![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני לאחרונה מחדש את Windows XP Pro ו מכונות כאלה אי אפשר למצוא את מנהלי ההתקן. הנייד שלי הוא ההתגלות 7111. הנה הוא שמע על התקן High Definition Audio Bus ו מודם על התקן High Definition Audio bus.As תוצאה אין לי שמע במחשב שלי. אנא עזור! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו אתה צריך את מנהלי ההתקן של כרטיס הקול.
ההתגלות מבוצעים על ידי PC World מי הם באמת נהדר לעבר תמיכה במוצרים שלהם </ סרקזם> הקישור לעיל נראה יעזור לך אם לא הטלפון למחשב העולם ולקבל מספר טלפון של ההתגלות, ולאחר מכן לקבל תקליטור מנהל ישיר. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, די Ive יש את אותה בעיה .. יש לי Acer 3690, ופתאום הקול שלי הפסיק לעבוד. אני תוהה אם יש לו לעשות עם המודם ב High Definition Audio Bus, שבו נראה 'המחשב שלי' doesn't להכיר, גם אחרי התקנת כל מודם ושמע Acer הנהגים מ-FTP של האתר. אני רק רוצה לקבל את הארור אודיו קבוע ... |
|
| |||
| |||
| טוב, אני יסביר את המצב קצת נוספת ולעדכן אותו. גיליתי כי המודם ב High Definition Audio האוטובוס היה למעשה Bluetooth. לאחר התקנת Bluetooth, בלוח הבקרה הייתי יכול לפחות להשתמש באפשרויות קול שוב, עם Bluetooth Bluetooth או שמע High Definition Audio. אבל אני עדיין didn't להגיע לכל צליל .. מישהו יכול לעזור לי? thx |
|
| |||
| |||
| התקן את מנהלי ההתקן הנכונים קול המחשב שלך, זה כל כך פשוט. |
|
| |||
| |||
| חולה הוסף זו פתיל האחרונים שלי עם הבעיה. קניתי 7.1 soundcard של מני, מותקן אותו לתוך המחשב שלי. מותקנים כל מנהלי ההתקנים של קול כי soundcard NP. אבל אז יש לי את "שמע על התקן High Definition Audio Bus" לא מסומן. עכשיו זה מה שאני מוצא מוזר. אני dont יש "מערבל" ב-Windows ואני צביעות לשמוע כל החלונות נשמע, וגם אני יכול להשתמש ventrilo. אבל יש לי קול כאשר אני מתחיל משחק. INGAME יש לי קול, אבל לא בבית intros. אני חושב קראתי מאות הודעות על איך לתקן את זה, וניסיתי להוריד נהגים שמאל וימין, להתקין מחדש. שום דבר לא עבד. Havent פורסם Sofar אני מקווה כי בכל מקום אני אמצא תשובה מאת קודמת פוסטר. אבל לא. Im אפילו לא בטוח אם של Windows כדי להתקין מחדש את הגירסה האחרונה יותר יעזור. זיהוי דווקא לא, מאז שהגעתי 1TB של מרוצע הדיסקים ו היה שונא להפסיד את כל המידע. כל המחשבות? |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני מעלה הסתיים למצוא את מנהל ההתקן הנכון: הוא היה מנהל את המודם שלי, לצערי, ומסיבה כלשהי לראשונה ניסיתי את זה זה didn't למצוא אותה או משהו מוזר. הגעתי למסקנה כי soundcard שלי היה שבור הנייד שלי גרועה, אז קניתי חדש soundcard, חיצוני עם USB. ועכשיו כל זה עובד! למרות שהוא עשה לי לעלות 30 יורו .. |
|
| |||
| |||
| זוהי בהחלט דרך מודם או כרטיס קול הנהג הבעיה. |
|
| |||
| |||
| מה אתה מתכוון לעשות את זה עם הנהג הוא 'מסומן החוצה'? עבור אל לוח הבקרה, מערכת, וכן על הכרטיסייה חומרה עבור אל מנהל ההתקנים. מצא את התקן השמע ב High Definition Audio Bus. האם יש סימן קריאה צהוב או אדום לעבור דרכו? בכל מקרה אני מציע את מה שאתה צריך לעשות זה קליק ימני עליה, ואז לחץ על עדכן מנהל התקן. בואו לבדוק את המחשב ב-Windows Update, יש להם רק incase עבורך את הנהג, וכאשר הוא מאפשר לך לבחור מה לעשות, בחר 'התקנה מתוך מיקום ספציפי ". ודא 'כלול מיקום זה בחיפוש' מסומנת, ולחץ על עיון כדי לבחור את המיקום של הנהג. זה צריך להיות על CD של soundcard, וכמו כן אתה יכול Google אותו באינטרנט. השלם את הליך והכל אמור להיות בסדר. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב, וודא דבר אינו מושתק בבית אודיו נכסים. כמו כן, ודא כי התקנים לתקן נבחרו כאשר אתה הולך על לוח הבקרה -> צלילים ושמע התקן -> אודיו (לשונית) עוד דבר שאתה יכול לעשות זה ללכת למנהל ההתקנים, לאתר את הנהג השמע, לחץ על הלחצן הימני, ולאחר מכן להסיר התקנה והפעלה מחדש של המחשב. כאשר היא מוצאת את החומרה לחץ על 'ביטול'. עכשיו להכניס את הדיסק שלך audiodevice או פשוט להתחיל את זה, ולהתקין את התוכנה עבור המכשיר שלך. אני מקווה שאתה מקבל את הקול עובד ימין;) cya |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יכול לצמצם את זה עוד יותר למטה ... זה מודם הבעיה ... או לפחות את המודם הנהג. Acer (וזה כנראה גם מאחרים) יש דבר מוזר קורה שם הם מפעילים את המודם פונקציות מעל קולות האוטובוס ... אתה צריך לקבל את מנהלי ההתקן של המודם מותקנים לפני עבודות סאונד.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! | Jorge Luis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 11th יוני 2009 12:52 |
| בעיות עם קול ושמע התקן | robert1947 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 3rd יוני 2009 06:53 |
| Pls סאונד? לא מותקן התקן שמע לאחר פורמט | הקסם השחור | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 4th מרץ 2009 04:17 |
| לא ההתקנים אודיו | Whistleblower | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 16th אוגוסט 2007 14:33 |
| לא ההתקנים אודיו | tiffymarie1 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | 20 מרץ 2007 02:24 |
| שרשרת כלים | |
| |