![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hé semmi rossz ezzel nézd épít, vagy kíván változtatni semmit. Szilárd rám néz BTW az ár isnt helyes 250-ra ott olcsóbb és 500watt. supply = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Összességében jól néz ki. Kétséges, akkor lát lassul a játékokban a CPU sebességét, kivéve, ha játék nagyon nagy felbontású (1920x1200). Az egyetlen gond az a tápegység. A 8800GTX, 3 hdd's (2 közülük Raptors) és 2 optikai meghajtó. Szeretném javasolni, minimum egy 600W-os tápegység. Szeretnék még a kísértés egy 700w.
|
| |||
| |||
| Idézet:
ez az én utolsó épít, nézhet ki egy jobb psu = D |
|
| |||
| |||
| Javaslom egy nagyobb teljesítményű tápegység. De ez csak tanács, döntés az Öné barátom.:) Ha további segítségre van szüksége minden eszközzel tegye vissza.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC Gone Wrong, Nagyon rossz. Semmilyen Ötletek Mit kell cserélni? | toneus | Általános fémáru Chat | 4 | Szeptember 21, 2009 15:26 |
| Mi baj - Új építsen fel szokás hatalma | lnicole | Általános fémáru Chat | 4 | 10. június 2009 14:21 |
| Micro server build .. Először is építeni ... Need véleménye .. | krrose27 | Általános fémáru Chat | 3 | 16. december 2008 15:56 |
| Nem tudom, mit csináltam rosszul | rdrjunkie1 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 8. január 2008 13:11 |
| Mit csinálok rosszul itt? | Tamar | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 20. november 2007 08:33 |
| Téma eszközök | |
| |