![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za kupnju digitalnog fotoaparata, JA uzeti puno je fotografija objekata i postrojenja. Moja kamera lakat, oni izgled kad je loše kvalitete tiskanih out. Za gore, mogla bi se itko preporučiti što da tražite u digitalnom kamerom? Također ga treba biti jednostavna za postavljanje sa mojim računalo. |
|
| |||
| |||
| To stvarno ovisi o tome što želite. Mislim da trebate pogledati na četiri Megapixels i iznad ovih dana. Iako sam još uvijek koristiti 3,2 Mp i to je dovoljno dobar za prodaju dionica za fotografije. Onda je stvar kakvu cijenu si možete priuštiti i da li ti samo želim potpuno automatskim točku i pucati ili nešto malo više zavoljeti. Osobno sam milost nešto poput Pentax optio jer je malen, tvrd i auto postavke rade vrlo dobro. Možete ga držati u džepu ili torbicu, te će raditi sa samo dva gumba preše za puckanje što vidite uz adekvatnu kvalitetu. Ali, ona također ima tek dovoljno značajke učiniti justoce na pomnom izabrao pucao od malih do velikih kukac sumrak. |
|
| |||
| |||
| Canon imati dobar raspon, kao Sony, i obje su dobro poznati po svojoj odlična kvaliteta slike. Oni nisu sasvim "stručne" kamere, ali su se fantastičnoj sliku koja će ostaviti vas zanima kako se upravlja u manje od 5 Megapixels ili 35mm film. Dućan okolo i vidjeti što si možete priuštiti. Ive 'je dobio 4,2 Megapixel kamera koja je odlična, iako sada ćete vjerojatno dobiti 5 ili čak 6 za isti novac koji će se opet veliki napredak na tom. |
|
| |||
| |||
| Osnovni odgovor na to je ne ići na vrhu liniju verzija te košta puno. Pokušajte uzimajući posljednjih godina na verziju za čišćenje i danas bi trebao biti u mogućnosti da biste dobili 4 ili 5 megapixel kamera na jeftini. Stick sa imenima li znali ... Sony, Canon, Fuji i HP su svi pouzdani. Ostanite daleko od 2. i treći red sjedišta brandovi kao što ćete gotovo uvijek dobiti ono što ste platili za! |