mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 18, 2007, 07:50
Naujas Narys

Aš neseniai iš naujo įdiegti Windows XP Pro, ir šie įrenginiai yra neįmanoma rasti tvarkykles. Mano nešiojamas kompiuteris Advent 7.111. Yra Audio Device on High Definition Audio ir autobusų Modem Device on High Definition Audio bus.As Rezultatas turiu be garso ant mano kompiuterio. Please help!
Old Birželis 22, 2007, 10:40
Administrator Grupė

Panašiai, kaip Jums reikia garso plokštės tvarkyklės.

Adventas yra pagaminti pagal "PC World", kuris yra tikrai puikus remti jų produktų </ sarkazmas>

Kaip atrodo nuoroda, kaip jis padės jums, jei ne telefono "PC World" ir gauti telefono numerį, Advento, tada gauti vairuotojo CD tiesiogiai.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 22, 2008, 16:57
Naujas Narys

Hi guys, Ive got kinda pati problema .. Turiu Acer 3.690, ir staiga mano garso nebeveikia. Įdomu, jei ji turi daryti su ant High Definition Audio autobusas, kuris mano kompiuteryje doesnt atrodo pripažinti modemo, net įdiegus visas garso ir modemo tvarkykles iš Acer FTP serveryje. Aš tik noriu, kad mano prakeiktas garso nustatytos ...
Old Birželis 23, 2008, 05:32
Naujas Narys

Alright, aš paaiškinti savo padėtį šiek tiek toliau ir jį atnaujinti. Sužinojau, kad dėl High Definition Audio autobusų modemas buvo faktiškai Bluetooth. Įdiegus "Bluetooth", valdymo skyde galėjau bent naudotis garso galimybės vėl su "Bluetooth" garso ar "Bluetooth" High Definition Audio. Bet aš vis dar didnt get jokio garso .. Can someone help me?
thx
Old Birželis 23, 2008, 05:52
Administrator Grupė

Įdiekite tinkamas garso tvarkykles, skirtas jūsų kompiuteryje, It's that simple.
Old Liepa 3, 2008, 02:33
Naujas Narys

Netinkamas pridėti prie šio pokalbio su mano neseniai problema.

Nusipirkau 7,1 soundcard nesvarbu, įrengti jį į savo PC. Įdiegtos visos garso tvarkykles kad soundcard NP. Bet tada aš "garso prietaiso High Definition Audio Bus" žymi.
Dabar tai, ką manau nelyginis. I dont turėti "mixer" Windows ir i cant išklausyti visus langus garsai, taip pat galima naudoti Ventrilo. Bet aš turiu garso Paleidus žaidimą. Žaidime aš garsas, bet ne trumpas turinys.

Manau, kad aš perskaičiau šimtus pranešimų apie tai, kaip išspręsti šią problemą, ir bandė atsisiųsti tvarkykles į kairę ir į dešinę, iš naujo įdiegti. Niekas dirbo. Sofar i havent paskelbtas kur nors tikisi, kad aš rasti atsakymą iš ankstesnių plakatą. Bet ne.

Im net nėra tikras, ar iš naujo įdiegti "Windows" į naujesnes versija padėtų. Id, o ne, nes aš su dryžuota 1TB diskai ir būtų gaila, prarasti visą info.

Any thoughts?
Old Liepa 3, 2008, 07:24
Naujas Narys

Na, aš galų gale rasti tinkamą tvarkyklę: tai buvo mano modemo tvarkyklė, deja, ir dėl tam tikrų priežasčių aš pirmą kartą išbandžiau tai didnt find it ar kažkas keista. Aš atėjau prie išvados, kad mano soundcard buvo sugriautas mano prasta nešiojamas, todėl aš nusipirkau naują soundcard, išorinį su USB. Ir dabar visa tai veikia! nors ji man kainavo 30 € ..
Old Liepa 3, 2008, 07:29
Administrator Grupė

Tai tikrai modemą ar garso plokštės tvarkyklė klausimą.
Old Liepa 3, 2008, 07:40
Naujas Narys

Ką reiškia, kad su jūsų vairuotojas "žymi"? Eikite į Control Panel, System, o ne skirtuką Aparatūra eiti į Device Manager. Rasti garso prietaiso High Definition Audio autobusu. Ar ji turi geltonas šauktukas arba Raudonojo kryžiaus per jį? Bet kuriuo atveju, ką aš siūlau jums padaryti yra paspausti dešiniuoju pelės klavišu ant jo ir spustelėkite Naujinti tvarkyklę. Tegul kompiuteryje patikrinti "Windows Update, tik uždengti jie jums vairuotojo, ir kai ji leidžia pasirinkti, ką daryti, pasirinkite" Įdiegti iš konkrečią vietą ". Įsitikinkite, kad "Įtraukti šį paieška" vieta yra tikrinamas, ir spustelėkite Naršyti, pasirinkite vairuotojo vietą. Tai turėtų būti apie soundcard CD, ir kitaip, galite Google jį internete. Užbaigti procedūrą, ir viskas turėtų būti gerai. Jums gali prireikti perkrauti kompiuterį, ir įsitikinkite, kad nieko garsas ne garso savybes. Taip pat įsitikinkite, kad įrenginiai yra teisingai pasirinktas įėjus į Control Panel -> Sounds and Audio device -> Garso (tab)

Kitas dalykas, kurį tu gali padaryti tai eiti į Device manager, ieškoti garso tvarkyklę, dešiniuoju pelės mygtuku, tada pašalinti ir iš naujo paleisti kompiuterį. Jei ji nustato, aparatūros paspauskite Atšaukti. Dabar įrašykite savo audiodevice diske ar tiesiog jį paleisti ir įdiegti programinę įrangą savo prietaise.
Tikiuosi jums jūsų garso Workin right;)
cya
Old Liepa 3, 2008, 08:35
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Tai tikrai modemą ar garso plokštės tvarkyklė klausimą.
Galiu siauras, kad nustatytas dar vienas ... Tai MODEMAS problema ... ar bent jau modemo tvarkyklę. Acer (ir tikriausiai kiti taip pat) gavau šią keistą dalykas vyksta, kur jie paleisti modemo funkcijas, garso autobusu ... Jums reikia turėti savo modemo tvarkykles įdiegti iki garso kūrinių.

I'v netgi buvo tarp atvejų, kai jums buvo įdiegti tvarkykles tam tikra tvarka, ty modemo tvarkykles, o paskui garso tvarkykles ...

Cheers:
Chris

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.