менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Будь-які пропозиції?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 липня 2007, 05:57
Член групи

Default Будь-які пропозиції?

Я отримую новий комп'ютер і мені цікаво, якщо ви можете дати мені будь-які пропозиції (за винятком менш RAM LOL: P).

Я, мабуть, найкращий процесор

Ось воно:

Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (можливо більше)
Материнська плата: ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi (проблеми зі слотами PCI, тому я не можу змінити).
RAM: 4 GB DDR2 Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX
Оптичний привід: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA)
HDD: 2x Western Digital WD5000AAKS (1TB всього:))
Видео карта 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO W / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
2 відеокарти: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO W / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Харчування: Enermax EIN660AWT-650W
Охолоджувачі: Thermalright SI-128, 3x Akasa AK-174CG-4GNB (забір повітря, вихлопні, радіатор)
Корпус: Akasa Eclipse 62

І вентилятор контролер, клавіатура, миша, зовнішній HDD, Mousepad Суперсайт Дахові, УФ-кабель, Card Reader, і деяких інших речей.

Людина, я всерйоз не хочу писати, що знову XD.

Отже, що ж ви думаєте?
Може бути, другой блок живлення, пам'ять, знаю.
Old 19 липня 2007, 06:23
Модератор групи

Ви мене збентеження у вас вже є, що речовина або це майбутнє побудувати?

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 19 липня 2007, 06:32
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Влад View Post
Я отримую новий ПК ...
;)
Old 19 Липень 2007, 06:41
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Влад View Post
Я отримую новий комп'ютер і мені цікаво, якщо ви можете дати мені будь-які пропозиції (за винятком менш RAM LOL: P).

Я, мабуть, найкращий процесор

Ось воно:

Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (можливо більше)
Материнська плата: ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi (проблеми зі слотами PCI, тому я не можу змінити).
RAM: 4 GB DDR2 Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX
Оптичний привід: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA)
HDD: 2x Western Digital WD5000AAKS (1TB всього:))
Видео карта 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO W / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
2 відеокарти: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO W / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10
Харчування: Enermax EIN660AWT-650W
Охолоджувачі: Thermalright SI-128, 3x Akasa AK-174CG-4GNB (забір повітря, вихлопні, радіатор)
Корпус: Akasa Eclipse 62

І вентилятор контролер, клавіатура, миша, зовнішній HDD, Mousepad Суперсайт Дахові, УФ-кабель, Card Reader, і деяких інших речей.

Людина, я всерйоз не хочу писати, що знову XD.

Отже, що ж ви думаєте?
Може бути, другой блок живлення, пам'ять, знаю.
Привіт Влад.

Процесор штраф, вона прагне бути гідною оверклокерів. Але, як ви збираєтеся OC я пропоную E6420 і заощадити гроші, особливо якщо врахувати, материнська плата дозволяє білд ти був в основному народжених розгону. Це відповіді на Abit Asus "Striker Extreme. Дивлячись на напрузі в наявності (дурний 1.9V до процесора, 3V з бараном і аналогічно нерозумно напруги на півночі і південні мости). Так, піти на E6420, але якщо ви не дуже клопотався про економію грошей, то палицю з E6600.

Плат, як зазначалося вище, є досить гарною. Чіпсет 680i, двох x16 PCI-E слота. Але встановлення двох подвійної ширини карт втратять доступ до PCI-E 1x і 2 слота PCI. Так що якщо ви хочете додати звукову карту або карту фізика тодішнього ви збираєтеся є проблеми, не в останню чергу з повітря.

Дуже хороші оптичні диски, Nuff сказав.

Я не хотів би бачити Hitachi Deskstar процитував у спектрі, а не WD. Те ж щільності даних на пластину, але я вважаю, шукати і читати час, як правило, швидше на Hitachi. Деяким це, звичайно, до підтримання диска де-Fragged хоча в реальному використанні світі.

Якщо ви багато SLI-оптимізованих ігор тоді так, дві карти. Якщо ні, то есть на самом деле не має сенсу, але ви Thats ДО Влад. Але якщо ви ocing процесор чому б просто не отримати два Vanilla GTS OC та їх самостійно? Не вдається OC потік шейдери ще, але я не думаю, EVGA зробили, що на карту ви цитований в будь-якому випадку.

Вентилятори в порядку, але голосний перехід гідного кількості повітря. Позбутися від цього HSF хоча і отримаєте Scythe Ninja або AC Freezer 7 Pro. Тим більше, що ви oc'ing. I DONT 'сумнівів, це просто охолодження доблесть 1) її розмір у випадку ви дозволяє білд розглядати все інше. Я думаю, ви побачите вище навколишнього Temps всередині корпусу. 2) це до біса голосно!

Перемикаються випадку з урахуванням всіх компонент дозволяє білд і той факт, ви oc'ing. Ти (я б небезпеки) буде мати проблем з теплом і шумом, а конкретно шум. Але якщо у вас звук вигнутими вгору, потім ви не почуєте його, знову ж таки, ДО вас. Але у вас є багато компонентів там, значна них, а також всі чотири слота ОЗУ заповнені, подвійної ширини карт і що HSF. Повітряний потік може бути проблемою. Просто моя думка. Чому б не піти на Antec P180 (тільки трохи більш дорогий і страшний випадок) або 900 (дешевше і краще, а старий повітряний потік).

Дуже приємно бачити, БП Enermax цитований там. Я б дивилася на 700w +, хоча, просто щоб бути впевненим. Тому що ви 4 палиці ОЗУ, 2 карти, 2 жорсткі диски, 2 оптичних дисках до влади, і ви будете oc'ing. Так, що дотримується Enermax я хотів би бачити 720Вт Infiniti там.

Arctic Silver 5 для вашого хоча TIM.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 19 липня 2007, 06:43
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post
Ви мене збентеження у вас вже є, що речовина або це майбутнє побудувати?

Ей до SW.

Ваші думки?

-Kanoakavirus
Old 19 липня 2007, 06:59
Модератор групи

Я хотів би піти на Asus замість Abit (цікаве втратив віру в них після IC7 MAX3)
І в залежності від тижня ви отримаєте по 6600 (раніше, тим краще) я б з палицею, що як і в попередніх тижнів може чиркнути 3.5 ГГц або більше
640MB GPU є гарною ідеєю, оскільки Nvidia є припинення їх, так що якщо вони порушать EVGA доведеться замінити карту з чогось кращого LOL
Хоча, кажучи, що ледь 2x640mb б'є одну 8800GTX в 3DMark, так просто отримати одну 8800GTX і якщо ви вважаєте, в майбутньому потрібно буде просто отримати іншу 8800GTX
Old 19 липня 2007, 07:09
Член групи

Alex: Звукоізоляція;)
SocialWarfare: Так, але я вже досяг $ 4000: (

EDIT:
Ідея!

Я посилання вас з деякими відеокартами. На румунською, але W / E, ви побачите, що я маю на увазі.

Карта я отримую в 15 млн. лей (... УММ). Ось воно.
Цей карти 18 мільйонів лей, саме я думаю, що я готова витратити.
Чи є ці два дійсно краще? Один. Два.

EDIT 2:
А також: LOL!
Old 19 липня 2007, 07:14
Модератор групи

2 640MB є більш дорогими, ніж один 8800GTX, і трохи підвищення продуктивності ви отримаєте з 2 він просто не варто ІМО
Old 19 липня 2007, 07:16
Член групи

Читайте вище ред PLZ! :)
Old 19 липня 2007, 09:29
Модератор групи

Я б просто піти на 8800GTX, КО просто попередньо розігнана 8800GTX і "Чорна перлина" для водяного охолодження тільки
2 ГТС коштуватиме 30 мільйонів лей все одно, що складає близько 12mil більш леїв на хвилину збільшення продуктивності в порівнянні з GTX
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Underclocked GPU і пропозиції redbullz Графічні карти & Монітори 1 18 червня 2009 11:15
Початок нового ноутбука потреби пропозиції rmcclafl Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 2 вересня 2008 23:20
Пропозиції? Jophen Графічні карти & Монітори 10 22 липня 2008 02:43
Мені б дуже Деякі пропозиції Торнер Генеральний обладнання чат 3 10 січня 2008 18:36
Rank пропозиції, будь ласка ... Hybr! D Community News & чат 10 20 липня 2007 20:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.