![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já se koukám na nákup digitálního fotoaparátu, beru to spoustu fotografií budov a zařízení. Moje kamery loket, ale podívejte se na špatnou kvalitu při tisku ven. Z výše uvedeného by mohl někdo doporučit, co bych měl hledat v digitálním fotoaparátu? Rovněž je třeba snadné nastavení s mým PC. |
|
| |||
| |||
| To opravdu záleží na tom, co chcete. Myslím, že je potřeba podívat se na čtyřech megapixelů a především v těchto dnech. I když jsem stále používat 3,2 Mp a to je dost dobrý prodat na zásoby fotografie. Pak je otázkou, jaké ceny si můžete dovolit a zda si chci plně automatický bod a zastřelit nebo něco trochu vymyšleného. Osobně jsem laskavost něco jako Pentax Optio protože je malá, tvrdá a automatické nastavení práci velmi dobře. Můžete si ji v kapse nebo kabelce a bude pracovat pouze dvě tlačítka pro lisy snap cokoliv vidíte s odpovídající kvalitu. Ale je také jen dost funkcí na to justoce na pečlivou zvolený záběr od malých až po velké hmyzí setmění. |
|
| |||
| |||
| Canon má dobrý rozsah, stejně jako Sony a oba jsou dobře známy pro svou vynikající kvalitu obrazu. Nejsou dost "profesionální" kamery, ale oni se fantastický obraz, který opustí vás zajímalo, jak jste řízeny na méně než 5 Megapixels nebo 35 mm film. Shop kolem a viděli, co si můžete dovolit. Jsem dostal 4,2 megapixelovým fotoaparátem, který je velký, i když nyní můžete získat asi 5 nebo 6 za stejné peníze, které budou opět výrazné zlepšení v této oblasti. |
|
| |||
| |||
| Základní odpověď je to, nechoďte na horní linii, neboť tato verze bude stát hodně. Pokuste se získat poslední roky verze pro odbavení a dnes byste měli být schopni získat 4 nebo 5 megapixel kamer na levné. Držte se jmény, které znáte ... Sony, Canon, Fuji, HP, pokud jsou všechny spolehlivé. Drž se od 2. a třetího stupně značek jako je téměř vždy dostat to, co zaplatí! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký digitální fotoaparát koupit? | blackvioletred | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 6 | 4. březen 2009 14:56 |
| Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu | AtWittsEnd | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. listopadu 2008 10:39 |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparát koupit? | Ashley S | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21. listopadu 2008 01:01 |
| Nový digitální fotoaparát kolem £ 100 listů. | Hybr! D | Obecné Hardware Chat | 2 | 17. března 2007 12:33 |
| Thread Nástroje | |
| |