по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Награда за цифрови фотоапарати - Търся цифров фотоапарат за PC употреба

Reply

Нишка Инструменти
Old 28ми септември 2006, 03:30
Член Група

Default Награда за цифрови фотоапарати - Търся цифров фотоапарат за PC употреба

Аз гледам да си купя един цифров фотоапарат, аз много години на снимки на сгради и инсталации. Моята камера лакът, те гледам на лошо качество, когато се отпечатват.

За по-горе, може да препоръча това, което някой трябва да изглежда по цифров фотоапарат? Също така тя трябва да бъде лесен за настройка с моя компютър.
Old 28ми септември 2006, 07:15
Член Група

Това наистина зависи от това какво искате. Мисля, че трябва да гледам на четири megapixels и над тези дни. Въпреки, че аз все още се използват 3,2 Mp и че е достатъчно добър да се продаде за борсова фотография. Тогава той е въпрос, на каква цена, на която можете да си позволите и дали сте просто искате напълно автоматична точка и издънки или нещо малко по-луксозен. Лично аз полза нещо като Pentax Optio, защото е малък, трудно и авто настройки работят много добре. Можете да го в джоба или чантата и тя ще работи с два бутона преси за модула каквото и да видя с адекватно качество. Но тя също така има достатъчно възможности да направят justoce да внимателен избран изстрел от малки насекоми за големи залез.
Old 21 октомври 2006, 06:36
Член Група

Canon имат добър обхват, както и Sony, и двамата са добре познати за отличното качество на изображението. Те не са съвсем "професионално" фотоапарати, но те предприемат фантастично картина, която ще ви оставя чудех как се управляват по-малко от 5 Megapixels или с 35 мм филм.

Магазин наоколо и вижте какво можете да си позволите. Имам 4,2 мегапиксела камера, което е страхотно, но сега вече може би получи 5 или дори 6 за същите пари, които ще бъдат отново голямо подобрение по този въпрос.
Old 21 октомври 2006, 09:57
Член Група

Основните отговор на това е не отиват за горната част на линията версия, тъй като те ще струва много. Опитайте се последната година версия на клирънс и днес трябва да бъде в състояние да получи 4 или 5 мегапиксела камери по евтино.

Stick с имената, които знам ... Sony, Canon, Fuji и HP, тъй като те са достоверни. Стойте далеч от 2-ри и трети ред марки като почти винаги ще получите това, което плати за!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc