פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC

Reply

שרשרת כלים
Old 28 ספטמבר 2006, 03:30
חבר קבוצת

אני מסתכל כדי לקנות מצלמה דיגיטלית, אני לוקח הרבה תמונות של בניינים ושל צמחים. המצלמה שלי אמה, הם המראה של איכות ירודה כאשר מודפס החוצה.

לגבי האמור לעיל, כל אחד יכול להמליץ על מה אני צריך לחפש במצלמה דיגיטלית? כמו כן היא צריכה להיות קלה עם תוכנית ההתקנה של המחשב שלי.
Old 28 ספטמבר 2006, 07:15
חבר קבוצת

זה באמת תלוי מה אתה רוצה. אני חושב שאתה צריך להסתכל על ארבעה megapixels ומעלה בימים אלה. למרות שאני עדיין להשתמש 3.2 MP וכי הוא מספיק טוב כדי למכור מניות של צילום. אם כך, הוא עניין של איזה מחיר אתה יכול להרשות לעצמך והאם אתה רק רוצה מלא אוטומטיים הצבע ואת לירות או משהו קצת יותר לחבב. אישית, אני בעד משהו כמו pentax Optio כי הוא קטן, קשה ואת הגדרות אוטומטי עובד טוב מאוד. אתה יכול לשמור את זה בכיס או בתוך התיק והוא יעבוד רק עם שני presses כפתור כדי להכיש כל מה שאתם רואים עם איכות הולם. אבל זה גם בעל תכונות מספיק רק לעשות את justoce זהיר נבחר ירו מתוך חרק קטן גדול כדי שקיעה.
Old 21 אוקטובר 2006, 06:36
חבר קבוצת

Canon יש טווח טוב, כמו Sony, ושניהם ידועים היטב את איכות התמונה מעולה. הם לא ממש "מקצועי" במצלמות, אבל הם לקחת פנטסטי תמונה יעזבו את עצמך כיצד אתה מנוהלת על פחות מ 5 Megapixels או 35mm עם הסרט.

לסיר בחנויות ולראות מה אתה יכול להרשות לעצמך. אני כבר יש לי מצלמה 4.2 Megapixel זה נהדר, אבל עכשיו אתה יכול כנראה לקבל 5 או אפילו 6 עבור אותו כסף, כי שוב יהיה שיפור גדול על זה.
Old 21 אוקטובר 2006, 09:57
חבר קבוצת

כדי לענות על יסוד זה הוא לא הולך לעשות את הקו העליון של הגירסה כמו אלה יעלה הרבה. נסה לקבל השנים האחרונות על גרסה סלוק והיום אתה אמור להיות מסוגל לקבל 4 או 5 megapixel מצלמות על זול.

מקל עם שמות אתה יודע ... Sony, Canon, HP ו Fuji כמו שהם כל אמין. לבדול 2 ושלישית את שורת מותגים כמו כמעט תמיד תוכל לקבל את מה שאתה משלם עבור!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.