![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам реинсталлед Уиндоус КСП Про и тих уређаја је немогуће наћи дривер за. Мој лаптоп је Адвент 7111. Ту је аудио уређаја на високе дефиниције аудио бус и Модем Девице на високе дефиниције аудио бус.Ас резултат ја немам звука на мој рачунар. Плеасе хелп! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као потреба звучне картице возача.
Адвент су маде бы ПЦ Уорлд, који су заиста велики на пратеће производе </ сарказам> Овај линк горе изгледа као да ће вам помоћи ако не телефоном ПЦ Уорлд и добити број телефона за наступ, а затим добити дривер ЦД Дирецт. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Бок момачки, Иве гот кинд исти проблем .. Имам Ацер 3690, и мој звук изненада престао да ради. Питам се, ако то има везе са модемом на хигх дефинитион аудио бус, што мој рачунар се чинило да призна, па након инсталације свих драјвера модема и аудио из Ацер-а фтп сите. ЈА праведан тражен за добити мој проклети аудио фиксно ... |
|
| |||
| |||
| Добро, ја ћу објаснити моју ситуацију мало даље и модернизирати га. Открио сам да је модем на хигх дефинитион аудио бус био заправо Блуетоотх. Након инсталације блуетоотх, у контролној табли био сам у могућности да барем користити звук опције опет, са Блуетоотх аудио или Блуетоотх хигх дефинитион аудио. Али ја се и даље није било који звук .. може неко помоћ мене? тхкс |
|
| |||
| |||
| Инсталација драјвера за звук исправити ваш машина, то је тако једноставно. |
|
| |||
| |||
| Болестан додај у овом тхреад са мојим недавним проблем. Ја купио од 7,1 звучну врста, инсталиран је у мој пц. Инсталирани све дривер за звук који звучну НП. Али тада сам добио је "аудиоуређај на хигх дефинитион аудио бус" означена оут. Сада је то оно што мислим да непаран. Ја донт имати "миксер" у систему Уиндоус и ја лицемјерје чути било какве звуке прозори, нити могу користити вентрило. Али имам звук кад почнете игру. ИНГАМЕ имам звук, али не и на интрос. Мислим да сам прочитао стотине постова о томе како ово поправити, и покушава за скинути дривер лево и десно, монтажом поновном инсталирању. Ниста није радила. Софар и лука постед било да сам у нади да ће наћи одговор од претходне постер. Али не. Им не сигуран ако је чак и наново Уиндоуси на новије верзије би помогло. Ид радије не, јер ја је добио од 1ТБ дискове и пругаста би мрзе губити све инфо. Било која мисли? |
|
| |||
| |||
| Уелл, И заврсило проналажења исправног дривер: то је био мој модем возач нажалост, и због неког разлога први пут кад сам покушао да га није за наћи или нешто чудно. Дошла сам до закључка да је мој звучну био разбијен за мој сиромашан лаптоп, па сам купио нову звучну, са спољним УСБ. И сада се све то ради! али то се цени .. мени 30 € |
|
| |||
| |||
| То је свакако модема или звучне картице возача проблем. |
|
| |||
| |||
| Шта хоћеш рећи са тим ваш возач је 'обиљежен оут'? Идите на Цонтрол Панел, Сыстем, те на картици Хардуаре идите на Девице Манагер. Нађи аудио уређаја на хигх дефинитион аудио бус. Да ли имате жуте знак узвик или црвени крст кроз то? У сваком случају оно што ми предлажемо вам је десни клик на њега и кликните на упдате дривер. Нека рачунара проверити Уиндоус Упдате, само обложити су управљачки програм за вас, а онда кад вам омогућава да одлучите шта да урадите, изаберите "Инсталл фром одређену локацију. Постарајте 'Укључи ову локацију, у потрагу је проверити, а затим кликните Броусе да изаберете локацију за возача. Ово би требало бити на ЦД-у звучну, а иначе можете гоогле га на Интернету. Довршите процес и све би требало да буде у реду. Можда ћете морати да поново покренете рачунар и проверите да ли је утишана ништа на аудио пропертиес. Такође будите сигурни да су исправни уређаји су изабрали када идете у Цонтрол Панел -> Звук и Аудио девице -> Аудио (таб) Још једна ствар коју могу учинити је отићи на Девице манагер, наћи аудио дривер, кликните десним тастером миша, а затим Унинсталл и поново покрените рачунар. Кад га нађе хардвера притисните Откажи. Сада убаците диск за свој аудиодевице или једноставно покренути га и инсталирали софтвер за ваш уређај. Надам се да сте добили свој звук Радно право;) цыа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могу да је један узак доле још ... То је модем проблем ... или барем модем дривер. Ацер (а вероватно и другима) је добио овај чудесан ствар иде на којој су покренути модем функције над звука аутобус ... Морате имати инсталиран ваш модем дривер пре звука дела.
И'в чак је дошао преко пута у којој сте морали да инсталирате управљачке програме у одређеним редоследом, тј модем дривер први, затим звук драјвера ... Цхеерс: Цхрис Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|