menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus?

Reply

Thread Tools
Old 18 marca 2007, 07:50
Nový člen skupiny

Nedávno som preinštalovať Windows XP Pro a tieto zariadenia sú možné nájsť ovládače pre. Môj notebook je Advent 7111. K dispozícii je audio zariadení na zbernici High Definition audio a modem Zariadenia na High Definition audio bus.As výsledok som žiadny zvuk na počítači. Prosím pomôžte!
Old 22. júna 2007, 10:40
Administrátor Skupina

Znie to, čo potrebujete zvukové karty vodiča.

Advent je vyrobená PC World, ktoré sú naozaj skvelé na podporu svojich produktov </ sarkazmus>

Na vyššie uvedený odkaz vyzerá, že vám pomôže, ak nie je telefónne PC World a získajte telefónne číslo pre advent, potom dostane vodič CD priamo.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. júna 2008, 16:57
Nový člen skupiny

Ahoj kluci, Ive dostal trochu rovnaký problém .. Mám Acer 3690, a naraz môj zvukový prestalo pracovať. Zaujímalo by ma, či to má čo do činenia s modem na zbernici High Definition Audio, ktoré má počítač doesnt zdať uznať, a to aj po nainštalovaní všetkých modem a audio ovládače od acer to ftp site. Len som sa chcela dostať moje audio pevných ...
Old 23. júna 2008, 05:32
Nový člen skupiny

Dobre, já vysvetlím mojej situácii trochu ďalej a aktualizovať. Zistil som, že modem na zbernici High Definition Audio skutočne bluetooth. Po nainštalovaní bluetooth, v ovládacom paneli som bol schopný aspoň používať zvukové možnosti opäť s bluetooth audio alebo bluetooth High Definition Audio. Ale já stále didnt dostať žiadny zvuk .. môže mi niekto pomoct?
thx
Old 23. júna 2008, 05:52
Administrátor Skupina

Inštalovať správne zvukové ovládače pre váš počítač, je to tak jednoduché.
Old 3. júla 2008, 02:33
Nový člen skupiny

Nemocné pridať k tejto vlákno s mojím problém.

Koupil jsem 7.1 zvuková rozladěný, nainštalované do počítača. Nainštalované všetky ovládače zvuku pre daný zvuková NP. Ale potom som dostal "audio zariadení na zbernici High Definition Audio" vyznačí.
Teraz je to, čo som nájsť odd. I dont mať "mixeru" v oknách a prevýšenia aj počuť žiadne zvuky, okna, ani sa môžem používať Ventrilo. Ale musím aj zvuk pri štarte hry. Prídavku v hre Travian mám zdravé, ale nie na intros.

Myslím, že som čítal niekoľko stoviek pracovných miest na to, ako to spravit, a snažil sa stiahnuť ovládača vľavo a vpravo, inštaláciu znovu. Nič pracoval. Sofar i havent vyslaní kamkoľvek v nádeji, že bude aj nájsť odpoveď z predchádzajúcej plagát. Ale nie.

Im ani istá, ak preinštalujete okien na novšiu verziu by pomohlo. Id skôr nie, pretože mám z pruhované 1TB diskov a že by nerád stráca všetky info.

Akékoľvek myšlienky?
Old 3. júla 2008, 07:24
Nový člen skupiny

No, já skončil nájsť správny ovládač: je to môj modem vodič žiaľ, a je z nejakého dôvodu sa prvýkrát vyskúšali aj to, že didnt nájsť alebo niečo divné. Prišiel som k záveru, že moja zvuková bola rozdelená na mojom notebooku zlé, tak som kúpil novú zvuková, externý s rozhraním USB. A teraz to všetko funguje! keď sa mi cena 30 euro ..
Old 3. júla 2008, 07:29
Administrátor Skupina

Je určite MODEM alebo zvukovej karty vodiča vydať.
Old 3. júla 2008, 07:40
Nový člen skupiny

Čo myslíš, že sa váš vodič 'vyznačí'? Choď na Ovládací panel, Systém a na karte Hardvér ísť do Správca zariadení. Nájdite audio zariadení na zbernici High Definition Audio. Má to žltý výkričník, alebo červený kríž cez to? V každom prípade odporúčame vám, čo robiť, je právo-kliknite naň a potom kliknite na tlačidlo Aktualizovať ovládač. Nechajte počítač skontrolovať Windows Update, len zapouzdřit majú vodiča za vami, a keď je vám umožní vybrať si, čo robiť, vyberte 'Inštalovat z daného umiestnenia'. Uistite sa, že 'Zahrnúť túto lokalitu v hľadaní' je kontrolovaná, a kliknite na tlačidlo Prehľadávať a vyberte umiestnenie pre vodiča. To by malo byť na cd z zvuková a inak môžete google je na webe. Kompletný postup a všetko by malo byť v poriadku. Možno budete musieť reštartovať počítač a uistite sa, že nič nie je utlmenie na audio vlastnosti. Tiež sa uistite, že zariadenia sú vybrané správne, keď idete na Ovládací panel -> Zvuky a zvukové zariadenia -> Audio (kartu)

Iná vec môžete spraviť, je ísť do Správca zariadenia, nájsť audio driver, vpravo-click, potom odinštalovať a reštartovať počítač. Keď zistí, že hardvér tlačové zrušiť. Teraz vložte disk pre vaše audiodevice alebo jednoducho spustite ho a nainštalujte softvér pre váš prístroj.
Dúfam, že vám vaša zvuková Pracuju pravdu;)
CYA
Old 3. júla 2008, 08:35
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Je určite MODEM alebo zvukovej karty vodiča vydať.
Nemůžu úzky, že raz si ešte ... Je to MODEM problém ... alebo aspoň ovládač modemu. Acer (a pravdepodobne aj iné) mám túto vec divná sa deje, kde pretekajú cez modem funguje zvuk autobusu ... Musíte mať nainštalované ovládače modemu pred zvuk diel.

I'v dokonca prišlo cez príležitostiach, keď ste mali na inštaláciu ovládačov v určitom poradí, tj prvý ovládače modemu, potom zvukové ovládače ...

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.