![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce site-ul nu-i asa de obicei, folosiţi pentru a cumpăra piese de pe computer?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 1) Ebuyer 2) Dabs 3) Aria 4) Scan Cred că sunt un pic OCUK scump şi dont au o serie ca aceste 4. Uneori Ebay pentru anumite lucruri. |
|
| |||
| |||
| De obicei folosesc ebuyer şi scanaţi pentru calculatorul meu componente. Ele sunt mărunte bune site-uri legate de componente pentru calculator. |
|
| |||
| |||
| Aria pentru mine |
|
| |||
| |||
| Am uitat despre Aria. Err .... Oops: o Da, bine site-ului.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| dabs este un bun site-ul, folosit de multe le-un interval de timp, foarte bine, la preţuri de pe acolo de asemenea. alte thn că i utiliza, ebuyer şi scanare. |
|
| |||
| |||
| Multumesc tuturor, mai multe semne de carte! :) |