![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am căutat să cumpăr un aparat de fotografiat digital, am avea mult de fotografii ale clădirilor şi a instalaţiilor. Cot camera mea, se uita de o calitate proastă când imprimate. Pentru cele de mai sus, ar putea recomanda cineva ce ar trebui să caute într-un aparat foto digital? De asemenea, acesta are nevoie pentru a fi usor de setup cu PC-ul meu. |
|
| |||
| |||
| Este de fapt depinde de ce vrei tu. Cred că va trebui să se uite la patru megapixeli şi deasupra acestor zile. Deşi am încă utilizare 3.2 MP şi că este destul de bun pentru a vinde acţiuni pentru fotografie. Apoi, este o chestiune de ce fel de preţul pe care îşi pot permite şi dacă ai nevoie de un punct pe deplin automate sau ceva de genul asta si trage un pic mai la modă. Personal am ceva de genul favoare de Pentax optio, pentru că este mic, dur şi setările auto de lucru foarte bine. Aveţi posibilitatea să păstraţi-l într-un buzunar sau poseta şi va funcţiona cu doar două prese de buton pentru a sparge orice ai vedea cu calitate adecvată. Dar ea are, de asemenea, doar suficient de caracteristici pentru a face justoce atent alese la o lovitură de la mic la mare de insecte apus. |
|
| |||
| |||
| Canon au o bună gamă, ca Sony, şi ambele sunt bine cunoscute pentru lor excelentă calitate a imaginii. Ei nu sunt destul de "profesionist" camerele de luat, dar care le-au adoptat o fantastica imagine, care va pleca te intrebi cum ai reuşit la mai puţin de 5 Megapixels sau cu 35mm film. Shop-te şi vezi ce s-ar putea permite. Am o camera foto 4.2 Megapixeli, care este mare, cu toate că acum puteţi ajunge, probabil, un 5 sau chiar 6 pentru aceeaşi bani, care va fi din nou o mare îmbunătăţire în acest sens. |
|
| |||
| |||
| De bază pentru a răspunde la acest lucru este nu merg pentru partea de sus a liniei versiune, deoarece acestea vor costa foarte mult. Încercaţi obtinerea ultima versiune de pe lichidare de ani şi azi, ar trebui să fie în stare să mă 4 sau 5 megapixeli, camerele de luat vederi cu privire la ieftine. Stick cu numele ştii ... Sony, Canon, Fuji HP şi ca toate acestea sunt de încredere. Stai departe de a 2a şi al treilea rand branduri ca va primi ceea ce, aproape întotdeauna pe care o plătiţi pentru! |