![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро reinstalled Windows XP Pro и тези устройства са невъзможно да се намерят драйвери за. Моят лаптоп е Адвент 7111. Налице е звуково устройство на High Definition Audio автобус и модем Устройство на High Definition Audio bus.As резултат Аз не звука на моя компютър. Моля, помогнете! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като теб се нуждаят от звукова карта шофьори.
Адвент са направени от PC World, които са наистина най-голяма подкрепа на техните продукти </ сарказъм> Връзката горе изглежда, че ще помогне на вас, ако не телефонна PC World и си телефонен номер за неделя, а след това получи драйвер CD преки. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Айв имам доста същия проблем .. Имам Acer 3690, и изведнъж ми звука спря да работи. Чудя се, ако тя е свързана с модем на High Definition Audio автобус, който в моя компютър doesn't изглеждат да разпознае, дори и след инсталирането на всички модем и аудио драйвери от Acer на FTP сайт. Аз просто искам да ми пука аудио фиксирани ... |
|
| |||
| |||
| Добре, аз ще обясня моята ситуация малко по-далеч и го актуализира. Открих, че модема на High Definition Audio автобус действително е Bluetooth. След инсталиране на Bluetooth, в контролния панел бях в състояние на най-малко използване на звукови опции отново с Bluetooth аудио или Bluetooth High Definition Audio. Но аз все още didn't получите звук .. може някой да ми помогне? THX |
|
| |||
| |||
| Инсталирайте правилния звукови драйвери за вашата машина, това е толкова просто. |
|
| |||
| |||
| Ill добавете към тази тема с моя стара проблем. Купих си 7,1 soundcard неразположен, инсталиран в компютъра си. Инсталиран всички звукови драйвери за тази soundcard NP. Но после разбрах "аудио устройство на High Definition Audio Bus" маркирани изложени. Сега това е, което да намеря странно. I DONT имат "миксер" в Windows и аз арго чуя някоя Windows звуци, нито да ползвам ventrilo. Но имам звук, когато започнете игра. INGAME Имам звук, но не за intros. Мисля, че прочете стотици мнения за това как да се определи това, и се опита да изтегли драйвери наляво и надясно, инсталиране преинсталиране. Нищо не е работила. Sofar I havent афиш навсякъде с надеждата, че ще намерите отговор от предишния плакат. Но не. Im 'дори сигурен ако преинсталиране на Windows за по-нова версия ще помогне. Id-скоро не, тъй като имам 1TB на райета дискове и би искал да загуби всичките инфо. Всеки мисли? |
|
| |||
| |||
| Е, накрая намери правилния драйвер: тя беше моя модем драйвер за съжаление, и по някаква причина първият път, когато той се опита тя didn't го намерите или нещо странно. Дойдох до извода, че моето soundcard бе съборена за моите бедни лаптопа, така че си купих нов soundcard, външни с USB. И сега всичко работи! въпреки че той не ми струва 30 евро .. |
|
| |||
| |||
| Той определено е с модем или звукова карта шофьор въпрос. |
|
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш с това ви шофьор е "маркирани изложени? Отидете в Control Panel, система, и в раздела Хардуер отидете в диспечера на устройствата. Намерете аудио устройство на High Definition Audio автобус. Има ли жълт удивителен знак или червен кръст чрез нея? И в двата случая това, което предлагаме да направите е да щракнете с десния бутон върху него и кликнете върху Update Driver. Нека провери компютъра Windows Update, просто облицовам те имат драйвер за вас, и когато той ви позволява да изберете какво да направите, изберете "инсталация от специфично местоположение". Уверете се, че "Включване на това място в търсене 'е проверен и кликнете върху Browse да изберат място за водача. Това трябва да бъде върху CD на soundcard, а иначе можете да я Google в мрежата. Завършване на процедурата и всичко ще бъде наред. Може да се наложи да рестартирате компютъра си, и се уверете, че нищо не е заглушен при аудио свойства. Също така се уверете, че правилните средства са избрани, когато отидете в контролния панел -> звуци и аудио устройства -> Аудио (раздел) Друго нещо, което може да направите, е да отидете в Device Manager, намери аудио драйвер, щракнете с десния бутон, след това деинсталирате и да рестартирате компютъра си. Когато се установи, хардуера натиснете Cancel. Сега поставете диск за вашия audiodevice или просто започнете него, и да инсталирате софтуера на устройството. Надявам се да си звук работиш право;) cya |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
I'v дори дойде в случаи, където трябваше да инсталирате драйверите в определен ред; т.е. модем водачи на първо място, след това звука шофьори ... Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! | Хорхе Луис | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 11 Юни 2009 12:52 |
| Проблеми със звука и звуково устройство | robert1947 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 3 юни 2009 06:53 |
| Звук Pls? Не Аудио Устройства Инсталиран след форматиране | Черна магия | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 4 Март 2009 04:17 |
| Не звуково устройство | Whistleblower | Мултимедия & Codecs | 2 | 16-то Aug 2007 14:33 |
| Не звуково устройство | tiffymarie1 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 20 март 2007 02:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |