![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što da li vi site obično koristite za kupnju vašeg računala dijelove?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 1) Ebuyer 2) Dabs 3) Aria 4) Scan Mislim OCUK su malo skuplji i imaju niz dont poput ovih 4. Ponekad ebay za neke stvari. |
|
| |||
| |||
| Obično uzimam ebuyer skenirati i za moj komponenti računala. One su dobre lokacije za sitne srodne računalne komponente. |
|
| |||
| |||
| Aria za mene |
|
| |||
| |||
| Zaboravili o Aria. Pogriješiti .... Ups: o Da, dobar site.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| dabs je dobar site, koriste ih mnogo vremena, jako dobro, na cijeni su tu. drugim thn da sam koristiti, i ebuyer scan. |
|
| |||
| |||
| Hvala svima, još nekoliko oznaka! :) |