![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég újra a Windows XP Pro, és ezek az eszközök nem lehet megtalálni a járművezetők számára. Saját laptop egy Advent 7111. Van egy Audio Device a High Definition Audio busz és egy Modemeszköz a High Definition Audio bus.As miatt nincs hang a számítógépre. Kérem, segítsen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint ha szükség van a hangkártya illesztőprogramok.
Advent történik PC World, akik igazán nagy támogató termékeiket </ szarkazmus> A fenti linkre néz ki segít, ha nem a PC World és a telefon egy telefonszámot megjelenése, majd kap egy driver CD-t közvetlenül. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Helló srácok, Ive got kinda ugyanaz a probléma .. Van egy acer 3690, és hirtelen én hang nem működik. Kíváncsi vagyok, ha azt nem a modem a High Definition Audio busz, amely a számítógépet doesnt úgy tűnik, hogy elismerik, még a telepítés után a modem és audio-illesztőprogramok a acer az FTP oldalon. Csak azt akarom, hogy én rögzített hang ... |
|
| |||
| |||
| Rendben, majd elmagyarázza az én helyzetem egy kicsit tovább, és frissíti azt. Én találtam ki, hogy a modem a High Definition Audio busz ténylegesen a Bluetooth. Telepítése után a Bluetooth, a Vezérlőpult tudtam legalább használja a hang lehetőségek ismét a Bluetooth audio-vagy Bluetooth-High Definition Audio. De még mindig didnt get hang .. tud valaki segíteni? thx |
|
| |||
| |||
| Telepítse a megfelelő hang-meghajtókat a gép, ez ilyen egyszerű. |
|
| |||
| |||
| Ill Ehhez a téma az én utóbbi probléma. Vettem egy 7,1 hangkártya egyfajta, telepített be my pc. Telepített összes hang-meghajtókat, hogy hangkártya NP. De akkor megvan a "audio device a High Definition Audio buszon" jelölt ki. Na ez az, amit talál furcsa. I dont volna egy "keverő" az ablakok és az én vidám hallani olyan hangokat ablakok, sem Használhatom Ventrilo. De hang Amikor elindítom a játékot. Traviannal Van hang, de nem az intrók. Azt hiszem, több száz álláshelyet olvasni arról, hogyan lehet javítani, és próbáltam letölteni a járművezetők balra és jobbra, telepítése újratelepítése. Semmi sem mûködött. Sófár i havent posted bárhol reméli, hogy megtalálja a választ az előző posztert. De nem. Im nem is biztos, ha egy újratelepítéséhez a Windows egy újabb verziója is segít. Id inkább nem, mert megvan 1TB a csíkos lemezek, és utálom, hogy elveszti az összes információ. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Nos, végül megtalálja a helyes számára: ez volt a modem driver sajnos, és valami miatt az első alkalom, hogy próbáltam ez didnt találják, vagy valami fura. Én arra a következtetésre jutott, hogy a hangkártya eltört a szegény laptop, ezért vettem egy új hangkártya, külső USB. És most már minden működik! bár nem nekem 30 € .. |
|
| |||
| |||
| Ez határozottan egy modem vagy hangkártya driver probléma. |
|
| |||
| |||
| Mit értesz az alatt, hogy a járművezető a "megjelölt"? Tovább a Vezérlőpult, Rendszer, és a Hardver fülön menjen az Eszközkezelőben. Keresse meg az audio készüléket High Definition Audio buszon. Van még egy sárga felkiáltójel vagy a Vöröskereszt rajta? Mindkét esetben arra utalnak, amit te is a jobb egérgombbal kattintson rá, majd kattintson a Frissítés. Hagyja, hogy a számítógép ellenőrzi a Windows Update csak beládáz, hogy a járművezető az Ön számára, és amikor ez lehetővé teszi, hogy kiválassza, mit tegyen, válassza a "Telepítés egy meghatározott helyre. Győződjön meg róla, hogy "ezt a helyet keresés" be van jelölve, és a Tallózás gombra kattintva válassza ki a helyét a vezető. Ez kell a CD-n a hangkártya, és egyébként is, hogy a Google az interneten. Töltse ki az eljárást, és mindent meg kell finom. Lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet, és győződjön meg róla semmit elnémul a hang tulajdonságait. Győződjön meg arról is, hogy a megfelelő eszközök kiválasztása, ha megy a Vezérlőpult -> Hangok és audio device -> Audio (tab) A másik dolog, amit tehetünk, hogy menj a Eszközkezelõ, keresse meg az audio driver, kattintson a jobb gombbal, majd távolítsa el, és indítsa újra a számítógépét. Ha úgy találja, hogy a hardver sajtó visszavonáshoz. Most, helyezzük be a lemezt a audiodevice vagy csak kezdete, és telepíti a szoftvert a készülék. Remélem, hogy a hang dolgozom jobb;) Cya |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudom, hogy egy szűk meg még ... Ez egy modem kérdés ... vagy legalábbis a modem driver. Acer (és valószínűleg mások is) van ez a furcsa dolog folyik, ahol fut a modem funkciót a hang busz ... Meg kell, hogy a modem-illesztőprogramokat kell telepítenie a hang működik.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Pin feladatok Realtek AC'97 Audio for keresztül (r) audió vezérlő?? | Jorge Luis | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 11. június 2009 12:52 |
| Problémák a hang-és audio-berendezés | robert1947 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 3. június 2009 06:53 |
| Hang Pls? Nincs hangeszköz telepítve után Format | Black Magic | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 4. március 2009 04:17 |
| No Audio Device | Visszaélés | Multimédia és kodekek | 2 | 16. augusztus 2007 14:33 |
| No Audio Device | tiffymarie1 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 5 | 20. március 2007 02:24 |
| Téma eszközök | |
| |