kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus?

Reply

Téma eszközök
Old Március 18, 2007, 07:50
Új tag Csoport

Default Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus?

Nemrég újra a Windows XP Pro, és ezek az eszközök nem lehet megtalálni a járművezetők számára. Saját laptop egy Advent 7111. Van egy Audio Device a High Definition Audio busz és egy Modemeszköz a High Definition Audio bus.As miatt nincs hang a számítógépre. Kérem, segítsen!
Old Június 22 2007, 10:40
Administrator Group

Úgy hangzik, mint ha szükség van a hangkártya illesztőprogramok.

Advent történik PC World, akik igazán nagy támogató termékeiket </ szarkazmus>

A fenti linkre néz ki segít, ha nem a PC World és a telefon egy telefonszámot megjelenése, majd kap egy driver CD-t közvetlenül.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 22 2008, 16:57
Új tag Csoport

Helló srácok, Ive got kinda ugyanaz a probléma .. Van egy acer 3690, és hirtelen én hang nem működik. Kíváncsi vagyok, ha azt nem a modem a High Definition Audio busz, amely a számítógépet doesnt úgy tűnik, hogy elismerik, még a telepítés után a modem és audio-illesztőprogramok a acer az FTP oldalon. Csak azt akarom, hogy én rögzített hang ...
Old Június 23 2008, 05:32
Új tag Csoport

Rendben, majd elmagyarázza az én helyzetem egy kicsit tovább, és frissíti azt. Én találtam ki, hogy a modem a High Definition Audio busz ténylegesen a Bluetooth. Telepítése után a Bluetooth, a Vezérlőpult tudtam legalább használja a hang lehetőségek ismét a Bluetooth audio-vagy Bluetooth-High Definition Audio. De még mindig didnt get hang .. tud valaki segíteni?
thx
Old Június 23 2008, 05:52
Administrator Group

Telepítse a megfelelő hang-meghajtókat a gép, ez ilyen egyszerű.
Old Július 3 2008, 02:33
Új tag Csoport

Ill Ehhez a téma az én utóbbi probléma.

Vettem egy 7,1 hangkártya egyfajta, telepített be my pc. Telepített összes hang-meghajtókat, hogy hangkártya NP. De akkor megvan a "audio device a High Definition Audio buszon" jelölt ki.
Na ez az, amit talál furcsa. I dont volna egy "keverő" az ablakok és az én vidám hallani olyan hangokat ablakok, sem Használhatom Ventrilo. De hang Amikor elindítom a játékot. Traviannal Van hang, de nem az intrók.

Azt hiszem, több száz álláshelyet olvasni arról, hogyan lehet javítani, és próbáltam letölteni a járművezetők balra és jobbra, telepítése újratelepítése. Semmi sem mûködött. Sófár i havent posted bárhol reméli, hogy megtalálja a választ az előző posztert. De nem.

Im nem is biztos, ha egy újratelepítéséhez a Windows egy újabb verziója is segít. Id inkább nem, mert megvan 1TB a csíkos lemezek, és utálom, hogy elveszti az összes információ.

Any thoughts?
Old Július 3 2008, 07:24
Új tag Csoport

Nos, végül megtalálja a helyes számára: ez volt a modem driver sajnos, és valami miatt az első alkalom, hogy próbáltam ez didnt találják, vagy valami fura. Én arra a következtetésre jutott, hogy a hangkártya eltört a szegény laptop, ezért vettem egy új hangkártya, külső USB. És most már minden működik! bár nem nekem 30 € ..
Old Július 3 2008, 07:29
Administrator Group

Ez határozottan egy modem vagy hangkártya driver probléma.
Old Július 3 2008, 07:40
Új tag Csoport

Mit értesz az alatt, hogy a járművezető a "megjelölt"? Tovább a Vezérlőpult, Rendszer, és a Hardver fülön menjen az Eszközkezelőben. Keresse meg az audio készüléket High Definition Audio buszon. Van még egy sárga felkiáltójel vagy a Vöröskereszt rajta? Mindkét esetben arra utalnak, amit te is a jobb egérgombbal kattintson rá, majd kattintson a Frissítés. Hagyja, hogy a számítógép ellenőrzi a Windows Update csak beládáz, hogy a járművezető az Ön számára, és amikor ez lehetővé teszi, hogy kiválassza, mit tegyen, válassza a "Telepítés egy meghatározott helyre. Győződjön meg róla, hogy "ezt a helyet keresés" be van jelölve, és a Tallózás gombra kattintva válassza ki a helyét a vezető. Ez kell a CD-n a hangkártya, és egyébként is, hogy a Google az interneten. Töltse ki az eljárást, és mindent meg kell finom. Lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet, és győződjön meg róla semmit elnémul a hang tulajdonságait. Győződjön meg arról is, hogy a megfelelő eszközök kiválasztása, ha megy a Vezérlőpult -> Hangok és audio device -> Audio (tab)

A másik dolog, amit tehetünk, hogy menj a Eszközkezelõ, keresse meg az audio driver, kattintson a jobb gombbal, majd távolítsa el, és indítsa újra a számítógépét. Ha úgy találja, hogy a hardver sajtó visszavonáshoz. Most, helyezzük be a lemezt a audiodevice vagy csak kezdete, és telepíti a szoftvert a készülék.
Remélem, hogy a hang dolgozom jobb;)
Cya
Old Július 3 2008, 08:35
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ez határozottan egy modem vagy hangkártya driver probléma.
Tudom, hogy egy szűk meg még ... Ez egy modem kérdés ... vagy legalábbis a modem driver. Acer (és valószínűleg mások is) van ez a furcsa dolog folyik, ahol fut a modem funkciót a hang busz ... Meg kell, hogy a modem-illesztőprogramokat kell telepítenie a hang működik.

I'v is jöttem át az alkalmak, amikor te már telepíteni a járművezetők egy adott sorrendben, azaz modem programok, majd a hang drivers ...

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Pin feladatok Realtek AC'97 Audio for keresztül (r) audió vezérlő?? Jorge Luis Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 11. június 2009 12:52
Problémák a hang-és audio-berendezés robert1947 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 3. június 2009 06:53
Hang Pls? Nincs hangeszköz telepítve után Format Black Magic Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 4. március 2009 04:17
No Audio Device Visszaélés Multimédia és kodekek 2 16. augusztus 2007 14:33
No Audio Device tiffymarie1 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 5 20. március 2007 02:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.