менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 вересня 2006, 03:30
Член групи

Default Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання

Я куплю цифровою камерою, я беру Лот фотографій будівель і рослин. Моя камера лікоть, вони виглядають низької якості, коли роздруковані.

За вказаними вище, можуть рекомендувати будь-якому, що я повинен шукати в цифрову камеру? Крім того, вона повинна бути проста в налаштуванні з мого комп'ютера.
Old 28 вересня 2006, 07:15
Член групи

Це залежить від того, що ви хочете. Я думаю, що потрібно дивитися на чотири мегапікселі і вище в ці дні. Хоча я як і раніше використовувати 3,2 Мп, і що цього достатньо, щоб продати за стокової фотографії. Тоді це питання того, яка ціна, яку ви можете собі дозволити, і чи бажаєте ви тільки повністю автоматичні точки і знімати або щось трохи більше фантазії. Особисто я щось користь, як Pentax Optio тому що він малий, жорсткі і автоматичної настройки працюють дуже добре. Ви можете тримати його в кишені або сумці, і вона буде працювати тільки з двома натискання кнопки прив'язати всі бачать з належною якістю. Але вона має достатньо функцій, щоб зробити justoce щоб ретельно вибрані постріл з козявка до великих захід сонця.
Old 21 жовтня 2006, 06:36
Член групи

Canon мати гарний діапазон, як і Sony, і обидва вони добре відомі своєю відмінною якістю зображення. Вони не зовсім "професійний" камер, але вони приймають фантастичну картину, що залишать Вас цікавить, як вам вдалося менш ніж на 5 мегапікселів з 35-міліметрового плівки.

Магазин навколо і подивимося, що ви можете собі дозволити. Я отримав 4,2 мегапіксельною камерою, яка є великим, але тепер ви, ймовірно, може отримати 5 або навіть 6 за ті ж гроші, що знову буде значним поліпшенням з цього питання.
Old 21 жовтня 2006, 09:57
Член групи

Основним відповіддю на це може не піти на початок рядка версії вони будуть коштувати багато. Спробуйте отримати останні версії років на розмінування і сьогодні Ви зможете отримати 4 або 5-мегапіксельної камери на дешевий.

Ціпок з іменами ви знаєте ... Sony, Canon, Fuji і HP, оскільки всі вони надійно. Тримайтеся подалі від 2-го і третього ешелону бренди, як ви майже завжди отримують те, що ви платите за!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Який цифровий фотоапарат купити? blackvioletred Digital Imaging & Принтери 6 4 березня 2009 14:56
Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера AtWittsEnd Digital Imaging & Принтери 1 28 листопада 2008 10:39
Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру Маріан М Digital Imaging & Принтери 2 21 листопада 2008 07:49
Кращі цифрові камери купити? Ешлі S Digital Imaging & Принтери 3 21 листопада 2008 01:01
Нова цифрова камера близько £ 100 аркушів. Hybr! D Генеральний обладнання чат 2 17 березня 2007 12:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.