![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, kas atrodo negerai su šiuo statyti, ar norėtumėte ką nors pakeisti. Atrodo kietas mane BTW kaina isnt teisingai ten 250 pigiau ir 500watt. tiekti = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laukia gera bendra. Abejonės pamatysite visus sulėtėti Žaidimai nuo procesoriaus greičio, nebent žaidimų metu labai didelės raiškos (1920x1200). Vienintelis mano rūpestis yra PSU. 8800GTX, 3 HDD's (2 iš jų "Raptors") ir 2 optiniai įrenginiai. Norėčiau pasiūlyti apie 600W PSU minimalus. Man net bandyti iki 700W.
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai mano galutinis kurti, galėtų žiūrėti į geresnį PSU = D |
|
| |||
| |||
| Siūlyčiau galingesni PSU. Bet tai tik patarimai, choice is yours Fella.:) Jei reikia daugiau pagalbos visais būdais po nugaros.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Gone Wrong, labai neteisingai. Any ideas Ką reikia pakeisti? | toneus | General Hardware Chat | 4 | 21 rugsėjis 2009 15:26 |
| Whats wrong - Nauji statyti papratimas galios iki | lnicole | General Hardware Chat | 4 | Birželis 10, 2009 14:21 |
| Mikro serverio statyti .. Pirmasis statyti ... Need Apžvalgos .. | krrose27 | General Hardware Chat | 3 | 16 gruodis 2008 15:56 |
| Nežinau, ką aš padariau neteisingai | rdrjunkie1 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 8 sausis 2008 13:11 |
| What am I doing wrong here? | Tamara | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 20, 2007 08:33 |
| Temos įrankiai | |
| |