![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam reinstalled Windows XP Pro i tih uređaja je nemoguće naći drivere za. Moj laptop je Advent 7111. Tu je audio uređaja na High Definition audio bus i Modem Device na High Definition audio bus.As rezultat ja nemam zvuka na moj računalo. Please help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao trebate zvučne kartice vozača.
Advent su made by PC World, koji su zaista veliki na prateće proizvode </ sarkazam> Ovaj link gore izgleda kao da će vam pomoći ako ne telefonom PC World i dobiti broj telefona za nastup, a zatim dobiti driver CD Direct. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi momački, Ive got kinda isti problem .. Imam Acer 3690, i moj zvuk iznenada prestao raditi. Pitam se, ako to ima veze s modemom na high definition audio bus, što moj računalo se činilo da prizna, pa nakon instalacije svih drivera modema i audio iz Acer-a ftp site. JA pravedan ištanje da biste dobili moj prokleti audio fiksno ... |
|
| |||
| |||
| Dobro, ja ću objasniti moju situaciju malo dalje i ažurirati ga. Otkrio sam da je modem na high definition audio bus bio zapravo Bluetooth. Nakon instaliranja bluetooth, u upravljačkoj ploči bio sam u mogućnosti da barem koristiti zvuk opcije opet, sa Bluetooth audio ili Bluetooth high definition audio. Ali ja se i dalje nije bilo koji zvuk .. može netko pomoć mene? thx |
|
| |||
| |||
| Instalacija drivera za zvuk ispraviti vaš stroj, to je tako jednostavno. |
|
| |||
| |||
| Bolestan dodaj u ovom thread s mojim nedavnim problem. Ja kupio od 7,1 zvučnu vrsta, instaliran je u moj pc. Instalirani sve drivere za zvuk koji zvučnu NP. Ali tada sam dobio je "audiouređaj na high definition audio bus" označena out. Sada je to ono što mislim da neparan. Ja dont imati "mikser" u sustavu Windows i ja licemjerje čuti bilo kakve zvukove prozori, niti mogu koristiti ventrilo. Ali imam zvuk kad započnete igru. INGAME imam zvuk, ali ne i na intros. Mislim da sam pročitao stotine postova o tome kako ovo popraviti, i pokušao to skinuti drivere lijevo i desno, montažom ponovnom instaliranju. Nista nije radila. Sofar i luka posted bilo da sam u nadi da će naći odgovor od prethodne poster. Ali ne. Im ne siguran ako je čak i reinstalirati Windows na novije verzije bi pomoglo. Id radije ne, jer ja je dobio od 1TB diskove i prugasta bi mrze gubiti sve info. Bilo koja misli? |
|
| |||
| |||
| Well, I zavrsilo pronalaženja ispravnog driver: to je bio moj modem vozač nažalost, i zbog nekog razloga prvi put kad sam pokušao da ga nije pronaći ili nešto čudno. Došla sam do zaključka da je moj zvučnu bio razbijen za moj siromašan laptop, pa sam kupio novu zvučnu, s vanjskim USB. I sada se sve to radi! ali to se cijeni .. meni 30 € |
|
| |||
| |||
| To je svakako modema ili zvučne kartice vozača problem. |
|
| |||
| |||
| Što hoćeš reći s tim vaš vozač je 'obilježen out'? Idite na Control Panel, System, te na kartici Hardware idite na Device Manager. Nađi audio uređaja na high definition audio bus. Da li imate žute znak uzvika ili crveni križ kroz to? U svakom slučaju ono što mi predlažemo vam je desni klik na njega i kliknite na update driver. Neka računala provjeriti Windows Update, samo obložiti su upravljački program za vas, a onda kad vam omogućuje da odlučite što učiniti, odaberite "Install from određenu lokaciju. Pobrinite 'Uključi ovu lokaciju, u potragu je provjeriti, a zatim kliknite Browse da odaberete lokaciju za vozača. Ovo bi trebalo biti na CD-u zvučnu, a inače možete google ga na webu. Dovršite postupak i sve bi trebalo biti u redu. Možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo i provjerite da li je utišana ništa na audio properties. Također budite sigurni da su ispravni uređaji su odabrali kada idete u Control Panel -> Zvuk i Audio device -> Audio (tab) Još jedna stvar koju mogu učiniti je otići na Device manager, naći audio driver, kliknite desnom tipkom miša, a zatim uninstall i ponovo pokrenite računalo. Kad ga nađe hardvera pritisnite Odustani. Sada umetnite disketu za svoj audiodevice ili jednostavno pokrenuti ga i instalirali softver za vaš uređaj. Nadam se da ste dobili svoj zvuk Radno pravo;) cya |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mogu da je jedan uzak dolje još ... To je modem problem ... ili barem modem driver. Acer (a vjerojatno i drugima) je dobio ovaj čudan stvar ide na kojoj su pokrenuti modem funkcije nad zvuka autobus ... Morate imati instaliran vaš modem drivere prije zvuka djela.
I'v čak je došao preko puta u kojoj ste morali instalirati upravljačke programe u određenim redoslijedom, tj. modem driveri prvi, zatim zvuk drivera ... Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Problemi sa zvukom i audio uređaj | robert1947 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 3. lipnja 2009 06:53 |
| Sound pls? Ne Audio Device Installed nakon Oblik | Black Magic | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 4. ožujak 2009 04:17 |
| Ne Audio Device | Whistleblower | Multimedija i kodeci | 2 | 16. kolovoz 2007 14:33 |
| Ne Audio Device | tiffymarie1 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 20. ožujak 2007 02:24 |
| Thread Tools | |
| |