manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus?

Reply

Thread Tools
Old 18 ožujak 2007, 07:50
Novi član grupe

Default Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus?

Nedavno sam reinstalled Windows XP Pro i tih uređaja je nemoguće naći drivere za. Moj laptop je Advent 7111. Tu je audio uređaja na High Definition audio bus i Modem Device na High Definition audio bus.As rezultat ja nemam zvuka na moj računalo. Please help!
Old 22. lipnja 2007, 10:40
Administrator Group

Zvuči kao trebate zvučne kartice vozača.

Advent su made by PC World, koji su zaista veliki na prateće proizvode </ sarkazam>

Ovaj link gore izgleda kao da će vam pomoći ako ne telefonom PC World i dobiti broj telefona za nastup, a zatim dobiti driver CD Direct.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. lipnja 2008, 16:57
Novi član grupe

Hi momački, Ive got kinda isti problem .. Imam Acer 3690, i moj zvuk iznenada prestao raditi. Pitam se, ako to ima veze s modemom na high definition audio bus, što moj računalo se činilo da prizna, pa nakon instalacije svih drivera modema i audio iz Acer-a ftp site. JA pravedan ištanje da biste dobili moj prokleti audio fiksno ...
Old 23. lipnja 2008, 05:32
Novi član grupe

Dobro, ja ću objasniti moju situaciju malo dalje i ažurirati ga. Otkrio sam da je modem na high definition audio bus bio zapravo Bluetooth. Nakon instaliranja bluetooth, u upravljačkoj ploči bio sam u mogućnosti da barem koristiti zvuk opcije opet, sa Bluetooth audio ili Bluetooth high definition audio. Ali ja se i dalje nije bilo koji zvuk .. može netko pomoć mene?
thx
Old 23. lipnja 2008, 05:52
Administrator Group

Instalacija drivera za zvuk ispraviti vaš stroj, to je tako jednostavno.
Old 3. srpnja 2008, 02:33
Novi član grupe

Bolestan dodaj u ovom thread s mojim nedavnim problem.

Ja kupio od 7,1 zvučnu vrsta, instaliran je u moj pc. Instalirani sve drivere za zvuk koji zvučnu NP. Ali tada sam dobio je "audiouređaj na high definition audio bus" označena out.
Sada je to ono što mislim da neparan. Ja dont imati "mikser" u sustavu Windows i ja licemjerje čuti bilo kakve zvukove prozori, niti mogu koristiti ventrilo. Ali imam zvuk kad započnete igru. INGAME imam zvuk, ali ne i na intros.

Mislim da sam pročitao stotine postova o tome kako ovo popraviti, i pokušao to skinuti drivere lijevo i desno, montažom ponovnom instaliranju. Nista nije radila. Sofar i luka posted bilo da sam u nadi da će naći odgovor od prethodne poster. Ali ne.

Im ne siguran ako je čak i reinstalirati Windows na novije verzije bi pomoglo. Id radije ne, jer ja je dobio od 1TB diskove i prugasta bi mrze gubiti sve info.

Bilo koja misli?
Old 3. srpnja 2008, 07:24
Novi član grupe

Well, I zavrsilo pronalaženja ispravnog driver: to je bio moj modem vozač nažalost, i zbog nekog razloga prvi put kad sam pokušao da ga nije pronaći ili nešto čudno. Došla sam do zaključka da je moj zvučnu bio razbijen za moj siromašan laptop, pa sam kupio novu zvučnu, s vanjskim USB. I sada se sve to radi! ali to se cijeni .. meni 30 €
Old 3. srpnja 2008, 07:29
Administrator Group

To je svakako modema ili zvučne kartice vozača problem.
Old 3. srpnja 2008, 07:40
Novi član grupe

Što hoćeš reći s tim vaš vozač je 'obilježen out'? Idite na Control Panel, System, te na kartici Hardware idite na Device Manager. Nađi audio uređaja na high definition audio bus. Da li imate žute znak uzvika ili crveni križ kroz to? U svakom slučaju ono što mi predlažemo vam je desni klik na njega i kliknite na update driver. Neka računala provjeriti Windows Update, samo obložiti su upravljački program za vas, a onda kad vam omogućuje da odlučite što učiniti, odaberite "Install from određenu lokaciju. Pobrinite 'Uključi ovu lokaciju, u potragu je provjeriti, a zatim kliknite Browse da odaberete lokaciju za vozača. Ovo bi trebalo biti na CD-u zvučnu, a inače možete google ga na webu. Dovršite postupak i sve bi trebalo biti u redu. Možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo i provjerite da li je utišana ništa na audio properties. Također budite sigurni da su ispravni uređaji su odabrali kada idete u Control Panel -> Zvuk i Audio device -> Audio (tab)

Još jedna stvar koju mogu učiniti je otići na Device manager, naći audio driver, kliknite desnom tipkom miša, a zatim uninstall i ponovo pokrenite računalo. Kad ga nađe hardvera pritisnite Odustani. Sada umetnite disketu za svoj audiodevice ili jednostavno pokrenuti ga i instalirali softver za vaš uređaj.
Nadam se da ste dobili svoj zvuk Radno pravo;)
cya
Old 3. srpnja 2008, 08:35
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
To je svakako modema ili zvučne kartice vozača problem.
Ne mogu da je jedan uzak dolje još ... To je modem problem ... ili barem modem driver. Acer (a vjerojatno i drugima) je dobio ovaj čudan stvar ide na kojoj su pokrenuti modem funkcije nad zvuka autobus ... Morate imati instaliran vaš modem drivere prije zvuka djela.

I'v čak je došao preko puta u kojoj ste morali instalirati upravljačke programe u određenim redoslijedom, tj. modem driveri prvi, zatim zvuk drivera ...

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's poligona Factory

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memorija:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafička kartica (e):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Sound Card:
Onboard Sound 7,1
Tvrdi disk (i):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optički pogon (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Hlađenje:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Onboard
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacijski sustav (e):
Win-XP (SP2)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! Jorge Luis Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 11. lipnja 2009 12:52
Problemi sa zvukom i audio uređaj robert1947 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 3. lipnja 2009 06:53
Sound pls? Ne Audio Device Installed nakon Oblik Black Magic Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 4. ožujak 2009 04:17
Ne Audio Device Whistleblower Multimedija i kodeci 2 16. kolovoz 2007 14:33
Ne Audio Device tiffymarie1 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 5 20. ožujak 2007 02:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.