![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| хей всичко изглежда наред с тази конструкция, или ще ви промени нищо. Изглежда твърди за мен BTW цената isn't правилно там, 250-евтино и 500 вата. доставка = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добре като цяло. Съмнението ще видите всяко забавяне в игри от скоростта на процесора, освен ако игрите в много висока резолюция (1920x1200). Единствената ми грижа е PSU. А 8800GTX, 3 HDD's (2 от тях Раптърс) и 2 оптични дискове. Бих предложи минимум на захранване 600 вата Дори бих се изкушат от 700 вата
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е последната ми строят, може да изглежда в по-добро захранване = D |
|
| |||
| |||
| Бих предложил по-мощно PSU. Но това е само съвет, изборът е твой приятел.:) Ако имате нужда от повече помощ с всички средства, след обратно.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC Gone Wrong, много грешно. Някакви идеи какво трябва да се смени? | toneus | Общи Хардуер Чат | 4 | 21-ви септември, 2009 15:26 |
| Whats погрешно - Нови изгради навик мощност нагоре | lnicole | Общи Хардуер Чат | 4 | 10 Юни 2009 14:21 |
| Микро сървър изграждане .. Първо изграждане ... Имате нужда от прегледи .. | krrose27 | Общи Хардуер Чат | 3 | 16-то Dec 2008 15:56 |
| Не знам какво съм направил грешен | rdrjunkie1 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 8 януари 2008 13:11 |
| Какво правя тук, наред? | Тамар | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 20 ноември 2007 година 08:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |