![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей-небудь виглядати не так до цього будувати, або ви б нічого міняти. Виглядає твердо мені До речі ціни хіба правильно там 250 дешевше і 500watt. Постачання = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виглядає добре в цілому. Сумнів ви бачите сповільниться в іграх від швидкості процесора, якщо гра з дуже високою роздільною здатністю (1920x1200). Моєю єдиною проблемою є БП. 8800GTX, (3 HDD's 2 з них Raptors) і 2 оптичних дисках. Я пропоную, як мінімум, БП 600w. Я б навіть спокуси 700w.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це моє остаточне побудувати, може виглядати в кращому PSU = D |
|
| |||
| |||
| Я хотів би запропонувати більш потужного блоку живлення. Але це всього лише порада, вибір за вами хлопець.:) Якщо вам потрібна додаткова допомога всіма засобами пост назад.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? | toneus | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 вересня 2009 15:26 |
| Whats Wrong - Новий побудувати звичай потужністю до | lnicole | Генеральний обладнання чат | 4 | 10 червня 2009 14:21 |
| Micro сервер побудувати .. Перший побудувати ... Необхідність відгуків .. | krrose27 | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 грудня 2008 15:56 |
| Чи не знаю, що я зробив неправильно | rdrjunkie1 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 8 січня 2008 13:11 |
| Що я роблю не так? | Тамар | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 20 листопада 2007 08:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |