![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я недавно перевстановить Windows XP Pro, і ці пристрої неможливо знайти драйвери. Мій Ноутбук Advent 7111. Існує Аудіо пристрій на High Definition Audio автобуса і пристрій модем High Definition Audio bus.As результаті у мене немає звуку на моєму комп'ютері. Будь ласка, допоможіть! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, вам потрібні драйвери звукової карти.
Адвент зроблені PC World, хто дійсно більше на підтримку своєї продукції </ сарказм> Вище посилання виглядає вона допоможе вам, якщо телефон не комп'ютер світ і отримати номер телефону для появи, а потім отримати драйвер CD Direct. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Ive Got Kinda та ж проблема .. У мене Acer 3690, і раптом звук мого перестав працювати. Цікаво, якщо вона має справу з модемом High Definition Audio автобуси, які мій комп'ютер doesn't ніби визнають, навіть після встановлення всіх модем і аудіо драйверів з FTP-сайту Acer's. Я просто хочу отримати мою чертовски аудіо фіксованого ... |
|
| |||
| |||
| Добре, я поясню, моя ситуація трохи далі і відновити його. Я дізнався, що модем High Definition Audio автобуса фактично Bluetooth. Після установки Bluetooth, в панелі керування я міг, принаймні використовувати звукові параметри знову, аудіо або через Bluetooth аудіо високої чіткості. Але я все одно Didn't отримати будь-який звук .. хтось може мені допомогти? Thx |
|
| |||
| |||
| Встановити правильну звукові драйвера для вашої машини, це так просто. |
|
| |||
| |||
| Жорстоке додати до цієї теми з моєю останньою проблемою. Я купив 7,1 звукова роду, встановив його в моєму комп'ютері. Встановлені всі звукові драйвера для звукової карти, що НП. Але потім я отримав "Аудіо пристрій High Definition Audio автобус" виділив. Ось що я знаходжу дивним. I Dont мати "Mixer" в Windows, і я нахиляє чути звуки Windows, я теж не можу використовувати Ventrilo. Але в мене є звук, коли я починаю гру. InGame я звук, але не на інтро. Мені здається, я читав безліч повідомлень про те, як це можна виправити, і спробували завантажити драйвери лівий і правий, установку повторно. Нічого не працювало. ГНФАР гавань Написав я в будь-якому місці, в надії, що я знайду відповідь від попереднього плаката. Але ні. Їм навіть не впевнений, якщо перевстановити Windows на більш пізню версію допоможе. Id, а ні, тому що я отримав 1TB смугастій диски і буде ненавидіти втратити всю інформацію. Будь-які думки? |
|
| |||
| |||
| Ну, я потрапив знайти правильний драйвер: це був мій драйвер модему, на жаль, і чомусь перший час я намагався це вона didn't знайти його або щось дивне. Я прийшов до висновку, що моя звукова карта була зламана на мій бідний ноутбук, так що я купив нову звукову карту, зовнішній з USB. А тепер все це працює! хоча вона коштувала мені 30 євро .. |
|
| |||
| |||
| Це, безумовно, модем або Sound Card Driver питання. |
|
| |||
| |||
| Що ви маєте на увазі, що ваші з водієм 'виділити'? Відкрийте Панель управління, Система і на вкладці Устаткування Перейти в Диспетчер пристроїв. Пошук аудіо пристрій High Definition Audio автобус. Чи є у неї жовтий знак оклику або червоний хрест через це? У будь-якому випадку те, що я пропоную вам зробити це правою кнопкою миші на нього і команду Оновити драйвер. Нехай комп'ютер Windows перевірити оновлення, тільки він закінчить вони мають драйвера для вас, і коли він дозволяє вам вибрати, що робити, виберіть "Установка з вказаного місця. Переконайтеся, що "Включити наступне місце пошуку" відзначено, і натисніть кнопку Огляд, щоб вибрати місце для водія. Це повинно бути на компакт-диску з звукової карти, інакше ви можете його на Google в Інтернеті. Повна процедура і все має бути чудово. Ви, можливо, буде потрібно перезавантажити комп'ютер і переконайтеся, що нічого не вимикається на аудіо властивостями. Також переконайтеся, що пристрій правильно вибрані, коли ви йдете в Панель управління -> Звуки та аудіопристрої -> Аудіо (TAB) Інша річ, ви можете зробити, це піти за допомогою диспетчера пристроїв, знайти драйвер, клацніть правою кнопкою миші, потім видаліть і перезавантажте комп'ютер. Коли він знаходить апаратних натисніть Скасувати. Тепер вставте диск для Вашого audiodevice або просто запустити її, і встановити програмне забезпечення для цього пристрою. Я сподіваюся, ви отримаєте звук правою Workin;) CYA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я можу вузькі, що одну з них навіть більше ... Це випуск MODEM ... або принаймні драйвер модему. Acer (і можливо інших) дістали цю дивну вещь відбувається от того, де на них чекає над модемом функції ... звуком автобуса Вам необхідно мати модем встановлені драйвери звукової до роботи.