![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno ponownie zainstalować system Windows XP Pro i tych urządzeń są niemożliwe do znalezienia sterowników. Mój laptop jest Adwent 7111. Nie ma urządzeń audio na magistrali High Definition Audio i modemu urządzeń na High Definition Audio bus.As wyniku nie mam dźwięku w komputerze. Prosimy o pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak trzeba sterowników karty dźwiękowej.
Adwent są dokonywane przez PC World, którzy są naprawdę wielkie wsparcie w swoich produktach </ sarkazm> Powyższy link wygląda to pomoże, jeśli nie telefon PC World i uzyskać numer telefonu do nadejście, a następnie uzyskać kierowcy CD bezpośrednich. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi guys, Ive got kinda ten sam problem .. Mam Acer 3690, i nagle mój dźwięku popsuło. Zastanawiam się, jeśli ma do czynienia z modemu na magistrali High Definition Audio, która moim komputerze doesnt wydają się rozpoznać, nawet po zainstalowaniu modemu i wszystkich sterowników audio z Acer na serwerze FTP. I just wanna get my damn audio stałe ... |
|
| |||
| |||
| Ok, będę się wyjaśnić moją sytuację trochę dalej i jego aktualizacji. I dowiedziałam się, że modem na High Definition Audio autobus został faktycznie bluetooth. Po zainstalowaniu bluetooth, w panelu sterowania udało mi się przynajmniej użyć opcji dźwięku ponownie Bluetooth audio lub bluetooth High Definition Audio. Ale wciąż didnt get any dźwięku .. może ktoś mi pomoże? thx |
|
| |||
| |||
| Zainstaluj prawidłowe sterowniki dźwięku na komputerze, to takie proste. |
|
| |||
| |||
| Złe dodać do tego wątku z moich ostatnich problemu. Kupiłem 7,1 dźwiękowej rodzaju, zainstalował go w moim komputerze. Zainstalowane wszystkie sterowniki dźwięku do tego dźwiękowej NP. Ale potem miałam "urządzenia audio na high definition audio bus" oznaczone. Teraz to, co mi się dziwne. I dont mieć "Mixer" w oknach i cant hear a wszelkie okna dźwięki, nie może używać Ventrilo. Ale mam dźwięk, kiedy rozpocząć grę. INGAME Mam dźwięk, ale nie na Intros. Myślę, że czytałem setki postów na temat tego, jak rozwiązać ten problem, i próbował ściągnąć sterowniki w lewo i prawo, ponownej instalacji. Nic nie działało. Sofar i havent wysłana w dowolnym miejscu i ma nadzieję, że znajdziesz odpowiedź z poprzedniego plakatu. Ale nie. Im nawet nie na pewno, jeśli ponowna okien do nowszych wersji pomogłoby. Id raczej nie, ponieważ mam dyski 1 TB w paski i nienawiści do utraty wszystkich informacji. Każdy myśli? |
|
| |||
| |||
| Well, I zakończyła się znaleźć poprawny sterownik: to był mój sterownik modemu, niestety, z jakichś powodów i po raz pierwszy próbowałem to it didnt find it or something weird. I doszła do wniosku, że moja karta dźwiękowa został uszkodzony laptop dla moich biednych, więc kupiłem nowy soundcard, zewnętrzną z usb. A teraz wszystko działa! chociaż nie do mnie 30 euro kosztów .. |
|
| |||
| |||
| Jest zdecydowanie modemu lub karty dźwiękowej problemu. |
|
| |||
| |||
| Co to znaczy ze twój kierowca jest oznaczone "? Przejdź do Panel sterowania, System, a na kartę Sprzęt przejdź do Menedżera urządzeń. Znajdź urządzenia audio na high definition audio bus. Czy to ma żółty wykrzyknik lub czerwony krzyż przez nią? W każdym przypadku, co radzę zrobić to kliknij je prawym przyciskiem myszy, a następnie kliknij przycisk Aktualizuj sterownik. Niech komputer sprawdzić Windows Update, tak incase kierowcy mają dla Ciebie, a kiedy to pozwala wybrać, co zrobić, wybierz opcję "Zainstaluj z określonej lokalizacji". Upewnij się, że "Uwzględnij tę lokalizację w poszukiwaniu" jest zaznaczone i kliknij przycisk Przeglądaj, aby wybrać lokalizację dla kierowcy. To powinno być na płycie CD do karty dźwiękowej, a inaczej można google w internecie. Zakończenie procedury i wszystko powinno być dobrze. Być może konieczne jest ponowne uruchomienie komputera i upewnij się, że nic nie jest wyciszone na właściwości audio. Ponadto należy upewnić się, że urządzenia są poprawne wybranych podczas przejść do panelu sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio -> audio (karta) Inną rzeczą, którą może zrobić, to przejdź do Menedżera urządzeń, znaleźć sterownik audio, kliknij prawym przyciskiem myszy, a następnie odinstalować i ponownie uruchom komputer. Jeżeli stwierdzi, sprzęt naciśnij anulować. Teraz włóż dysk do audiodevice lub po prostu uruchomić go i zainstalować oprogramowanie do urządzenia. I hope you get your dźwięku workin prawo;) cya |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogę wąskie, że jeden, nawet więcej ... It's a MODEM problem ... lub przynajmniej sterownik modemu. Acer (a prawdopodobnie również innych) dostał ten dziwne rzeczy się dzieje, gdzie uruchomić funkcje modemu ponad dźwięku autobusem ... Trzeba, aby zainstalować sterowniki modemu przed dźwięk działa.
I'v nawet wszedł w całej sytuacji, gdy trzeba było zainstalować sterowniki w określonej kolejności, tzn. sterowniki modemu, a następnie dźwięk kierowców ... Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
![]() |
|
| Zakładki |