мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. сеп 2006, 03:30
Мембер Гроуп

Default Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења

Ја сам хандсоме за куповину дигиталног фотоапарата, ЈА узети пуно је фотографија објеката и постројења. Моја камера лакат, они формат кад је лоше квалитета штампаних оут.

За горе, могла би се ико препоручити шта да тражите у дигиталном камером? Такође га треба да буде једноставна за постављање с мој рачунар.
Old 28. сеп 2006, 07:15
Мембер Гроуп

Default Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења

То стварно зависи од тога шта желите. Мислим да треба погледати на четири Мегапикселс и изнад ових дана. Иако сам још увек користити 3,2 МП и то је довољно добар за продају дионица за фотографије. Онда је ствар какву цену си можете приуштити и да ли ти само желим потпуно аутоматским тачку и пуцати или нешто мало више завољети. Лично сам милост нешто попут Пентакс опти јер је мален, тврд и ауто подешавања раде врло добро. Можете га држати у џепу или торбицу, те ће радити са само два дугмета пресе за пуцкање што видите уз адекватну квалитет. Али, она такође има тек довољно опције учинити јустоце на помно изабрао пуцао од малих до великих инсекат сумрак.
Old 21. октобар 2006, 06:36
Мембер Гроуп

Цанон да има добар распон, као Соны, и обе су добро познати по својој одлична квалитет слике. Они нису сасвим "стручне" камере, али су се фантастичној слику која ће оставити вас занима како да се управља у мање од 5 Мегапикселс или 35мм филм.

Дућан около и видети шта си можете приуштити. Иве 'је добио 4,2 Мегапиксел камера која је одлична, иако сада ћете вероватно добити 5 или чак 6 за исти новац који ће се опет велики напредак на том.
Old 21. октобар 2006, 09:57
Мембер Гроуп

Основни одговор на то је не ићи на врху линију верзија те кошта пуно. Покушајте узимајући последњих година на верзију за чишћење и данас би требао бити у могућности да бисте добили 4 или 5 мегапиксел камера на јефтини.

Стицк са именима ли знали ... Соны, Цанон, Фуји и ХП су сви поуздани. Останите далеко од 2. и трећи ред седишта марки као што ћете готово увек добити оно што сте платили за!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који дигитални фотоапарат купити? блацквиолетред Дигитал Имагинг & Штампачи 6 4 март 2009 14:56
Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере АтУиттсЕнд Дигитал Имагинг & Штампачи 1 28 новембар 2008 10:39
Који дигитални фотоапарат? Им 'добивање нову дигиталну камеру Мариан М Дигитал Имагинг & Штампачи 2 21 новембар 2008 07:49
Најбољи дигитални фотоапарат купити? Асхлеы С Дигитал Имагинг & Штампачи 3 21 новембар 2008 01:01
Нови дигитални фотоапарат око £ 100 листова. Хыбр! Д Генерал Хардуаре Цхат 2 17 март 2007 12:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц