menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať

Reply

Thread Tools
Old 28. September 2006, 03:30
Člen Skupina

Default Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať

Já se koukám na kúpu digitálneho fotoaparátu, beriem to veľa fotografií budov a zariadení. Moja kamery lakeť, ale pozrite sa na zlú kvalitu pri tlači von.

Z vyššie uvedeného by mohol niekto odporučiť, čo by som mal hľadať v digitálnom fotoaparáte? Rovnako je potrebné jednoduché nastavenie s mojím PC.
Old 28. September 2006, 07:15
Člen Skupina

Default Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať

To naozaj záleží na tom, čo chcete. Myslím, že je potrebné pozrieť sa na štyroch megapixelov a predovšetkým v týchto dňoch. Aj keď som stále používať 3,2 Mp a to je dosť dobrý predať na zásoby fotografie. Potom je otázkou, aké ceny si môžete dovoliť a či si chcem plne automatický bod a zastreliť alebo niečo trochu vymysleného. Osobne som láskavos niečo ako Pentax Optio pretože je malá, tvrdá a automatické nastavenie prácu veľmi dobre. Môžete si ju vo vrecku alebo kabelke a bude pracovať len dve tlačidlá pre lisy snap čokoľvek vidíte s zodpovedajúcu kvalitu. Ale je tiež len dosť funkcií na to justoce na starostlivú zvolený záber od malých až po veľké hmyzie zotmení.
Old 21. októbra 2006, 06:36
Člen Skupina

Canon má dobrý rozsah, rovnako ako Sony a obaja sú dobre známe pre svoju vynikajúcu kvalitu obrazu. Nie dost "profesionálne" kamery, ale oni sa fantastický obraz, ktorý opustí vás zaujímalo, ako ste riadené na menej ako 5 Megapixels alebo 35 mm film.

Shop okolo a videli, čo si môžete dovoliť. Jsem dostal 4,2-megapixelovým fotoaparátom, ktorý je veľký, aj keď teraz môžete získať asi 5 alebo 6 za rovnaké peniaze, ktoré budú opäť výrazné zlepšenie v tejto oblasti.
Old 21. októbra 2006, 09:57
Člen Skupina

Základná odpoveď je to, nechoďte na hornej línii, pretože táto verzia bude stáť veľa. Pokúste sa získať posledné roky verzia pre odbavenie a dnes by ste mali byť schopní získať 4 alebo 5 megapixel kamier na lacné.

Držte sa menami, ktoré poznáte ... Sony, Canon, Fuji, HP, ak sú všetky spoľahlivé. Drž sa od 2. a tretieho stupňa značiek ako je takmer vždy dostať to, čo zaplatia!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Aký digitálny fotoaparát kúpiť? blackvioletred Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 6 4. marec 2009 14:56
Mám kúpiť CANON 450d digitálnym SLR fotoaparátu AtWittsEnd Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 28. novembra 2008 10:39
Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát Marian M Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 21. novembra 2008 07:49
Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? Ashley S Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 21. novembra 2008 01:01
Nový digitálny fotoaparát okolo £ 100 listov. Hybr! D Všeobecné Hardware Chat 2 17. marca 2007 12:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.