işlemci alırsınız

İşte burada:

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (muhtemelen) daha
Anakart: Abit IN9 32X-MAX WiFi PCI yuvaları ile (kalmadan sorunlar, yani değiştirmek mümkün değil bu).
RAM: 4GB DDR2 korsan TWIN2x4096-6400C5DHX
Optik sürücü: 2x ASUS DRW-1814BLT-B () SATA LightScribe
HDD: 2x WESTERN DIGITAL WD5000AAKS (1TB toplam:))
Ekran kartı 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Ekran kartı 2: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO w / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Güç Kaynağı: ENERMAX EIN660AWT-650W
Soğutucu: THERMALRIGHT SI-128, 3x AKASA AK-174CG-4GNB (tüketiminizi, heatsink) egzoz
Case: AKASA Eclipse 62

Ve hayranıyım denetleyicisi, klavye, fare, harici HDD, mousepad, neons, UV kablo, kart okuyucu ve diğer bazı şeyler.

Dostum, ben ciddi bir daha xD yazmak istemiyorum.

Peki, ne düşünüyorsun?
Belki de başka bir güç kaynağı, RAM, dunno.
Merhaba Vlad.

Işlemci gayet iyi, bu bir overclocker olmak eğiliminde. Ama siz ben E6420 öneririm ve para tasarrufu, özellikle bu sizin spec'd sonra mobo temelde overclock için doğdu dikkate oC gidiyoruz. Bu Asus' Forvet Extreme için Abit cevabı's. Gerilimleri kullanılabilir bakıldığında (Kuzey ve Southbridges bir aptal 1.9v RAM için işlemci, 3V ve benzer saçma gerilim). Eğer bunu daha sonra E6600 ile sopa para tasarrufu hakkında fussed değil Evet, E6420, ancak gidin.

Bu mobo, yukarıda belirtildiği gibi, çok iyi biri. 680i yonga seti, çift x16 PCI-E yuvaları. Ama uyan iki çift genişliği kartları PCI için erişim-E 1x ve 2 PCI yuvası ve kaybedersiniz. Eğer o zaman sorunlar var olacak bir ses kartı veya bir ilaç kartı eklemek istemiyorsanız, hava akımı ile az.

Çok iyi optik sürücüler, Nuff söyledi.

Ben Hitachi Deskstar the WD's yerine özel olarak iktibas's görüldü için tercih ediyorum. Plak I başı aynı veri yoğunluğu inanıyorum ama aramak ve okumak Timne eğilimi olmak hızlı Hitachi's. Bazı bu sürücü de gerçek dünya kullanımı olarak da fragged tutmak için ders aşağı biridir.

Eğer SLI bir çok-o zaman evet, iki kart oyunları optimize ettik. Eğer değilse, o zaman gerçekten bir nokta ancak UPTO that Vlad's. Ama neden sadece not CPU ocing ettiğiniz iki Vanilya GTS ve kendiniz oC? Henüz ama EVGA bu karta zaten iktibas ettik yaptım sanmıyorum akışını gölgeleme oC Cannot.

Pervaneler, yüksek tamam ama hava iyi miktarlarda geçiş yapmak. Bu HSF kurtulmak ve ancak bir tırpanlamak Ninja veya AC Freezer 7 yanlısı almak alın. Özellikle gibi oc'ing olursunuz. Ben o cesaret soğutma's şüphe dont sadece 1) Bu, her şeyin göz önünde spec'd olduğunuz durumda boyutu nedir. Senin durumun içinde yüksek ortam temps görürsünüz düşünüyorum. 2) Bu lanet yüksek's!

Durumunda tüm bileşenler spec'd ve oc'ing olduğunuz gerçeği göz önünde dışarı açın. You (I ediyorum tehlike) ısı ve gürültü ile sorunları olacak, fakat özellikle gürültü demektir. Ancak olduğunuz ses kadar sonra, yeniden duymak değil size UPTO cranked. Ama orada bileşenleri bir sürü var, büyük olanlar da dört bellek yuvaları dolu çift genişlik kartları ve HSF. Hava bir sorun olabilir. Sadece benim düşüncem. Neden bir antec P180 gitmek (sadece biraz daha fazla ve bir harika durumda) veya 900 pahalı (ve daha eski hava akımı ile daha iyi) ucuz.

Çok aktardığı bir Enermax PSU görmek çok güzel. Ben 700w bakarak duyarım + olsa da, sadece emin olmak için. Çünkü ram, 2 kart, 2 hdds, güç 2 optik sürücü 4 sopalarla ettik ve oc'ing duyarız. Evet, Enermax ile anlaşmazlık Orada bir 720w Infiniti görmek istiyorum.

Arctic Silver 5 TIM için de.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 19 Temmuz 2007, 06:43
Bağış Grubu

Default Any suggestions?

Alıntı:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Beni var zaten bu maddeleri ya da bu bir gelecek kurmak olduğunu kendi karıştı mı?

Hey kadar SW.

Düşüncelerinizi?

-Kanoakavirus
Old 19 Temmuz 2007, 06:59
Moderatör Grubu

Default Any suggestions?

Ben Abit yerine Asus yapmak da (tür ve IC7 max3 sonra) onlara iman kaybetti
Ve siz de 6600 (önceki daha iyi gibi) önceki hafta kolayca 3.5Ghz veya daha fazla isabet alabilir miyim ile sopa da almak için haftanın bağlı olarak
Çünkü Nvidia onları discontinuing olan 640mb GPU iyi bir fikir, bu yüzden eğer bir şey daha iyi lol ile kart değiştirmek zorunda kalacak Evga ara olduğunda
Bu 2x640mb anca 3dmark tek bir 8800GTX yendi, sadece ve bir 8800GTX almak eğer gelecekte ihtiyaç başka bir 8800GTX almak hissediyorum söyleyerek olmasına rağmen
Old 19 Temmuz 2007, 07:09
Üye Grubu

Default Any suggestions?

Alex: Ses koruma;)
SocialWarfare: Evet, ama zaten 4000 $ isabet ettik: (

EDIT:
Fikir!

Bazı ekran kartları için bağlantı olacaktır. Bu Romence, ancak's w / e, ne demek istediğimi görürsünüz.

Ben alıyorum Bu kart 15 milyon ley olduğunu (... Umm). İşte burada.
Bu kartı en I harcama yapmak benim 18 milyon ley oldu.
Bu iki REALLY iyi misiniz? Bir. Iki.

2 EDIT:
Ayrıca: LOL!
Old 19 Temmuz 2007, 07:14
Moderatör Grubu

Default Any suggestions?

2 640mb daha bir 8800GTX daha pahalı ve performans minik parça için size 2 it IMO değer sadece ile elde artış
Old 19 Temmuz 2007, 07:16
Üye Grubu

Default Any suggestions?

Okuyun Yukarıdaki plz düzenlemek! :)
Old 19 Temmuz 2007, 09:29
Moderatör Grubu

Default Any suggestions?

Sadece 8800GTX gitmek ediyorsanız, KO sadece bir ön 8800GTX ve Siyah İnci su sadece soğutma için overclocked olduğunu
2 GTS 'zaten bu GTX bir dakikalık performansını artırmak için hangi 12mil fazla 30 milyon ley ley maliyet gidiyor
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından