![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз гледам да си купя един цифров фотоапарат, аз много години на снимки на сгради и инсталации. Моята камера лакът, те гледам на лошо качество, когато се отпечатват. За по-горе, може да препоръча това, което някой трябва да изглежда по цифров фотоапарат? Също така тя трябва да бъде лесен за настройка с моя компютър. |
|
| |||
| |||
| Това наистина зависи от това какво искате. Мисля, че трябва да гледам на четири megapixels и над тези дни. Въпреки, че аз все още се използват 3,2 Mp и че е достатъчно добър да се продаде за борсова фотография. Тогава той е въпрос, на каква цена, на която можете да си позволите и дали сте просто искате напълно автоматична точка и издънки или нещо малко по-луксозен. Лично аз полза нещо като Pentax Optio, защото е малък, трудно и авто настройки работят много добре. Можете да го в джоба или чантата и тя ще работи с два бутона преси за модула каквото и да видя с адекватно качество. Но тя също така има достатъчно възможности да направят justoce да внимателен избран изстрел от малки насекоми за големи залез. |
|
| |||
| |||
| Canon имат добър обхват, както и Sony, и двамата са добре познати за отличното качество на изображението. Те не са съвсем "професионално" фотоапарати, но те предприемат фантастично картина, която ще ви оставя чудех как се управляват по-малко от 5 Megapixels или с 35 мм филм. Магазин наоколо и вижте какво можете да си позволите. Имам 4,2 мегапиксела камера, което е страхотно, но сега вече може би получи 5 или дори 6 за същите пари, които ще бъдат отново голямо подобрение по този въпрос. |
|
| |||
| |||
| Основните отговор на това е не отиват за горната част на линията версия, тъй като те ще струва много. Опитайте се последната година версия на клирънс и днес трябва да бъде в състояние да получи 4 или 5 мегапиксела камери по евтино. Stick с имената, които знам ... Sony, Canon, Fuji и HP, тъй като те са достоверни. Стойте далеч от 2-ри и трети ред марки като почти винаги ще получите това, което плати за! |