![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja patrząc na zakup aparatu cyfrowego, robię partii zdjęć budynków i obiektów. Mój aparat ell, wyglądają o niskiej jakości, gdy wydrukowany. Do powyżej, może ktoś polecić to, co powinienem poszukać w cyfrowy aparat fotograficzny? Również to musi być łatwe do konfiguracji z moim komputerem. |
|
| |||
| |||
| To naprawdę zależy od tego, co chcesz. Myślę, że trzeba patrzeć na cztery megapiksela i powyżej tych dni. Chociaż nadal korzystać 3,2 Mp i że jest wystarczająco dobry do sprzedaży dla fotograficznych. Następnie to kwestia jakie ceny można sobie pozwolić i czy po prostu chcesz w pełni automatyczny punkt i strzelać albo coś trochę bardziej polubić. Osobiście I rzecz coś jak Pentax Optio ponieważ jest to małe, twarde i automatycznego ustawienia pracy bardzo dobrze. Możesz zachować je w kieszeni lub torebce i będzie współpracować z dwóch naciśnięć przycisku do przystawki cokolwiek zobaczyć odpowiedniej jakości. Ale ma też wystarczy funkcje do justoce do starannego wybrany strzał od małych do dużych owadów wygaśnięcia. |
|
| |||
| |||
| Canon ma dobry zasięg, jak Sony, jak i znane są z doskonałej jakości obrazu. Nie są one dość "zawodowych" kamery, ale zrobić fantastyczne zdjęcia, które zostawiają cię zastanawiać, jak można zarządzać na mniej niż 5 megapikseli lub 35mm filmu. Rozejrzeć i zobaczyć, co możesz sobie pozwolić. I've got a 4.2 Megapixel kamery, że jest wielki, ale już można prawdopodobnie uzyskać 5 lub nawet 6 za te same pieniądze, które będą ponownie duża poprawa w tej sprawie. |
|
| |||
| |||
| Podstawową odpowiedzią na to nie iść do góry linię tych wersji będzie kosztować dużo. Spróbuj ostatnich latach coraz wersji rozliczania i dziś można dostać 4 lub 5 megapikseli kamerą na tanie. Trzymaj z nazwiskami wiesz, że ... Sony, Canon, Fuji i HP, jak wszystkie są wiarygodne. Trzymaj się z dala od 2 i trzeciej kategorii marek jak będzie prawie zawsze to, czego zapłacić za! |