![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримую новий комп'ютер і мені цікаво, якщо ви можете дати мені будь-які пропозиції (за винятком менш RAM LOL: P). Я, мабуть, найкращий процесор Ось воно: Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 Overclocked@3.00GHz (можливо більше) Материнська плата: ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi (проблеми зі слотами PCI, тому я не можу змінити). RAM: 4 GB DDR2 Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX Оптичний привід: 2x ASUS DRW-1814BLT-B (LightScribe, SATA) HDD: 2x Western Digital WD5000AAKS (1TB всього:)) Видео карта 1: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO W / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 2 відеокарти: EVGA e-GeForce 8800 GTS KO W / ACS3 (640-P2-E827-AR) 640MB GDDR3 DX10 Харчування: Enermax EIN660AWT-650W Охолоджувачі: Thermalright SI-128, 3x Akasa AK-174CG-4GNB (забір повітря, вихлопні, радіатор) Корпус: Akasa Eclipse 62 І вентилятор контролер, клавіатура, миша, зовнішній HDD, Mousepad Суперсайт Дахові, УФ-кабель, Card Reader, і деяких інших речей. Людина, я всерйоз не хочу писати, що знову XD. Отже, що ж ви думаєте? Може бути, другой блок живлення, пам'ять, знаю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви мене збентеження у вас вже є, що речовина або це майбутнє побудувати?
| |||
| |||
| |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Процесор штраф, вона прагне бути гідною оверклокерів. Але, як ви збираєтеся OC я пропоную E6420 і заощадити гроші, особливо якщо врахувати, материнська плата дозволяє білд ти був в основному народжених розгону. Це відповіді на Abit Asus "Striker Extreme. Дивлячись на напрузі в наявності (дурний 1.9V до процесора, 3V з бараном і аналогічно нерозумно напруги на півночі і південні мости). Так, піти на E6420, але якщо ви не дуже клопотався про економію грошей, то палицю з E6600. Плат, як зазначалося вище, є досить гарною. Чіпсет 680i, двох x16 PCI-E слота. Але встановлення двох подвійної ширини карт втратять доступ до PCI-E 1x і 2 слота PCI. Так що якщо ви хочете додати звукову карту або карту фізика тодішнього ви збираєтеся є проблеми, не в останню чергу з повітря. Дуже хороші оптичні диски, Nuff сказав. Я не хотів би бачити Hitachi Deskstar процитував у спектрі, а не WD. Те ж щільності даних на пластину, але я вважаю, шукати і читати час, як правило, швидше на Hitachi. Деяким це, звичайно, до підтримання диска де-Fragged хоча в реальному використанні світі. Якщо ви багато SLI-оптимізованих ігор тоді так, дві карти. Якщо ні, то есть на самом деле не має сенсу, але ви Thats ДО Влад. Але якщо ви ocing процесор чому б просто не отримати два Vanilla GTS OC та їх самостійно? Не вдається OC потік шейдери ще, але я не думаю, EVGA зробили, що на карту ви цитований в будь-якому випадку. Вентилятори в порядку, але голосний перехід гідного кількості повітря. Позбутися від цього HSF хоча і отримаєте Scythe Ninja або AC Freezer 7 Pro. Тим більше, що ви oc'ing. I DONT 'сумнівів, це просто охолодження доблесть 1) її розмір у випадку ви дозволяє білд розглядати все інше. Я думаю, ви побачите вище навколишнього Temps всередині корпусу. 2) це до біса голосно! Перемикаються випадку з урахуванням всіх компонент дозволяє білд і той факт, ви oc'ing. Ти (я б небезпеки) буде мати проблем з теплом і шумом, а конкретно шум. Але якщо у вас звук вигнутими вгору, потім ви не почуєте його, знову ж таки, ДО вас. Але у вас є багато компонентів там, значна них, а також всі чотири слота ОЗУ заповнені, подвійної ширини карт і що HSF. Повітряний потік може бути проблемою. Просто моя думка. Чому б не піти на Antec P180 (тільки трохи більш дорогий і страшний випадок) або 900 (дешевше і краще, а старий повітряний потік). Дуже приємно бачити, БП Enermax цитований там. Я б дивилася на 700w +, хоча, просто щоб бути впевненим. Тому що ви 4 палиці ОЗУ, 2 карти, 2 жорсткі диски, 2 оптичних дисках до влади, і ви будете oc'ing. Так, що дотримується Enermax я хотів би бачити 720Вт Infiniti там. Arctic Silver 5 для вашого хоча TIM.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ей до SW. Ваші думки?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Я хотів би піти на Asus замість Abit (цікаве втратив віру в них після IC7 MAX3) І в залежності від тижня ви отримаєте по 6600 (раніше, тим краще) я б з палицею, що як і в попередніх тижнів може чиркнути 3.5 ГГц або більше 640MB GPU є гарною ідеєю, оскільки Nvidia є припинення їх, так що якщо вони порушать EVGA доведеться замінити карту з чогось кращого LOL Хоча, кажучи, що ледь 2x640mb б'є одну 8800GTX в 3DMark, так просто отримати одну 8800GTX і якщо ви вважаєте, в майбутньому потрібно буде просто отримати іншу 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Alex: Звукоізоляція;) SocialWarfare: Так, але я вже досяг $ 4000: ( EDIT: Ідея! Я посилання вас з деякими відеокартами. На румунською, але W / E, ви побачите, що я маю на увазі. Карта я отримую в 15 млн. лей (... УММ). Ось воно. Цей карти 18 мільйонів лей, саме я думаю, що я готова витратити. Чи є ці два дійсно краще? Один. Два. EDIT 2: А також: LOL! |
|
| |||
| |||
| 2 640MB є більш дорогими, ніж один 8800GTX, і трохи підвищення продуктивності ви отримаєте з 2 він просто не варто ІМО |
|
| |||
| |||
| Читайте вище ред PLZ! :) |
|
| |||
| |||
| Я б просто піти на 8800GTX, КО просто попередньо розігнана 8800GTX і "Чорна перлина" для водяного охолодження тільки 2 ГТС коштуватиме 30 мільйонів лей все одно, що складає близько 12mil більш леїв на хвилину збільшення продуктивності в порівнянні з GTX |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Underclocked GPU і пропозиції | redbullz | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 червня 2009 11:15 |
| Початок нового ноутбука потреби пропозиції | rmcclafl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 2 вересня 2008 23:20 |
| Пропозиції? | Jophen | Графічні карти & Монітори | 10 | 22 липня 2008 02:43 |
| Мені б дуже Деякі пропозиції | Торнер | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 січня 2008 18:36 |
| Rank пропозиції, будь ласка ... | Hybr! D | Community News & чат | 10 | 20 липня 2007 20:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |