![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я куплю цифровою камерою, я беру Лот фотографій будівель і рослин. Моя камера лікоть, вони виглядають низької якості, коли роздруковані. За вказаними вище, можуть рекомендувати будь-якому, що я повинен шукати в цифрову камеру? Крім того, вона повинна бути проста в налаштуванні з мого комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| Це залежить від того, що ви хочете. Я думаю, що потрібно дивитися на чотири мегапікселі і вище в ці дні. Хоча я як і раніше використовувати 3,2 Мп, і що цього достатньо, щоб продати за стокової фотографії. Тоді це питання того, яка ціна, яку ви можете собі дозволити, і чи бажаєте ви тільки повністю автоматичні точки і знімати або щось трохи більше фантазії. Особисто я щось користь, як Pentax Optio тому що він малий, жорсткі і автоматичної настройки працюють дуже добре. Ви можете тримати його в кишені або сумці, і вона буде працювати тільки з двома натискання кнопки прив'язати всі бачать з належною якістю. Але вона має достатньо функцій, щоб зробити justoce щоб ретельно вибрані постріл з козявка до великих захід сонця. |
|
| |||
| |||
| Canon мати гарний діапазон, як і Sony, і обидва вони добре відомі своєю відмінною якістю зображення. Вони не зовсім "професійний" камер, але вони приймають фантастичну картину, що залишать Вас цікавить, як вам вдалося менш ніж на 5 мегапікселів з 35-міліметрового плівки. Магазин навколо і подивимося, що ви можете собі дозволити. Я отримав 4,2 мегапіксельною камерою, яка є великим, але тепер ви, ймовірно, може отримати 5 або навіть 6 за ті ж гроші, що знову буде значним поліпшенням з цього питання. |
|
| |||
| |||
| Основним відповіддю на це може не піти на початок рядка версії вони будуть коштувати багато. Спробуйте отримати останні версії років на розмінування і сьогодні Ви зможете отримати 4 або 5-мегапіксельної камери на дешевий. Ціпок з іменами ви знаєте ... Sony, Canon, Fuji і HP, оскільки всі вони надійно. Тримайтеся подалі від 2-го і третього ешелону бренди, як ви майже завжди отримують те, що ви платите за! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який цифровий фотоапарат купити? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 березня 2009 14:56 |
| Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера | AtWittsEnd | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 листопада 2008 10:39 |
| Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру | Маріан М | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 листопада 2008 07:49 |
| Кращі цифрові камери купити? | Ешлі S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 листопада 2008 01:01 |
| Нова цифрова камера близько £ 100 аркушів. | Hybr! D | Генеральний обладнання чат | 2 | 17 березня 2007 12:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |