mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 28, 2006, 03:30
Narys

Default Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo

Aš ieškau pirkti skaitmeninį fotoaparatą, aš daug savo nuotraukų pastatų ir įrenginių. Mano kamera ell, jie žiūri į prastos kokybės, jei išspausdintas.

Dėl pirmiau minėtų, gali kas nors rekomenduoti, ką turėtų ieškoti iš skaitmeninio fotoaparato? Taip pat ji turi būti lengvai setupas su mano PC.
Old Rugsėjis 28, 2006, 07:15
Narys

Default Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo

Tai tikrai priklauso nuo to, ką nori. Manau, kad reikia žiūrėti į keturias megapixels ir virš šių dienų. Nors aš dar naudotis 3,2 Mp, ir kad yra pakankamai geri, kad parduoti fotografija. Tada ji yra kokios kainos galite sau klausimu ir, ar tiesiog norite automatiniai taško ir šaudyti ar kažką truputį išgalvotas. Asmeniškai aš pirmenybę kažkas panašaus į Pentax Optio nes jis yra mažas, kietas ir auto nustatymai veikia labai gerai. Galite laikyti jį kišenėje arba rankinėje, ir ji veiks tik su dviem mygtuko paspaudimai į Snap ką rodyti su atitinkama kokybės. Bet ji taip pat turi pakankamą funkcijų daryti justoce su kruopščiai pasirinkta nuotrauka iš mažų vabzdžių iki stambių saulėlydžio.
Old Spalis 21, 2006, 06:36
Narys

Canon yra geras diapazonas, kaip ir Sony, ir abu yra gerai žinomi dėl savo puikios kokybės vaizdą. Jie nėra labai "profesionalus" kameros, tačiau jie imasi fantastišką vaizdą, kad liks jums įdomu, kaip jums pavyko mažiau nei 5 mln arba 35mm film.

Parduotuvė aplink ir pamatyti, ką galite sau leisti. Turiu 4,2 megapikselių kamera, kuri yra puiki, tačiau dabar jūs galite tikriausiai gauti 5 ar net 6 pačius pinigus, kad bus vėl didelis patobulinimas apie tai.
Old Spalis 21, 2006, 09:57
Narys

Pagrindinis atsakyti į šį klausimą yra ne eiti linijos versija, kaip šių viršų kainuos daug. Pabandykite gauti pastaruosius metus versiją klirensas ir šiandien jums turėtų būti suteikta galimybė gauti 4 ar 5 megapikselių kameros su pigūs.

Stick pavadinimų žinote, kad ... Sony, Canon, Fuji ir HP, nes jie visi yra patikimi. Stay away nuo 2 ir trečiosios pakopos ženklų, kaip jūs beveik visada gauti tai, ko jums mokėti!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas pirkti? blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4 kovas 2009 14:56
Turėčiau pirkti Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas AtWittsEnd Digital Imaging & Printers 1 Lapkritis 28, 2008 10:39
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą Marian P Digital Imaging & Printers 2 Lapkritis 21, 2008 07:49
Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? Ashley S Digital Imaging & Printers 3 Lapkritis 21, 2008 01:01
Naujas skaitmeninis fotoaparatas maždaug £ 100 lapų. Hybr! D General Hardware Chat 2 Kovas 17, 2007 12:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.