![]() |
|
| |||
| |||
| hey τίποτα εξετάσουμε αυτό το πρόβλημα με την κατασκευή, ή θα αλλάξει τίποτα. Looks στερεό σε μένα BTW το isnt η σωστή τιμή για την ύπαρξη 250 φθηνότερη και 500watt. εφοδιασμού = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται καλό συνολικά. Αμφιβολία θα δείτε οποιαδήποτε επιβράδυνση σε παιχνίδια από την ταχύτητα CPU Αν δεν τυχερών παιχνιδιών σε πολύ υψηλή ανάλυση (1920x1200). Η μόνη μου ανησυχία είναι το PSU. Μια 8800GTX, (2 από τους Ράπτορς 3 HDD) και 2 optical drives. Θα πρότεινα ένα ελάχιστο ενός PSU 600W. Είχα μάλιστα να μπει στον πειρασμό από 700w.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
αυτό είναι το τελευταίο μου οικοδομήσουμε, μπορεί να μοιάζει σε ένα καλύτερο PSU = D |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να προτείνω έναν πιο ισχυρό PSU. Αλλά είναι απλώς συμβουλές, η επιλογή είναι δική σου φίλε μου.:) Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια από όλους τους θέση μέσα πίσω.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |