![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es meklēju nopirkt digitālo kameru, es partijas fotogrāfijas no ēkām un augiem. Mana kamera ell, tie izskatās no sliktas kvalitātes kad tie tiek izdrukāti. Attiecībā uz iepriekš minēto, varētu kāds ieteikt kas man būtu jāmeklē ar digitālo fotokameru? Tāpat tai ir jābūt viegli setup ar manu datoru. |
|
| |||
| |||
| Tas patiešām atkarīgs no tā, ko vēlaties. Es domāju, ka jums jāmeklē četri megapikseļi un virs šīs dienas. Lai gan es joprojām izmanto 3,2 Mp un tas ir pietiekami labs, lai pārdot Sērijveida fotogrāfija. Tad tas ir jautājums, kādu cenu varat atļauties, un vai jūs vienkārši vēlaties pilnīgi automātiska punktu un nošaut vai kaut kas nedaudz vairāk iedomātā. Personīgi es favor kaut kas līdzīgs Pentax Optio jo tas ir mazs, izturīgs un auto iestatījumi sadarbojas ļoti labi. Jūs varat saglabāt to kabatā vai somā, un tā darbosies tikai ar divām pogu nospiež to snap ko jūs redzēt ar atbilstošu kvalitāti. Bet tā arī ir tieši tik daudz funkcijas, lai to justoce lai rūpīgi izvēlas šāvienu no maziem kukaiņu lieliem saulrieta. |
|
| |||
| |||
| Canon ir labs diapazons, kā to izdarīt Sony, un abi ir labi pazīstama ar savu lielisko attēla kvalitāti. Tie nav gluži "profesionālais" kameras, taču tās veic fantastisku attēlu, kas atstās Jums jautājums, kā jums izdevās ar mazāk nekā 5 megapikseļi vai 35mm filma. Veikals apkārt un redzēt, ko jūs varat atļauties. I've got 4,2 megapikseļu kameru, kas ir lieliski, bet tagad varat droši saņemt 5 vai pat 6 paša nauda, būs atkal liels uzlabojumi šajā jomā. |
|
| |||
| |||
| Pamata atbildēt uz šo jautājumu ir, nav iet augšā tiešsaistes versija, jo šīs izmaksas būs daudz. Censties iegūt iepriekšējo gadu redakcijā uz klīrensu un šodien jums ir iespēja saņemt 4 vai 5 megapikseļu kameru lēti. Stick ar vārdiem jūs zināt ... Sony, Canon, Fuji un HP, jo tās visas ir ticami. Apturēt prom no 2. un trešā līmeņa zīmoliem kā jūs gandrīz vienmēr dabūt to, ko jūs maksājat par! |