![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לאיזה אתר אתם משתמשים בדרך כלל, כדי לקנות את החלקים של המחשב?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 1) Ebuyer 2) Dabs 3) Aria 4) סרוק אני חושב OCUK הם קצת יקר ו dont קיים טווח כמו אלה 4. לפעמים דברים מסוימים עבור eBay. |
|
| |||
| |||
| אני בדרך כלל משתמש ebuyer ו לחפש את רכיבי המחשב. הם פשוט טובים אתרים הקשורים רכיבי המחשב. |
|
| |||
| |||
| Aria בשבילי |
|
| |||
| |||
| שכחת אודות Aria. לטעות .... אופס: O כן, אתר טוב.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| dabs הוא אתר טוב, השתמשת בהם הרבה זמן, במחיר טוב מאוד גם על שם. thn אחר כי אני משתמש, ebuyer ואת הסריקה. |
|
| |||
| |||
| תודה לכולם עוד כמה סימניות! :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הראשון בנה עצמי - רכיב Advice | צמרמורת | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 20 אוקטובר 2009 16:09 |
| רכיב רשימת סופי [נא עיין בניית] | Rapolyne | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 2nd נובמבר 2008 15:54 |
| Hphmon06.exe - אין אפשרות לאתר רכיב | GMB | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -25 בחודש ינואר 2008 19:43 |
| הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? | mxmad32 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 9 | -10 ינואר 2008 11:58 |
| שרשרת כלים | |
| |