![]() |
|
| |||
| |||
| היי נראה משהו לא בסדר עם זה לבנות, או שהיית משנה כלום. נראה לי מוצק BTW האין נכונה על מחיר זול יותר, 250 שם 500watt. אספקת = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה טוב הכולל. ספק תראה את כל המשחקים להאט מן המהירות CPU אלא אם משחקים ברזולוציה גבוהה מאוד (1920x1200). הדאגה היחידה שלי היא PSU. 8800GTX, 3 HDD's (2 מהם ראפטורס) ו 2 כוננים אופטיים. הייתי מציע מינימום של 600W PSU. הייתי אפילו להתפתות 700W.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה האחרון לבנות שלי, עשוי להיראות טוב יותר לתוך PSU = D |
|
| |||
| |||
| הייתי מציע PSU חזקים יותר. אבל זה רק עצה, בחור הבחירה שלך.:) אם אתה צריך עזרה יותר על ידי העברת כל האמצעים בחזרה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב השתבש, מאוד לא בסדר. יש לך רעיונות מה יש להחליף? | toneus | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 21 ספטמבר 2009 15:26 |
| מה לא בסדר - כוח חדש לבנות הרגל למעלה | lnicole | כללי חומרה צ 'אט | 4 | -10 יוני 2009 14:21 |
| מיקרו Server לבנות .. ראשון לבנות ... צריך ביקורות .. | krrose27 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th דצמבר 2008 15:56 |
| לא יודע מה עשיתי לא בסדר | rdrjunkie1 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 8 ינואר 2008 13:11 |
| מה אני עושה לא בסדר כאן? | תמר | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 20 נובמבר 2007 08:33 |
| שרשרת כלים | |
| |