mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Audio / Modem Device par High Definition Audio Bus?

Reply

Thread Tools
Old Marts 18, 2007, 07:50
New Member Group

Default Audio / Modem Device par High Definition Audio Bus?

Es nesen pārinstalēta, Windows XP Pro un šīs iekārtas nav iespējams atrast vadītājiem. Mans klēpjdators ir Advent 7.111. Ir Audio Device par High Definition Audio autobusu un Modem Device par High Definition Audio bus.As rezultātā man nav audio manā datorā. Please help!
Old Jūnijs 22, 2007, 10:40
Administrator Group

Līdzīgi kā jums skaņas kartes draiverus.

Advent tiek veikti ar PC World, kas ir patiešām liels, lai atbalstītu to produktu </ sarkasms>

Iepriekš izskatās saite, piemēram, tā palīdzēs Jums, ja nav telefona PC World un saņemt telefona numuru, Adventa, tad iegūt vadītāja CD tieša.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 22, 2008, 16:57
New Member Group

Hi guys, Ive got kinda pati problēma .. Man ir acer 3.690, un pēkšņi mana skaņas pārstāja darboties. Nez, ja tas ir saistīts ar modemu par augstas izšķirtspējas audio autobuss, ko mana datora doesn't šķiet, atzīst arī pēc uzstādīšanas visu modemu un audio draiveri no acer ir ftp site. Es tikai gribu saņemt savu damn audio fiksēto ...
Old Jūnijs 23, 2008, 05:32
New Member Group

Labi, es izskaidrot manu situāciju mazliet tālāk un atjaunina to. Es atklāju, ka par augstas izšķirtspējas audio autobusu modemu faktiski bluetooth. Pēc instalēšanas bluetooth, kontroles panelis man bija iespēja vismaz lietot skaņu iespējas atkal, bluetooth audio un Bluetooth High Definition Audio. Bet es joprojām didn't get any sound .. Can someone help me?
THX
Old Jūnijs 23, 2008, 05:52
Administrator Group

Instalēt pareizo skaņas draiveri, lai jūsu mašīna, tas ir tik vienkārši.
Old Jūlijs 3, 2008, 02:33
New Member Group

Ill pievienot this thread ar savu neseno problēmu.

Es nopirku 7,1 skaņas karte no veida, uzstāda to my pc. Installed visas skaņas draiveri šai skaņas karte NP. Bet tad Man "audio ierīces High Definition Audio Bus" atzīmē.
Tagad tas ir tas, kas man šķiet dīvaini. I dont ir "mikseris" Windows un i cant uzklausīt jebkuru logu skaņas, ne es varu lietot ventrilo. Bet man ir skaņa, kad es sāku spēli. Spēlē Man skaņa, bet ne intros.

Es domāju, ka es izlasīju simtiem amatu par to, kā noteikt to, un mēģināja lejupielādēt vadītājiem pa kreisi un pa labi, uzstādot pārinstalēt. Nekas strādā. Sofar i havent posted jebkur cer, ka es atrast atbildi no iepriekšējo plakātu. Bet nē.

Im pat nav pārliecināts, vai logu pārinstalēt uz jaunāku versiju varētu palīdzēt. Id drīzāk nē, jo es saņēmu 1TB ar svītrainu disku un tas naids zaudēt visu info.

Jebkurš domas?
Old Jūlijs 3, 2008, 07:24
New Member Group

Nu, man beidzās atrast pareizo draiveri: tā bija mana modema draiveri diemžēl, un kāda iemesla dēļ es pirmo reizi izmēģināju to didn't atrast vai kaut ko dīvainu. Nācu pie secinājuma, ka mana skaņas karte tika sadalīti mana sliktā klēpjdators, tāpēc nopirku jaunu skaņas karte, ārējā ar usb. Un tagad tas viss darbojas! ja tas šajā izmaksas man 30 € ..
Old Jūlijs 3, 2008, 07:29
Administrator Group

Tas noteikti MODEM vai SOUND CARD vadītāja jautājumu.
Old Jūlijs 3, 2008, 07:40
New Member Group

Ko jūs saprotat ar šo savu vadītāja ir "atzīmē"? Iet uz Control Panel, System, un Hardware tab iet uz Device Manager. Atrast audio ierīces High Definition Audio autobusu. Vai tas ir dzeltena izsaukuma zīme vai sarkanu krustu caur to? Jebkurā gadījumā tas, ko es jums iesakām darīt, ir peles labo pogu uz to un noklikšķiniet uz Atjaunināt draiveri. Ļaujiet dators pārbaude Windows Update, tikai incase tās vadītājs jums, un, kad tas ļauj izvēlēties, ko darīt, izvēlieties "Install no noteiktā atrašanās vietā". Pārliecinieties, "Include this location in search 'tiek pārbaudīta, un noklikšķiniet uz Pārlūkot, lai izvēlētos vietu vadītājam. Tas būtu uz CD skaņas karte, un pretējā gadījumā jūs varat google to internetā. Pabeigt procedūru, un viss ir labi. Jums var būt nepieciešams restartēt datoru, un pārliecinieties, ka nekas netiek izslēgts pie audio īpašības. Tāpat pārliecinieties, ka pareiza ierīces tiek atlasīti, kad dodaties uz Control Panel -> Sounds and Audio ierīces -> Audio (TAB)

Vēl viena lieta, ko jūs varētu darīt, ir iet uz Device Manager, atrast audio draiveri, labo klikšķi, tad atinstalēt un restartējiet datoru. Ja tā konstatē, aparatūras nospiediet Cancel. Tagad ievietot disku, lai jūsu audiodevice vai tikai sākt to un instalēt programmatūru savā ierīcē.
Ceru, ka jums jūsu skaņas workin labi;)
cya
Old Jūlijs 3, 2008, 08:35
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Tas noteikti MODEM vai SOUND CARD vadītāja jautājumu.
Es varu šaurs, ka viens noteikti pat vairāk ... Tas MODEM jautājums ... vai vismaz modema draiveri. Acer (un, iespējams, citi arī) dabūju šo dīvaini, kaut kas notiek, ja tās vada modema funkcijas pār skaņu autobusu ... Jums ir jābūt modema draiveri, kas uzstādītas pirms skaņu darbi.

I'v pat nāca pāri gadījumi, kad jums bija instal vadītāju noteiktā secībā, ti modema draiveri, pēc tam skaņas draiveri ...

Cheers:
Chris

Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Graphics Card (s):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Sound Card: