μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Μαρτίου 2007, 07:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus;

Πρόσφατα επανεγκατάσταση των Windows XP Pro και αυτές οι συσκευές είναι αδύνατο να βρεθεί για τους οδηγούς. My laptop είναι Advent 7111. Υπάρχει μια συσκευή ήχου High Definition για ένα λεωφορείο και ένα audio Modem Device σε High Definition Audio bus.As αποτέλεσμα δεν έχω ήχο στον υπολογιστή μου. Παρακαλώ βοηθήστε!
Old 22 Ιουν 2007, 10:40
Διαχειριστής Ομάδα

Ακούγεται σαν χρειάζεστε τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας ήχου.

Advent γίνονται από το PC World που είναι πραγματικά μεγάλη στη στήριξη των προϊόντων τους </ σαρκασμός>

Η παραπάνω σύνδεσμο μοιάζει αυτό θα σας βοηθήσει αν δεν τηλέφωνο PC World και να λάβετε έναν αριθμό τηλεφώνου για την έλευση, τότε έχετε ένα οδηγό CD άμεση.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Ιουν 2008, 16:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας παιδιά, IVe έχεις κάπως το ίδιο πρόβλημα .. Έχω ένα Acer 3690, και ξαφνικά μου σταμάτησε να λειτουργεί ήχου. Αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με το μόντεμ για High Definition Audio λεωφορείο, το οποίο ο υπολογιστής μου doesn't φαίνεται να αναγνωρίζει, ακόμη και μετά την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων οδήγησης μόντεμ και ήχου από το ftp site της acer. Θέλω μόνο να μου δεκάρα ήχου σταθερό ...
Old 23η Ιουνίου 2008, 05:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει, θα μου εξηγήσει κατάσταση λίγο περισσότερο και να το ενημερώνουν. Έμαθα ότι το μόντεμ για High Definition Audio λεωφορείο ήταν πράγματι bluetooth. Μετά την εγκατάσταση bluetooth, στο control panel θα ήταν σε θέση να χρησιμοποιούν τουλάχιστον τον ήχο επιλογές και πάλι, με Bluetooth ακουστικά ή bluetooth High Definition Audio. Αλλά εξακολουθώ να didn't get any ήχο .. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
thx
Old 23η Ιουνίου 2008, 05:52
Διαχειριστής Ομάδα

Εγκαταστήστε το σωστό ήχο τους οδηγούς για το μηχάνημά σας, είναι τόσο απλό.
Old 3 Ιουλίου 2008, 02:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Η κακή προσθήκη σε αυτό το νήμα με τα τελευταία μου πρόβλημα.

Αγόρασα ένα 7,1 κάρτας ήχου του είδους, που έχει εγκατασταθεί σε αυτό τον υπολογιστή μου. Εγκατασταθεί όλα τα προγράμματα οδήγησης ήχου για το εν λόγω κάρτας ήχου NP. Στη συνέχεια, όμως, έχω την "σε μια συσκευή ήχου High Definition Audio λεωφορείο" χαράσσονται.
Τώρα αυτό είναι που θεωρώ παράξενο. Ι dont έχει "μίκτη" σε παράθυρα και θ επίκλισης ακούσουν οποιαδήποτε παράθυρα ακούγεται, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ventrilo. Αλλά έχω ήχο όταν θ αρχίσει το παιχνίδι. INGAME έχω ήχο, αλλά δεν τα intros.

Νομίζω ότι έχω διαβάσει εκατοντάδες θέσεις σχετικά με το πώς να διορθώσετε αυτό, και προσπάθησα να κατεβάσετε τους οδηγούς αριστερά και δεξιά, η εγκατάσταση επανεγκατάσταση. Τίποτα δεν λειτούργησε. Sofar i havent δημοσιεύτηκε οπουδήποτε στην ελπίζει ότι θα βρεθεί μια απάντηση από μια προηγούμενη αφίσα. Αλλά δεν.

Im μη βέβαιος εάν ένα ακόμη επανεγκατάσταση των Windows σε μια πιο πρόσφατη έκδοση θα βοηθούσε. Id δεν μάλλον, δεδομένου ότι έχω 1TB δίσκοι και των ριγέ θα μίσος να χάσει όλες τις πληροφορίες.

Κάθε σκέψεις;
Old 3 Ιουλίου 2008, 07:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, κατέληξα να την εξεύρεση της ορθής οδηγού: ήταν μόντεμ οδηγός μου, δυστυχώς, και για κάποιο λόγο η πρώτη φορά που δοκίμασα didn't βρείτε ή κάτι παράξενο. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήταν σπασμένα μου κάρτας ήχου για το φορητό υπολογιστή μου κακή, έτσι αγόρασα ένα νέο κάρτας ήχου, το εξωτερικό με USB. Και τώρα όλα τα έργα! αν και μου έκανε και κόστος 30 ευρώ ..
Old 3 Ιουλίου 2008, 07:29
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι σίγουρα ένα μόντεμ ή πρόγραμμα οδήγησης κάρτας ήχου θέμα.
Old 3 Ιουλίου 2008, 07:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Τι εννοείς με το ότι ο οδηγός είναι «χάραξε»; Πηγαίνετε στο Control Panel, System, και κατά την καρτέλα Hardware μεταβείτε στο Device Manager. Ενημερωθείτε σχετικά με τη συσκευή ήχου High Definition Audio λεωφορείων. Έχει ένα κίτρινο θαυμαστικό ή ένα κόκκινο σταυρό μέσα από αυτό; Σε κάθε περίπτωση αυτό που σας προτείνω να κάνετε είναι να κάντε δεξί κλικ πάνω του και κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Αφήστε τον υπολογιστή, ελέγξτε το Windows Update, απλώς εγκλείω σε θήκη που έχουν ο οδηγός για σας, και όταν αυτή σας επιτρέπει να επιλέξετε τι να κάνετε, επιλέξτε "Εγκατάσταση από μια συγκεκριμένη θέση». Βεβαιωθείτε ότι "Συμπερίληψη αυτής της θέσης στην αναζήτηση" είναι επιλεγμένο, κάντε κλικ στο κουμπί Browse και να επιλέξετε τη θέση του οδηγού. Αυτό θα πρέπει να είναι στο CD της κάρτας ήχου, και αλλιώς μπορείτε να το Google στον ιστό. Να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τα πάντα θα πρέπει να είναι εντάξει. Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι σε σίγαση τον ήχο ιδιότητες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η σωστή επιλογή των συσκευών όταν θα πάτε στο πίνακα ελέγχου -> Ήχοι και συσκευή ήχου -> Audio (tab)

Κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να πάτε στην Διαχείριση συσκευών, βρείτε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου, κάντε δεξί κλικ, τότε η απεγκατάσταση και επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Όταν διαπιστώσει το υλικό πατήστε Ακύρωση. Τώρα εισάγετε το δίσκο σας για audiodevice ή απλά να αρχίσει, και εγκαταστήστε το λογισμικό για τη συσκευή σας.
Ελπίζω να σας ήχο workin δικαίωμα?)
cya
Old 3 Ιουλίου 2008, 08:35
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Είναι σίγουρα ένα μόντεμ ή πρόγραμμα οδήγησης κάρτας ήχου θέμα.
Μπορώ στενό ότι ένας ακόμα πιο κάτω ... Είναι ένα θέμα MODEM ... ή, τουλάχιστον, το πρόγραμμα οδήγησης του μόντεμ. Acer (και πιθανώς και άλλα) πήρε αυτό το περίεργο πράγμα που με το που τρέχει το μόντεμ λειτουργεί πάνω από τον ήχο λεωφορείο ... Θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα προγράμματα οδήγησης μόντεμ εγκατεστημένα πριν από την υγιή έργων.

I'v ακόμη και τέθηκε σε όλη περιπτώσεις όπου θα έπρεπε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης σε μια συγκεκριμένη σειρά? Δηλαδή προγράμματα οδήγησης μόντεμ πρώτη, τότε ο ήχος τους οδηγούς ...

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! Jorge Luis Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 11 Ιουν 2009 12:52
Προβλήματα με τη χρηστή και συσκευή ήχου robert1947 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 3η Ιουν 2009 06:53
Ήχος Pls; Δεν Audio Device Installed μετά Format Black Magic Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 4η Μαρ 2009 04:17
Δεν Audio Device Πληροφοριοδότη Multimedia & Codecs 2 16 Αυγ 2007 14:33
Δεν Audio Device tiffymarie1 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 20 Μαρ 2007 02:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.