menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus?

Reply

Thread Nástroje
Old 18 března 2007, 07:50
Nový člen skupiny

Default Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus?

Nedávno jsem přeinstalovat Windows XP Pro a tato zařízení jsou možné najít ovladače pro. Můj notebook je Advent 7111. K dispozici je audio zařízení na sběrnici High Definition audio a modem Zařízení na High Definition audio bus.As výsledek jsem žádný zvuk na počítači. Prosím pomozte!
Old 22. června 2007, 10:40
Administrátor Skupina

Zní to, co potřebujete zvukové karty řidiče.

Advent je vyrobena PC World, které jsou opravdu skvělé na podporu svých produktů </ sarkasmus>

Na výše uvedený odkaz vypadá, že vám pomůže, pokud není telefonní PC World a získejte telefonní číslo pro advent, pak dostane řidič CD přímo.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. června 2008, 16:57
Nový člen skupiny

Ahoj kluci, Ive dostal trochu stejný problém .. Mám Acer 3690, a najednou můj zvukový přestalo pracovat. Zajímalo by mě, jestli to má co do činění s modem na sběrnici High Definition Audio, které má počítač doesnt zdát uznat, a to i po instalaci všech modem a audio ovladače od acer to ftp site. Jen jsem se chtěla dostat moje audio pevných ...
Old 23. června 2008, 05:32
Nový člen skupiny

Dobře, já vysvětlím mé situaci trochu dále a aktualizovat. Zjistil jsem, že modem na sběrnici High Definition Audio skutečně bluetooth. Po instalaci bluetooth, v ovládacím panelu jsem byl schopen alespoň používat zvukové možnosti opět s bluetooth audio nebo bluetooth High Definition Audio. Ale já stále didnt dostat žádný zvuk .. může mi někdo pomoct?
thx
Old 23. června 2008, 05:52
Administrátor Skupina

Instalovat správné zvukové ovladače pro váš počítač, je to tak jednoduché.
Old 3. července 2008, 02:33
Nový člen skupiny

Nemocné přidat k této vlákno s mým problém.

Koupil jsem 7.1 zvuková rozladěný, instalované do počítače. Instalovány všechny ovladače zvuku pro daný zvuková NP. Ale pak jsem dostal "audio zařízení na sběrnici High Definition Audio" vyznačí.
Teď je to, co jsem najít odd. I dont mít "mixeru" v oknech a převýšení i slyšet žádné zvuky, okna, ani se mohu používat ventrilo. Ale musím i zvuk při startu hry. Přídavku ve hře Travian mám zdravé, ale ne na intros.

Myslím, že jsem četl několik stovek pracovních míst na to, jak to spravit, a snažil se stáhnout ovladače vlevo a vpravo, instalaci znovu. Nic pracoval. Sofar i havent vysláni kamkoliv v naději, že bude i najít odpověď z předchozí plakát. Ale ne.

Im ani jistá, pokud přeinstalujete oken na novější verzi by pomohlo. Id spíše ne, protože mám z pruhované 1TB disků a že by nerad ztrácí veškeré info.

Jakékoliv myšlenky?
Old 3. července 2008, 07:24
Nový člen skupiny

No, já skončil najít správný ovladač: je to můj modem řidič bohužel, a je z nějakého důvodu se poprvé vyzkoušeli i to, že didnt najít nebo něco divné. Přišel jsem k závěru, že moje zvuková byla rozdělená na mém notebooku špatné, tak jsem koupil novou zvuková, externí s rozhraním USB. A teď to všechno funguje! když se mi cena 30 euro ..
Old 3. července 2008, 07:29
Administrátor Skupina

Je určitě MODEM nebo zvukové karty řidiče vydat.
Old 3. července 2008, 07:40
Nový člen skupiny

Co myslíš, že se váš řidič 'vyznačí'? Jdi na Ovládací panely, Systém a na kartě Hardware jít do Správce zařízení. Najděte audio zařízení na sběrnici High Definition Audio. Má to žlutý vykřičník, nebo červený kříž přes to? V každém případě doporučuji vám, co dělat, je právo-klikněte na něj a klepněte na tlačítko Aktualizovat ovladač. Nechte počítač zkontrolovat Windows Update, jen zapouzdřit mají řidiče za vámi, a když je vám umožní vybrat si, co dělat, vyberte 'Instalovat z daného umístění'. Ujistěte se, že 'Zahrnout tuto lokalitu v hledání' je kontrolována, a klepněte na tlačítko Procházet a vyberte umístění pro řidiče. To by mělo být na cd z zvuková a jinak můžete google je na webu. Kompletní postup a vše by mělo být v pořádku. Možná budete muset restartovat počítač a ujistěte se, že nic není utlumen na audio vlastnosti. Také se ujistěte, že zařízení jsou vybrány správně, když jdete na Ovládací panely -> Zvuky a zvuková zařízení -> Audio (kartu)

Jiná věc můžete udělat, je jít do Správce zařízení, najít audio driver, vpravo-click, pak odinstalovat a restartovat počítač. Když zjistí, že hardware tiskové zrušit. Nyní vložte disk pro vaše audiodevice nebo prostě spusťte jej a nainstalujte software pro váš přístroj.
Doufám, že vám vaše zvuková Pracuju pravdu;)
cya
Old 3. července 2008, 08:35
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Je určitě MODEM nebo zvukové karty řidiče vydat.
Nemůžu úzký, že jednou si ještě ... Je to MODEM problém ... nebo alespoň ovladač modemu. Acer (a pravděpodobně i jiné) mám tuto věc divná se děje, kde protékají přes modem funguje zvuk autobusu ... Musíte mít nainstalované ovladače modemu před zvuk děl.

I'v dokonce přišlo přes příležitostech, kdy jste měli k instalaci ovladačů v určitém pořadí, tj. první ovladače modemu, pak zvukové ovladače ...

Nazdraví:
Chris

Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Paměť RAM:
4 GB Micronu PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubní 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400gb / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chlazení:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Síť / Internet:
Palubní
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operační systém (y):
Win-XP (SP2)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.