![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Yakın zamanda yeniden yüklenmesi Windows XP Pro ve bu cihazlar için sürücüleri bulmak mümkün bulunmaktadır. Benim laptop bir Noel 7111. Bir High Definition ses otobüs ve bir High Definition ses bir Modem Cihaz bir ses aygıtı I bilgisayarımda hiçbir ses bir sonucu bus.As. Lütfen yardım edin!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gibi ses kartı sürücüleri gerekir geliyor.
Noel PC Dünya kimin gerçekten <ürünleri destekleyen / istihza büyük olan yapılır> Değil telefon PC World ve Noel için bir telefon numarası almak, sonra da bir sürücü CD'si doğrudan elde görünüyor Yukarıdaki linki gibi size yardımcı olacaktır. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba çocuklar, Ive .. aynı sorun çok var Ben ve bir Acer 3690 var aniden benim ses çalışmayı durdurdu. Eğer benim bilgisayar doesnt tanımak gibi yüksek tanımlı ses otobüs, üzerindeki modem ile ilgisi yoktur Ben bile tüm modem, Acer's Ftp sitesinden ses sürücüleri yükledikten sonra merak ediyorum. Sadece sabit benim lanet ses almak istiyorum ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Tamam, ben biraz daha benim durum açıklayacağız ve güncelleyin. Bu yüksek tanımlı ses otobüse modem oldu aslında Bluetooth öğrendim. Bluetooth yükledikten sonra, kontrol panelinde ben en az daha, Bluetooth ses veya Bluetooth yüksek tanımlı ses ile ses seçenekleri kullanmak mümkün oldu. Ama yine de herhangi bir ses .. almak didnt Biri bana yardım edebilir?
THX |
|
|
|||
|
|||
|
Makineniz için doğru ses sürücüleri yükleyin, bu basit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hasta bu iplik için son sorunu ile ekleyin.
Ben, böyle bir 7,1 ses aldım benim adet haline yüklü. Bu ses NP için Yüklü tüm ses sürücüleri. Ama sonra bir yüksek tanımlı ses otobüsü "işaretlenmiş üzerindeki" ses aygıtı var. Şimdi bu ben ne garip bulmak. Windows bir "karıştırıcı" ve i yok herhangi bir pencere sesler duydum, ne de cant I ventrilo kullanabilirsiniz. Ama ne zaman bir oyun başlatmak ses var. INGAME I got, ancak Introlar at ses. I nasıl giderileceği ile ilgili mesajlar yüzlerce okumak, düşünmek ve indirebilirsiniz sürücüleri çalıştım sol ve sağ, yeniden yükleme yüklemek. Hiçbir şey çalıştı. Sofar I havent yere bir önceki gönderen bir yanıt yerinde bulacağınız umuduyla yayınlanmıştır. Ama hayır. Eğer daha yeni bir sürümü için bir Windows yeniden yardımcı olacağını Im bile emin değilim. No ziyade değil, çünkü ben ve 1TB çizgili disklerin var tüm bilgileri kaybetmek için nefret ediyorum. Any thoughts? |
|
|
|||
|
|||
|
Ben doğru sürücüyü bulmak kadar bitti: benim modem sürücüsü maalesef, ve ilk defa bunu falan garip bulmak didnt denedim bir sebepten dolayı. Bu sonuç benim ses Zavallı dizüstü için bozuk olduğunu, bu yüzden yeni bir ses, USB ile dış satın geldi. Ve şimdi hepsi çalışıyor! ama bana 30 euro .. maliyet yaptı
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu kesinlikle bir modem veya ses kartı sürücüsü sorunu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne sürücü 'dışarı' işareti ile anlama geliyor? Aygıt Yöneticisi gidin Denetim Masası, Sistem ve Donanım sekmesini gidin. Yüksek tanımlı ses otobüse ses cihazı bulun. O bir sarı ünlem işareti veya kırmızı bir haç var mı? Her iki durumda da sana doğru yapmak tıklatın tıklayın güncelleme sürücü ne öneririz. Bilgisayar kontrol Windows Update, sadece onlar için sürücü var örtmek ve bakalım ne zaman ne yapmak tercih 'Yükle'yi seçerseniz, belirli bir yere' olanak sağlar. Emin 'arama' Bu konumu dahil, işaretli olmasına dikkat edin ve tıklayın sürücü için yer seçmek için göz atın. Bu, ses cd, ve olmalıdır aksi takdirde internet üzerinde Google edebilirsiniz. Prosedürü ve herşey yolunda olmalıdır tamamlayın. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir belki de hiçbir şey emin olun ses özellikleri at sessizleşir. Ayrıca, doğru cihazlara zaman panel kontrol gitmek seçilir -> Ses ve cihaz Sesler -> Ses (sekmesi) emin olun
Size yapabileceği başka bir şey Aygıt yöneticisi gitmek için, ses sürücüsünü bulmak sağ tıklatın, sonra kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın olduğunu. Ne zaman donanım basın iptal bulur. Şimdi veya audiodevice için disk takmak sadece başlangıç ve cihaz için yazılım yüklemek. Size ses çalışmaya hakkı elde umuyoruz;) cya |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben dar olduğu bir yere daha ... Bu modem sorunun ... ya da modem sürücüsünü en azından. Acer (ve belki diğerlerini de) var bu garip şey nerede ses otobüsü üzerinden modem fonksiyonları çalıştırmak devam ... Bunun için modem sürücüleri ses eserlerini önce yüklenmiş olması gerekir.
I'v hatta günler boyunca burada belirli bir sırayla sürücüleri yüklemek zorunda geldi; yani modem sürücüleri, ardından ses sürücüleri ilk ... Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|