menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat

Reply

Thread Nástroje
Old 28. Září 2006, 03:30
Člen Skupina

Default Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat

Já se koukám na nákup digitálního fotoaparátu, beru to spoustu fotografií budov a zařízení. Moje kamery loket, ale podívejte se na špatnou kvalitu při tisku ven.

Z výše uvedeného by mohl někdo doporučit, co bych měl hledat v digitálním fotoaparátu? Rovněž je třeba snadné nastavení s mým PC.
Old 28. Září 2006, 07:15
Člen Skupina

Default Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat

To opravdu záleží na tom, co chcete. Myslím, že je potřeba podívat se na čtyřech megapixelů a především v těchto dnech. I když jsem stále používat 3,2 Mp a to je dost dobrý prodat na zásoby fotografie. Pak je otázkou, jaké ceny si můžete dovolit a zda si chci plně automatický bod a zastřelit nebo něco trochu vymyšleného. Osobně jsem laskavost něco jako Pentax Optio protože je malá, tvrdá a automatické nastavení práci velmi dobře. Můžete si ji v kapse nebo kabelce a bude pracovat pouze dvě tlačítka pro lisy snap cokoliv vidíte s odpovídající kvalitu. Ale je také jen dost funkcí na to justoce na pečlivou zvolený záběr od malých až po velké hmyzí setmění.
Old 21. října 2006, 06:36
Člen Skupina

Canon má dobrý rozsah, stejně jako Sony a oba jsou dobře známy pro svou vynikající kvalitu obrazu. Nejsou dost "profesionální" kamery, ale oni se fantastický obraz, který opustí vás zajímalo, jak jste řízeny na méně než 5 Megapixels nebo 35 mm film.

Shop kolem a viděli, co si můžete dovolit. Jsem dostal 4,2 megapixelovým fotoaparátem, který je velký, i když nyní můžete získat asi 5 nebo 6 za stejné peníze, které budou opět výrazné zlepšení v této oblasti.
Old 21. října 2006, 09:57
Člen Skupina

Základní odpověď je to, nechoďte na horní linii, neboť tato verze bude stát hodně. Pokuste se získat poslední roky verze pro odbavení a dnes byste měli být schopni získat 4 nebo 5 megapixel kamer na levné.

Držte se jmény, které znáte ... Sony, Canon, Fuji, HP, pokud jsou všechny spolehlivé. Drž se od 2. a třetího stupně značek jako je téměř vždy dostat to, co zaplatí!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký digitální fotoaparát koupit? blackvioletred Digitální zobrazovací & Tiskárny 6 4. březen 2009 14:56
Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu AtWittsEnd Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 28. listopadu 2008 10:39
Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát Marian M Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 21. listopadu 2008 07:49
Nejlepší digitální fotoaparát koupit? Ashley S Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 21. listopadu 2008 01:01
Nový digitální fotoaparát kolem £ 100 listů. Hybr! D Obecné Hardware Chat 2 17. března 2007 12:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.