![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej něco podívat špatného budovat, nebo byste něco změnit. Se mi jeví jako silná BTW cena isnt na tu správnou 250 levnější a 500 watty. dodávek = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to celkově dobré. Určitě jste už vidět žádné zpomalení ve hře ze rychlost procesoru, pokud hraní na velmi vysokém rozlišení (1920x1200). Mým jediným zájmem je psu. 8800GTX, 3 hdd (2 z nich Raptors) a 2 optické mechaniky. Já bych navrhnout nejméně 600w psu. Já bych se ani zlákat 700w
|
| |||
| |||
| Citace:
tohle je moje final build, by mohl vypadat v lepším psu = D |
|
| |||
| |||
| Osobně bych doporučoval silnější PSU. Ale je to jen doporučení, volba je na vás chlapík.:) Pokud budete potřebovat další pomoc všemi prostředky poštou zpět.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? | toneus | Obecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| Co je špatně - Nový zvyk stavět elektrárny nahoru | lnicole | Obecné Hardware Chat | 4 | 10. červen 2009 14:21 |
| Micro server stavět .. První stavět ... Potřeba recenze .. | krrose27 | Obecné Hardware Chat | 3 | 16. prosince 2008 15:56 |
| Nevíte, co jsem udělal špatně | rdrjunkie1 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 8. leden 2008 13:11 |
| Co dělám špatně tady? | Támaru | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20. listopadu 2007 08:33 |
| Thread Nástroje | |
| |