![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já se koukám na kúpu digitálneho fotoaparátu, beriem to veľa fotografií budov a zariadení. Moja kamery lakeť, ale pozrite sa na zlú kvalitu pri tlači von. Z vyššie uvedeného by mohol niekto odporučiť, čo by som mal hľadať v digitálnom fotoaparáte? Rovnako je potrebné jednoduché nastavenie s mojím PC. |
|
| |||
| |||
| To naozaj záleží na tom, čo chcete. Myslím, že je potrebné pozrieť sa na štyroch megapixelov a predovšetkým v týchto dňoch. Aj keď som stále používať 3,2 Mp a to je dosť dobrý predať na zásoby fotografie. Potom je otázkou, aké ceny si môžete dovoliť a či si chcem plne automatický bod a zastreliť alebo niečo trochu vymysleného. Osobne som láskavos niečo ako Pentax Optio pretože je malá, tvrdá a automatické nastavenie prácu veľmi dobre. Môžete si ju vo vrecku alebo kabelke a bude pracovať len dve tlačidlá pre lisy snap čokoľvek vidíte s zodpovedajúcu kvalitu. Ale je tiež len dosť funkcií na to justoce na starostlivú zvolený záber od malých až po veľké hmyzie zotmení. |
|
| |||
| |||
| Canon má dobrý rozsah, rovnako ako Sony a obaja sú dobre známe pre svoju vynikajúcu kvalitu obrazu. Nie dost "profesionálne" kamery, ale oni sa fantastický obraz, ktorý opustí vás zaujímalo, ako ste riadené na menej ako 5 Megapixels alebo 35 mm film. Shop okolo a videli, čo si môžete dovoliť. Jsem dostal 4,2-megapixelovým fotoaparátom, ktorý je veľký, aj keď teraz môžete získať asi 5 alebo 6 za rovnaké peniaze, ktoré budú opäť výrazné zlepšenie v tejto oblasti. |
|
| |||
| |||
| Základná odpoveď je to, nechoďte na hornej línii, pretože táto verzia bude stáť veľa. Pokúste sa získať posledné roky verzia pre odbavenie a dnes by ste mali byť schopní získať 4 alebo 5 megapixel kamier na lacné. Držte sa menami, ktoré poznáte ... Sony, Canon, Fuji, HP, ak sú všetky spoľahlivé. Drž sa od 2. a tretieho stupňa značiek ako je takmer vždy dostať to, čo zaplatia! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký digitálny fotoaparát kúpiť? | blackvioletred | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 6 | 4. marec 2009 14:56 |
| Mám kúpiť CANON 450d digitálnym SLR fotoaparátu | AtWittsEnd | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 28. novembra 2008 10:39 |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Nový digitálny fotoaparát okolo £ 100 listov. | Hybr! D | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 17. marca 2007 12:33 |
| Thread Tools | |
| |