az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

En iyi dijital kameralar - Dijital kamera için bilgisayar kullanımı için arıyorum

Reply

Konu Araçları
Old 28. Eylül 2006, 03:30
Üye Grubu

Bir dijital fotoğraf makinesi satın almak, ben çekmek çok bina ve tesisleri fotoğraf's arıyorum. Benim kamera arşın, bir düşük kaliteli zaman yazdırılmaz bak.

Için, yukarıda, herkes ben bir dijital kamera ne olmalıdır tavsiye ki? Ayrıca ihtiyacı kurulum için PC ile kolay olacağını.
Old 28. Eylül 2006, 07:15
Üye Grubu

Gerçekten ne isterseniz bağlıdır. Bu dört megapiksel bakmak ve bu gün üzerinde düşünmek gerekir. Her ne kadar hala 3,2 Mp kullanımı ve yeterince iyi stok fotoğraf satmak. Sonra Ödeyebileceğinizden fiyat ne tür bir madde ve ister sadece tam otomatik noktası ve ateş falan biraz daha fantezi istiyorum. Şahsen ben Pentax Optio gibi bir şey çünkü ve otomatik ayarlar sert küçük iyilik çok iyi çalışmıyor. Bir cebinizde veya çantanızda olarak tutabilir ve erken için yeterli kalitede ne görmek sadece iki düğmeye basarak çalışır. Ancak küçük böcek bir dikkatli seçilmiş çekim için büyük gün batımı için justoce yapmak için yeterli özelliklere sahip.
Old 21 Ekim 2006, 06:36
Üye Grubu

Canon gibi Sony yapmak hem de kendi mükemmel görüntü kalitesi için bilinen bir aralığı vardır. Onlar çok "" kameralar profesyonel, ancak bu nasıl az 5 Megapiksel veya 35mm film ile yönetilen merak bırakıyoruz fantastik bir resim çekin.

Mağazalar çevresinde ve ne Ödeyebileceğinizden bakın. Ama şimdi belki elde edebilirsiniz, bu harika bir 4,2 Megapiksel kamera var 5 ya da 6, yine bu konuda büyük bir gelişme olacaktır aynı karşılığı değer.
Old 21 Ekim 2006, 09:57
Üye Grubu

Bu en temel cevap bu gibi çizgi sürümü üst bir sürü mal olacak git kalmamasıdır. Size ucuza megapiksel kamera 4 veya 5 almak gerekir temizleme ve bugün üzerinde elde geçen yıl sürümü deneyin.

Stick bildiğiniz isimleri ile ... Sony, Canon, Fuji ve HP gibi hepsi güvenilir. Uzak dur olarak 2. ve üçüncü katman markalar neredeyse her zaman için ödeme alacak!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından